Home » , , , , , , , » Akhirnya Dah Stable Jugak... Syukran Allah!!!

Akhirnya Dah Stable Jugak... Syukran Allah!!!


Perghhh... nak upload sekeping gambar punnn makan masa bertahun uolss... Dush dush dush... Tapi gigih jugak iolss tunggu wakakakaka...demi overexcited nak ber-story punya pasal. Haruslah overexcited... progress anak uolss... siapa2 pun happy kann??? Bila anak menunjukkan progress dan development yang positif. Kepada siapalah lagi iolss nak ber-story dan berkongsi cerita kalau bukan uolss kann??? Ekekeke... 

Lihat gambar??? Dan nampak gambar??? Hik hik hik... happy ni happy...baru jap tadi, dia dah pandai duduk sendiri dengan stable-nya... Syukran Allah... ^_^... ngee... setelah percubaan beberapa ketika asyik main golek2 atas toto, akhirnya berjaya jugak!!! Cuba jaya kaedahnya ni... ^_*... Good keep up the spirit son... Sampai bila2 pun macam ni tau??? Jangan pernah berhenti mencuba di dalam kehidupan sehingga berjaya... No such words as can't or I surrender in your dictionary of life ok Ash??? Mummy akan sentiasa support dari belakang... I'll be your back bone... 

Errr... tu jer nak cerita... ekekekeke... dia dah pandai duduk sendiri dan dah stable sikit... Tapi iolss perhati2 jugak... Manalah tau tetiba badan tak balance dan tergolek balik... Apa orang kata, baru2 lagi... kenalah perhati selalu... Kalau boleh tak nak terhentak kepala tu atau terjatuh2 sana sini sinun... Hu hu hu... Ha ha ha... Over protective sangat statement tau... Tapi semua parents pun macam tu... Sayang anak kann namanya??? Haruslah kann??? 

*Ada beberapa cerita tapi line #celcom asyik dok semput jer hari ni... nanti2 tengah2 malam sikit iolss sambung ok??? Got to go now... #maghrib dah... takkan nak ngadap tablet ni jer pulak... daaaa.... --> statement yang bukan riak... percayalah... tak terniat pun di hati apa2...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Akhirnya Dah Stable Jugak... Syukran Allah!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, October 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. wah, alhamdulillah. baguslah tu. atas usaha sendiri. lama-lama nanti karang, kalau dah dapat kaki lak, laju je nak ke sana sini. hehe ^^

    ReplyDelete
  2. Singgah sini Farah...wahh....dah besar Ash dah pandai duduk sendiri...

    ReplyDelete
  3. Budak2 akn cuba jaya sampai berjaya kan? Kalaulau sikap tu boleh maintain oleh org dewasa mesti tak ada yg putus asa... Happy Eid, salam aidiladha sis...

    ReplyDelete
  4. berjaya jugak akhirnya..Alhamdulillah.. ^_^

    ReplyDelete
  5. waaa.
    congrat cuperboy.
    keliling pinggang mainan tu..

    ReplyDelete
  6. Alhmdulillah .. Nti ank sy dh besar pun mcm akk jgk.. Apa perkmbngn ank msti nk cerita.. :)

    ReplyDelete
  7. dpt bayangkan bile budak nk blaja duduk dok jatuh2
    alahaii comell je ase

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... Ank sy pun dh duduk sndiri.. Skrg dh mula menapak..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia