Home » , , , , , , , , , » Cabaran 30 Hari | Hari 8 - 5 Lagu Cinta Kegemaran Iolss???

Cabaran 30 Hari | Hari 8 - 5 Lagu Cinta Kegemaran Iolss???

Source Extracted from Google
Pagi2 Isnin diajak bercintan-cintun pulak Mak Tiri iolss ni tau...ahakss... Yer uolss itulah tajuk cabaran hari ke-8 bagi cabaran 30 hari ni...Ihikss... Makanya, terpaksalah iolss mengeluarkan kejiwangan iolss yang selama ini terpendam gitewww... Terpendam ke??? Muahahaha... (iolss terperasan sesuatu, banyak sangat gelak lately ni dalam entri...nak kena kurangkan ni... ha ha ha....)... 


Lagu cinta ek??? Lagu cinta??? Ada banyak lagu yang iolss suka sebenarnya...seriously...tapi disebabkan 5 ajo...Iolss pilih 5 yang iolss selalu dengar dan paling sukalah ek??? Ha ha ha... 

#1: You're My Everything - Santa Esmeralda


Klasik tak??? Klasik tak??? Muahahaha...Memang dari zaman kecik2 (tapi tak adalah bercinta zaman kecik2 uolss)... Iolss memang suka bangat deh dengan lagu You're My Everything dari Santa Esmeralda ni...Melodi dia...susunan muzik dia... Lyrics dia... ^_^... 
#2: Je'taime - Lara Fabian


Ini iolss memang suka... hari2 dok ulang2 dengar...ha ha ha...lyrics iolss pernah kongsi di SINI... Je'taime yang bermaksud My Love... yang dinyanyikan oleh Lara Crokaert yang dilahirkan pada 9 Januari 1970 yang dikenali sebagai Lara Fabian...penyanyi Belgo-Canadian dan beliau boleh menyanyikan dalam multilingual iaitu French, Italian, English, Spanish, Portuguese, Russian, Turkish, Hebrew, Greek dan German. Hebat kann??? Ho ho ho... Beliau dah jual 20 million records di seluruh dunia dan adalah merupakan best selling Belgian born female artist sepanjang masa. Suara dia lyric soprano dengan vocal range yang boleh mencecah sehingga 3 oktaf iaitu dari C3 sehingga G#6 secara live.

#3: True Love - Fumiya Fujii


Ha ni lagi satu ni all time favourite, dari zaman sekolah menengah uolss...start minat dari Form 3... Terbaik... Sweet jer lagu ni... Ha ha ha...Terbawak2 sampai ke karaoke pun menyanyi lagu ni... True Love dari Fumiya Fujii... Lagu zaman2 90s dulu... 

#4: Muara Hati - Dato' CT Nurhaliza


Perghh...haruslah suka yang ni uolss... OST Adam & Hawa... Sangat suka kot lagu ni... 

#5: Ketulusan Hati - Anuar Zain


Of course lagu Pak Ngah Nuar uolss...hik hik hik... my favourite...

Panjang lagi list ni kalau nak senaraikan semua, tapi sebabkan mintak 5 kita bagi 5 jolah yo... Ha ha ha... 

*Phew settle cabaran hari ke 8 - yeay...hutang hari ni dah settle...ha ha ha... ho ho...esok cliche' sangat tajuk tau... till then cheerioss.... *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari | Hari 8 - 5 Lagu Cinta Kegemaran Iolss???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, September 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

31 comments:

  1. wah...macam2 lagu mommy ash layan...nanti ash layan lagu apa lak yer...hehehe

    ReplyDelete
  2. ada gak lagu omputih sebagai fev. eheheh
    Jemput singgah, komen dan follow

    CABARAN HARI KE-8

    ReplyDelete
  3. weeewwiiittt.. ena lagu melayu ni kureng sikit layan

    ReplyDelete
  4. abang AZ...hehehe...akak minat lagu2 dia...

    ReplyDelete
  5. Aima lagu org putih kureng sikit. Tapi yg first tu antara yg aima suka nyanyi jgk.

    Haiii kak farah, aima kembali..

    ReplyDelete
  6. akakk! dah lama saya mencari lagu you're my everything tu. lagu tu selalu jadi ost dlm movie omputih kan. bila dengar best je.tapi tak tau tajuk dia.best2..

    ReplyDelete
  7. alise suka lagu ziana zain jek.. hmm hmm hmm

    ReplyDelete
  8. you're my everything tu Ros pun suka. :)

    ReplyDelete
  9. Abam nuar tu x leh tahan la....huhu

    ReplyDelete
  10. Wah.. best.. pening gak nak pilih lagu ni kan hahah

    ReplyDelete
  11. lagu rare ok.. ada yg xpenah dgr.. haaa

    ReplyDelete
  12. Muara hati tu mmg tiptop.
    yang lain tu x pernah pulak shark dngar,
    hehe.
    unik citarasa kak farah nie

    ReplyDelete
  13. ehhhh , waaa, aah laaa. hihihi, besttt giler kot lagu tu kan kak farah :)

    ReplyDelete
  14. Lagu Abang Nuar jugak menusuk kalbu..hihi..memang jiwang

    ReplyDelete
  15. Serius..semua lagu tu tak pernah layan. Hoho

    ReplyDelete
  16. seriously tangkap leleh ar Kak Farah ni... pewittt

    ReplyDelete
  17. Dlm byk² lagu yg ct punya je tau haha :D

    ReplyDelete
  18. Yg last tu sy suka.. Anuar zain... Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia