Home » , , , , , , , , , » I'm Feeling Lazy Today!!!

I'm Feeling Lazy Today!!!

Source Extracted from Google
Giteww... percaya tak??? Tak percaya??? Silalah percaya... muahahaha... Mummy Ash rasa malas nak meng-update blog hari ni. Ahakss... Bukan disebabkan tak ada bahan... Banyak jer bondo eh nak cerita... Tapi tetiba malas pulak... Haipp... tak ada malas2... nanti kena rotan karang... Muahahaha... 

Suddenly attraction today lebih kepada Instagram dan juga FB daaa.... Nak yang simple2 dan ringkas2 ajo... Nak bermalas2an sementara masuk office balik on Monday... Inilah salah satu challenge seorang blogger ye tak??? Ada kalanya bila kemalasan menjelma beginilah jadinya dan inilah challenge kepada diri sendiri yang perlu fight... Rasa malas perlu dilawan dengan rasa rajin....Agagagaga...

Agaknya mengenangkan lusa nak masuk ke office balik tulah agaknya... Tetiba terbayangkan macam mana hectic-nya berlarian ke sana dan ke sini... Dush dush... Itulah penyakitnya bila dah bercuti panjang uolss... 

Oklah... till here for now... nak bersiap menunggu kedatangan tetamu yang katanya nak muncul sebelum tengahhari kalau tak ada apa aral yang melintang... colleague mysuami nak datang raya... Semalam dah inform... now iolss nak confirmkan balik... nak masak siap2... dan buat apa yang patut uolss untuk menjamu tetamu... 

*Menu simple jer... beehoon goreng dan kuih muih yang ado2... Hope you don't mind ek dearie friend? Ha ha ha... Ke nak makan nasi??? Fikir jugak ni... nak ke kedai jap jugak tengok bahan2 basah apa yang ada boleh masak for lunch... Colleague-nya datang, mysuami is not around... however, layan tetamu dengan sebaiknya kann??? Make them feel welcome and at home giteww... ^_^....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel I'm Feeling Lazy Today!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, August 1, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. akak dah bekerja hari nie..hoho..rasa nak pi beraya nie...

    ReplyDelete
  2. syok nyer masih beraya lagi... kita dah start keje dah... uhuk3x...

    ReplyDelete
  3. ok la tu lusa nak masuk office.. sy ni jumaat dah masuk office huhu..

    ReplyDelete
  4. betul. tetamu tu rezeki. ^^, gambar kucing yang tak boleh belah tu. hahaha

    ReplyDelete
  5. menu simple tu yang sedap dik...akak start keja isnin...

    ReplyDelete
  6. Bihun uish dap tu hihi. Happy cooking ok kak Farah wiwiwi

    ReplyDelete
  7. Masak2 yang simple2 pon hati ikhlas tu yang terbaik Farah ..Singgah menabung Givology

    ReplyDelete
  8. kadang kadang malas jugak..lagi lagi takde idea tu bertambah kemalasan..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia