Home » , , , , , , » Happy Saturday Morning & Happy Weekend Peeps!!!

Happy Saturday Morning & Happy Weekend Peeps!!!

Ha ha ha, ko dah kenapa Cik Puan Bubbly oiii.... ting tong sorang2 kat office pagi2 Sabtu yang sendu dan hujan ni... kalaulah dapat tarik selimut dengan Ash ni alangkah nikmatnya... hu hu hu...I is jealous with Ash yang tengah sedap2 tidur dalam buaian... Ashhhhh...Mummy nak join boleh??? Muahahahaha...Nanti jawab Ash... "Boleh jer Mummy, tapiiii kalau Atok Pink Panther marah Ash tak tau...."... 

Adoiii, bawak2 bertaubat dan istighfar-lah Mummy Ash oiii...dah jadi Mummy orang dah pun, tak payah nak #selfie gilo2 sangat... #ehh...tapi tak salah pun kann??? Jiwa muda remaja kononnya gitewww iolss ni...Ahakss tak sedar diri dah jadi belia dah... dan remaja purba...Wakakakaka.... Dah 32 tahun dah pun umur Mummy oiii.... 

Ini namanya entri bubbly, crappy and ramblings uolss...Just wish uolss good morning jer punn sebenarnya... Pheww...malas uolss nak layan kann??? Ha ha ha... Minggu lepas dah kerja on Saturday, minggu ni pun kerja, minggu depan pun pulun kerja but then minggu akhir on the 30th August 2014, iolss is off uolss...Ha ha ha...balun sekali jalan dengan bank holiday Independent Day!!! Yeeehaaa... And the best part... Pink Panther will be travelling to Sydney next next week...Ekekekekeke....

Apa nak cerita hari ni ek??? Apa pengisian entri Bubblynotes hari ni??? Hurmm...ada banyak sebenarnya, tapi tak tau sempat ke idak nak bercerita ni... Bergantung kepada masa... Sebabnya...nak gi open house Raya hari ni!!! In Shaa Allah...kat mana??? Kat umah one of the Malaysia Lifestyle Blogger... RUBY ... Tapi petang2 sikitlah kot... In Shaa Allah, In Shaa Allah, nak berjimba2 dengan adik beradik KBBA... hik hik hik... lepas tu??? ingat nak rendamkan budak tecik tu kat dalam inflatable pool tu... Penat dah malam tadi dia berangan2 uolss... Cerita part berangan tu, nanti iolss cerita macam mana gaya Ash berangan... 

Oklah, nak habiskan nasi lemak... erkss..nasi lemak??? Tulah macam mana tak melemak sana sini... pagi2 dah balun nasi lemak...wakakakaka...#ehh tapi dah lama jugak tak layan nasi lemak ni.... ekekeke...Till then cheerios peeps!!! Have a great weekend ok??? *_^ Muacksss...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy Saturday Morning & Happy Weekend Peeps!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, August 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. happy saturday farah, wah semakim meriah blog farah nie..huhuhu

    ReplyDelete
  2. owh seronok ada open house lagi ye ..
    slamat kunjung mengunjung :)

    ReplyDelete
  3. nasi lemak !! pembuka selera dipagi hari..yeyyyyy

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah sabtu..selamat ke rumah terbuka Farah..

    ReplyDelete
  5. Happy weekend Farah. Ceriakan diri dengan bersiratulrahim dan makan lagi di rumah terbuka hehe. ( Tmpt akak pun ada 2 hari ni Farah - Rezeki. )

    ReplyDelete
  6. Happy weekend farah...entry yg penuh dgn aura keceriaan...sy suka saya suka ( baca gaya mei mei upin ipin)

    ReplyDelete
  7. Suka jugak ngan nasik lemak...sabtu pon kerja ke Huhuhuu...salam sabtu Farah

    ReplyDelete
  8. have a great weekend kak farahh!

    ReplyDelete
  9. takpe kak..kerja di hari sabtu..nanti cuti pulak kan

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia