Home » , , , , , , , , » The Apprentice of F1 Driver For Ferrari Team.... Ash!!!

The Apprentice of F1 Driver For Ferrari Team.... Ash!!!

Muahahahaha.... Kemain lagi ko... the apprentice of F1 driver untuk team Ferrari lagi Ash... Ada2 jer iolss kann??? Tapi betullah... Ash sekarang sibuk dengan car Ferrari dia... Tak percaya??? Jom2 further read this entry sampai ke hujung jika rajin...Ahaksss.... Tak rajin pun tak apa, tiada sebarang paksaan...

Iolss pernah up entri tentang Keburukan & Bahaya Baby Walker yang mana dalam entri tu, iolsss contemplating untuk belikan Ash baby walker upon readings so many negative comments and feedbacks from all over sources. However, ada juga komen2 dari uolss my dearly readers and friends yang positive. Well, even till yesterday I am still contemplating uolss... Hurmmm.... setelah mengambil kira faktor2 lain, timbal balik telah dilakukan, Nek Ma Ash yang hari2 mention Ash bertawaf satu rumah and tak terkejar beliau serta sakit semua sendi2... Hu hu hu... and consultation with one of the Associate Directors of Medical Services in the office yang katakan it is tak ada apa, as 3 of his kids semua naik baby walker... Akhirnya.... tadaaaa....


Inilah dia Ferrari Ash uolsss... Muahahaha... Walaupun Ferrari ni kecik dan tak berenjin... Harganya 2.69 juta ok??? Ahaksss.... Tak adalah tipuuu jer... Harganya RM269.00...Tapiii bukan nak menunjuk or riak ek??? Disclaimer tak boleh blah, tapi betul-lah, jujur ikhlas dari hati...Ha ha ha... "Gentlemen... Start Your Engine!!!"... Dah macam game Daytona pulak dah... Ha ha ha... 


Gembira sokmo Ash explore dan dapat kaki... dan memang leka dengan Ferrari dia ajer....


And as a Mummy I could see the happiness in his eyes... Alhamdulillah,  I'm glad to make and see that he is happy...Mummy work siang malam just for Ash... Even tak cukup tidur, even penat running here and there and rushing things out to meet all the datelines... It' worth when I see you smiling the apple of my eyes... my baby son... 


Tapiiiii.... part ni yang tak menahan tu... Lagi ligat satu rumah Ash explore...Muahahahaa.... Oh goshh... Dan langsir jenis tirai tu menjadi target utama dia... Now kena risaukan benda lain pulak dah...Ha ha ha...Takut tiang langsir tu runtuh pulak...Nampak jer kecik, tapi tenaga macam angkat besi... Ikut Abah dia gamaknya, tenaga angkat besi kat gym... Hu hu hu...Nasib baby walker tu jenis anti slip dan there are certain areas that he couldn't reach...And diakui memang lebih senang buat kerja... Mula2 naik masuk gear reverse jer... After a while, hamik ko... expert sungguh driving... 


Yang tak menahan lagi tu siap eksyen dengan Mummy dia tu... Adoiii... Pandai main jeling2 mata dan ekor mata dah... Hamikkk... sampai pukul 12 am dia melayan Ferrari dia... Hu hu hu... Tapi Mummy senanglah sikit nak buat kerja kann??? Sebab tak ada orang tu sibuk berebut nak jugakNote 8...Ahaksss...kejamnya Mummy...Ye lah time Mummy nak buat work, Ash janganlah kacau...Ekekeekeke....


Dah penat practice kat "track"... kita parking dulu!!! Esok sambung practice kat "track" lagi yer??? Which is todaylah...Tak taulah apa cerita tu... Balik kena dapatkan report ni... Akhirnya... berlayar di lautan mimpi dengan lenanya tepat jam 12.30 am... Ho ho ho...Memang lena dia tidur...Kepenatan practice kat "track" kot??? *_^.... 

*Phewwww... long winded Management Meeting tadi uolss...from 9.30 am dan sekarang as at 2.39 pm baru settle... Almost 5 hours plus kannn??? Erksss.... dah lah puasa...sangap giler uolsss.... Oh yeah, disebabkan sibuk practice kat "track" malam semalam tak sempat iolss nak siap2kan entries for today...wakakakaka... tak apa bukannya selalu, sekali sekala giteww...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel The Apprentice of F1 Driver For Ferrari Team.... Ash!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 24, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. Wah... Bukan main ek... Hehe... Ank sy pun dh start nek walker dh kak. Mmg kna guna gak.. Cuma letak time dia tak nak baring je..

    ReplyDelete
  2. lagi senang la dia nak meneroka kat rumah tu...lagi cepat.,..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh kemain lagi si kecik tu kan..... dah dapat walker mmg lah explore sana sini.... seronok ada anak kecik nih..... hihihihi...... keletah anak kecik sgt mencuit hati.... =)

    ReplyDelete
  4. ini upanyaer ferrari dia..
    makin sedap ler pusing satu umah pasni.
    meh lumba ngan superbike uncle shark..
    hahahaha..

    ReplyDelete
  5. nmpak baby walker tringat citer flintstone... yabba dabba doo !!

    ReplyDelete
  6. Akak pernah nampak walker cmni kat JJ...dah mmg itu lah harganya..totally no diskaun..

    ReplyDelete
  7. wah lajulah ferari ash..
    kalau abg luth dapat ni..mau sekejap dia jd pomen ni..

    kena selalu awasi bila anak naik walker ni. anak kita, kita yg plg kenal dia..bukan x nak terima nasihat org..ambil juga mna boleh..last2 terpulng kat kita..bukan mereka yg nak tolong jaga anak aku..tak gitu?
    take care selalu ash..
    selamat hari raya farah..maaf ada kata terguris selama kenal dialam maya ni..

    ReplyDelete
  8. salam.hehehhe seronok je Ash tu..mesti dia suka :))

    ReplyDelete
  9. Wahh canggihnya dia punya walker..mesti Ash masuk situ taknak keluar-keluar dah kan..hehee

    ReplyDelete
  10. perghhh! lagi laju Ash merempit dalam umah pasni hahaha. Have fun Ash! (^_^)

    ReplyDelete
  11. Vroom vroommm...pon pon...hihi
    Wah, ash...hati2 di jalanraya...mau laju je dia berdesup...

    ReplyDelete
  12. Hahahaha kemain comel lagi naik ferrari. Nanti bolehlah Ash datang raya rumah kita naik ferrari. Lol ! :P

    ReplyDelete
  13. excited ash driving tu..dapat kaki pulak tu kan..lepas ni kena ikat lah tirai tu kak

    ReplyDelete
  14. pertama kali nampak baby walker macam ni.. canggih

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia