Home » , , , , , , , » Salam Takziah Dan Al-Fatihah Baby Izz...

Salam Takziah Dan Al-Fatihah Baby Izz...


Ini bukan statement over-dramatic ok uolss??? But sincerely from my motherly emotions and heart... Salam Takziah dan Al-Fatihah kepada Baby Izz...


Uolss masih ingat lagi entri iolss tentang Baby Izz di SINI??? Pada yang terlepas tu, bolehlah membaca kisah anak syurga ini sekiranya mempunyai kelapangan... Allahu... Iolss menerima perkhabaran ini dari Nurie sewaktu iolss dalam conference call meeting tadi lebih kurang dalam pukul 11.05 am. Rasa sebak of course lah terus menyerbu dalam benak fikiran dan perasaan... Tapi Allah lebih sayangkan Baby Izz... Kita manusia memang perlu berusaha dan berusaha sebaik mungkin, tapi ketentuan Allah tiada siapa yang boleh menolak... Kun Fa Ya Kun... Allah adalah sebaik2 perancang dan setiap yang berlaku tu pasti ada hikmahnya... 

Pada yang telah menghulurkan bantuan kepada Baby Izz dalam apa jua bentuk...sebagai wakil dari keluarga Baby Izz, iolss ucapkan ribuan terima kasih banyak2 dan hanya Allah SWT yang dapat membalas segala budi dan jasa baik uolss... Sama2lah kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah dan semoga rohnya dicucuri rahmat... tenanglah di sana wahai anak...

*Terlalu banyak berita sedih dari rakan2 kebelakangan ini... semoga Allah tabahkan hati mereka yang melalui dan mencucuri rahmat ke atas mereka2 yang telah pergi meninggalkan kita semua... Al-Fatihah...

**Mati itu pasti dan tiada seorang pun dari kita akan terlepas dari mati... Pada kita semua yang masih mempunyai masa, ruang dan peluang... sama2lah kita gunakannya dengan sebaik mungkin...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Salam Takziah Dan Al-Fatihah Baby Izz... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, June 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

32 comments:

  1. akak baca entry ni..ikuti juga perkembangannya diblog Farah..namun tuhan lebih mnyayanginya...janji Allah syurga buat baby ni..harap ibunya tabah..Alfatihah

    ReplyDelete
  2. Thank you akak sebab share cerita baby Izz. Doakan ibu ayah Izz tabah menghadapi ujian mereka ye. :)

    ReplyDelete
  3. Sedih...tapi jika itu yang terbaik, kita kena redha. Daripada adik Izz menderita kan, lebih baik begini. Takziah untuk ibu dah ayah Izz.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak..
    Walaupun saya tak kenal ibunya, salam takziah diucapkan.. Allah lebih menyayangi nya..

    ReplyDelete
  5. al-fatihah utk keluarga babay izz. syurga utk nya. :(

    ReplyDelete
  6. sedihnya kak MV pun ada update pasal arwah..

    ReplyDelete
  7. Allahu.. Syurga tempat baby Izz.. semoga keluarganya tabah :')

    ReplyDelete
  8. al-fatihah..syurgalah tempatmu baby Izz..
    semoga keluarga baby Izz tabah menghadapinya..Allah lebih sayangkan baby Izz..

    ReplyDelete
  9. Al-fatihah buat anak syurga ini... takziah buat klrga izz... Allah tahu apa yg terbaik buat mereka...

    ReplyDelete
  10. Al fatihah utk izz...anak syurga...walaupon x mengenali ayah dan ibunya tetapi terasa juga atas pemergian si comel ini...moga ibu dan ayahnya tabah...huhu...

    ReplyDelete
  11. Alfatihah..salam takziah buat ahli keluarga arwah.

    ReplyDelete
  12. Al-Fatihah buat arwah anak tersebut. Semoga syurgalah tempatnya

    ReplyDelete
  13. Allahuakbar..Innalillah bb Izz..tenang lah dikau di sana...Maybe ini yg terbaik...Kepada ibu bapa bb Izz, tabahlah wahai hati....redhakan lah pemergian anak syurgamu...InsyaAllah dia menantimu di sn..aaamiin

    ReplyDelete
  14. Allahu so that was true? sbb tgk kt ig ibunya takde update pape pulak..tu xtau tu.. innalillah..takziah buat keluarga baby izz..moga mereka tabah hadapinya.. 😢

    ReplyDelete
  15. sedihnya..al-Fatihah..jemput ibu bapa mu di pintu syurga..

    ReplyDelete
  16. sedih sangat.. tak sangka pula baby izz dah pergi. sbb pg td lepas baca instagram update tu, dah terfkir ingat nak pergi melawat... tapi Allah lebih sayangkan baby izz.. :'(

    ReplyDelete
  17. Allah.. semoga baby izz ditempat di kalangan org2 yg soleh..
    semoga Allah terus memberi kecekalan dan ketabahan hati buat keluarga baby izz..:(

    ReplyDelete
  18. Al-fatihah dan Salam Takziah buat keluarga anak syurga ini . Ya Allah , baby itu masih suci , syurga adalah tempatnya . Semoga keluarganya tabah dan redha atas pemergian arwah .

    ReplyDelete
  19. Sedihhnyaa :( Salam takziah buat keluarga

    ReplyDelete
  20. salam takziah buat ibu bapa baby Izz.. semoga kalian tabah.

    ReplyDelete
  21. waa kesiannya.. menitis dah air mata.. terus jump to comment.. tak boleh habiskan bacaan.. pilu sangat..huhu

    ReplyDelete
  22. Sedih dgr berita ni.
    Tapi, apakan daya..berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.
    Semoga ibu & arwah baby Izz tabah menghadapi ujian ini.

    ReplyDelete
  23. Al Fatihah .... semoga ibunya tabah :(

    ReplyDelete
  24. innalillah... alfatihah untuk bby izz

    ReplyDelete
  25. Salam Takziah buat keluarga anak syurga ini ... Manusia merancang, Allah juga merancang, Sesungguhnya perancangan Allah yg terbaik ... Semoga keluarga redha dan tabah menghadapinya ... Inna Lillahi wa inna ilaihi raji'un ... Al-Fatihah buat anak syurga ini ...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia