Home » , , , , , , , » Gaya Ketawa Fei Mao!!!

Gaya Ketawa Fei Mao!!!

Source Extracted from Google
Sesiapa yang senior dari iolss dan sesiapa yang sezaman dengan iolss mungkin kenal dengan Fei Mao ni kann??? >_<... Masa zezaman ni minat betul tengok siri cerita Cina ni uolsss... Pukul 6 jer dah get ready depan TV... Sanggup postpone mandi tu... atau mandi seawal 5.30 petang semata2 nak layan Fei Mao ni kat TV... Ahakss he's ways are just too cute lah peeps...

Jap...mesti ada yang dah boleh agak apa iolss nak story mory ni.., pasal siapa ni... Hik hik hik... Siapa lagi kalau bukannn..,


Yess... betul tentang Ash ler... Spontaneous act from him last night... Ash ketawa gaya Fei Mao dengan terangkat2 bahu... It's all happens so sudden so iolss tak sempat nak capture the scene in video format... However... next if there is I will share ek uolss??? 

Ha ha ha... Ash oh Ash... gaya tu memang rare Ash buat despite Mummy tak pernah tengok langsung pun... Seronok pulak tu dia ketawa macam Fei Mao tu... Ni semua kes menyakat and play along lah ni... Ha ha ha... Kemain suka dia ek??? Ash memang kuat bergurau... 

*Ada sesiapa yang boleh imagine macam mana Ash dengan gaya ketawa Fei Mao??? Hu hu hu... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Gaya Ketawa Fei Mao!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, June 12, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. hahaha best ni kalau tangkap video :)), bertambah comei Ash ketawa gitu :D

    ReplyDelete
  2. Rindu nak tengok cerita fei mao berlakon tu..hahaha..bila terbayangkan kelakar, comel sangat Ash.

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak tengok cerita dia nie..ape..ash ketawa macam tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha...dpt bygkan ketawa style Mei Fao tuh..msti comel

    ReplyDelete
  5. haha...mesti comel. nostalgia betul cerita fei mao tu!

    ReplyDelete
  6. ahak dulu pukul 6 dah duduk depn tv..sedih tgk cerita ni..ash ketawa femau..macam mana tu erk..hehe

    ReplyDelete
  7. Haha.. Terkenan ke hapa nih.. Hehe

    ReplyDelete
  8. tak dapek nak bayangkan ketawanya....hihi

    ReplyDelete
  9. macam mana la rupanya yer ash ketawa mcm tu..nnti kalau dia buat lagi cepat2 capture yer..heheh

    ReplyDelete
  10. Hehe...dapat okje bayangkan macamana Ash mengekek ketawa sambil angkat bahu hehe.....

    ReplyDelete
  11. sy pun penah tengok cite ni mase budak2 dlu. kdh2 lawak, kdg2 sedih giler.. hehe dpt byg cara ash ketawa.,

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia