Home » , , , , » Emergency Leave | I Need A Breath!!!

Emergency Leave | I Need A Breath!!!


Assalamualaikum, and holla Monday peeps!!! ^_^... I'm on emergency leave dan pada yang dah tau kenapa tu... chillex tak perlu gebang2 kat sini... We keep it as a secret... Tapi apa yang pastinya... banyak urusan yang perlu diselesaikan hari ni... In Shaa Allah nanti iolss cerita penyebab, disebabkan apa dan berpunca dari siapa... Ho ho ho... Besar betul peranan ni... Kalau dalam telenovela memang cliche sangatlah...

Part of it dah settle malam kelmarin... dan part of it nak di-settle-kan hari ni... Pheww... Yang penting nak bawak Ash gi thorough medical check up hari ni... He's fine and nothing with him... Just nak double confirm jer... 

Apa2pun catch with uolsss later... And me??? I'm ok and fine and happy... Not to worries cause I'm the type of person yang survivor kann??? Tak adalah nak mintak orang ambikkan, orang hantarkan kalau selagi boleh berkayuh sendiri... Bukan jenis yang mengada2 or manja tak bertempat gitew.... Tak baik suruh orang hantarkan sana sini sedangkan sendiri ada lesen memandu ye tak??? ^_*... Dalam kes2 terpaksa jer... 

*Being a survivor and survival is my strength... and I know it caused I'm used to it... Hidup jadi perempuan zaman sekarang tak boleh jadi 'lembik' sangat... Betul tak? At least we should know how to survive on our own tanpa memgharapkan sesiapa... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Emergency Leave | I Need A Breath!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, June 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

23 comments:

  1. Harap2 Ash tak apa2 yer kak..nanti update k.. =D

    ReplyDelete
  2. apepun farah,tk care ye...settlekan la urusan tu sebaik mungkin...

    ReplyDelete
  3. betul tu...zaman sekarang kaum ibu kena kuat dan tak boleh nak manja-manja sangat...semoga dipermudahkan urusan Farah...aamiin

    ReplyDelete
  4. salam farah.. harap2 semuanya okey.. untungnya ash dapat mama yang kuat semangat.. :)

    ReplyDelete
  5. alaa suspennye..ape kes ni?? nape ngn ash?

    ReplyDelete
  6. nanti cite tau!! nak tahu jugak..hihi..

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya baik baik sahaja huu :)

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan segala urusan farah.datang mengisi

    ReplyDelete
  9. amboi kak farah..moga dipermudahkan segala urusan ye :)

    ReplyDelete
  10. huh hopefully Ash is fine dear. Take your time and do what you have to do ok :))

    ReplyDelete
  11. Doa kakak titip moga semuanya baik-baik belaka..

    ReplyDelete
  12. betul2..sy pon rasa sy macam akak jgk, berdikari selagi boleh..hihi

    ReplyDelete
  13. ingat tak sehat ke tadi...semuanya fine je ye...have a nice day.

    ReplyDelete
  14. moga semuanya urusan sis dipermudahkan

    ReplyDelete
  15. salam farah..hope xde pape yg serius..tgu update dr farah je ape kehei nya..

    ReplyDelete
  16. take care Farah......i'm waiting a news....

    ReplyDelete
  17. aamiin... semoga dipermudahkan sgl urusan mm and baby...

    ReplyDelete
  18. semoga urusan akak dipermudahkan oleh Allah..take care kak and Ash.

    ReplyDelete
  19. betul tu dear, CN sblm ni mmg takut nk drive, tapi arwah mak mertua duk paksa drive sbb dia ckp orang pompuan jgn terlalu bergantung dgn org laki, nnti kita yang susah..being independent ;)

    ReplyDelete
  20. Ash dlm keadaan ok tu...no worries ok...be strong dear I know u are strong..anything just update me...allah x duga umat yg dia x syg...kan?

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia