Home » , , , , , , , » Aaron Aziz Wish Selamat Berpuasa Uolss.... ^_^

Aaron Aziz Wish Selamat Berpuasa Uolss.... ^_^


Salam 1 Ramadhan peeps!!! Selamat menjalani ibadah puasa yang pertama hari ini... Bha ha ha, ada yang ingat Aaron Aziz yang betul2 ke wish iolss selamat menjalani ibadah puasa??? Retiss lah sangat kann sampai Aaron Aziz nak wish puasa... Tak adalah... Yang wish puasa tu adalah abang Boni Kacak weollss... Ahaksss... 

Terima kasih Boni di atas ingatan ini... dan selamat menjalani ibadah puasa juga... dan juga tak lupa kepada uolss2 semua... Sama2 kita menjalani ibadah puasa serta Ramadhan ini dengan pengisian yang bermakna... 

Peringatan untuk semua dan juga diri sendiri... sebagai blogger bulan puasa ni nak kena jaga segala ok... Apa yang di-post, apa yang ditaip, apa yang sepatutnya dan apa yang tak sepatutnya... Tapi jangan bulan Ramadhan jer uolss... Bulan2 lain kembali menyetan... ooopsss... Terkasar pulak bahasa... Ampun dan maaf... ^_* ... 

Till then, cheerios... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Aaron Aziz Wish Selamat Berpuasa Uolss.... ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, June 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. Salam ramadhan dear.. Selamat menjalani Ibadan puasa

    ReplyDelete
  2. hehehe
    ingatkan artis top tadi hehe
    selamat berpuasa juga ye kak :)

    ReplyDelete
  3. Saja tau, org ingat betol2, baru nak jeles... Muahahaha :P

    ReplyDelete
  4. Laa pyka mati2 ingat aaron aziz tdi tao . Hehe . Btw slamat berpuasa sis syg . Moga ramadhan kali ini lebih bermakna :)

    ReplyDelete
  5. wakakakakka boni memang selalu perasan nak jadi eren ajissss..... selamat menjalani ibadah puasa kak fara...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...Farah. Macam2 idea Boni ni...haha!

    Salam Ramadan 1435H. Semoga Ramadan tahun ini menjadi yang terbaik dalam hidup anda, Amiin. Dikesempatan ini juga saya memohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap mahupun kekhilafan yang mengguris hati... Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  7. Erkk aron aziz a.k.a boni rupe nyer,,,hik3. Papepun slamat menyambut kedatangan ramadhan yang mulia untuk Farah n famili..

    ReplyDelete
  8. boni kacak punya statement rupanya . selamat menjalani ibadah puasa ...

    ReplyDelete
  9. oo..ingtkan aaron aziz bebtl td..kekeke..
    selamat berpuasa sis ;)

    ReplyDelete
  10. lor igtkan aaron aziz betul sekali boni kacak...huhuhu..selamat berpuasa dear

    ReplyDelete
  11. Hehee..cute je ucapan dia..Selamat Berpuasa kak Farah.. :)

    ReplyDelete
  12. Salam ramadhan dan selamat berpuasa Farah :)

    ReplyDelete
  13. hehe.. ingatkan betui aaron aziz..

    ReplyDelete
  14. Hahaha ... Ingat betul dah tadi ... Rupe nyer Boni ....

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan, Farah... hehe, ingat tadi betul2 aaron aziz yang wish... :)

    ReplyDelete
  16. statement boni kacak memang tak menahan....hihi

    ReplyDelete
  17. kalau dah dari mula kita beradap, inshaAllah selamanya akan terbiasa..
    begitu jugak sebaliknya kan kak farah..:)

    ReplyDelete
  18. Hehe... Ingat betullah aron aziz tadi..

    ReplyDelete
  19. salam singgah. saya pun mati-mati ingat aaron aziz. kira glamerlah artis yg wish. hehehhehehe

    ReplyDelete
  20. hehe.. meletop ohh farah kalau aoran aziz betul-betul wish.. :D

    ReplyDelete
  21. Akak pun dpt...notty tau dia tu...hihihi...

    ReplyDelete
  22. Ingatan sesama teman tu Farah.

    Selamat berpuasa juga dari kakak buat Farah dan keluarga. Hero comel mesti jadi jam tukang kejut sahur tahun ini kan. Ikut sahur sekali kot:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia