Home » , , , » Udah2lah Ler Tu...Cukup 4 Jer...

Udah2lah Ler Tu...Cukup 4 Jer...

Source Extracted from Google
Muahahhaa...Apakah??? Ini omelan terhadap diri sendiri ni... Udah2lah ler tu...cukup 4 jer... Ha cuba fikir cuba fikir apakah ia... (ting tong kepala iolss ni uolss... disebabkan kesibukan yang melanda di office ni... erkss...ye ke sibuk??? Bolehlah tahan....biasalah Monday kann...)... Oitt..bukan 4 orang anak ek??? Jauh sangat menyimpang tu... He he he... Ini cerita tentang entri... 

Tengah mengomel pada diri sendiri... Udah2lah ler tu, bawak2 bertenang...cukup kot 4 entri sehari... Poyos...masuk entri ni jadinya 5 jugak hari ni... Bha ha ha.... Ini entry ramblings yang entah apa2 ek??? Walaupun entah apa2 tapi nak jugakkk.... dushhh... nak jugakk menyemak update kann??? Monolog atau mengomel sendiri dah lah... sibuk dok nak update jugak... Apa kes??? Tak ada kes apa2...jari nak menaip dan tak boleh nak berhenti...Muahahaha...So jangan salahkan iolss jari iolss yang tak nak berhenti menaip... 

Uolss rasa kann??? (Soalan ting tong iolss... dan ada ker patut tanya soalan ni???)... Uolss rasa kann??? Patut ker iolss cukupkan 4 jer entri sehari atau uolss nak iolss bebel lebih2 let say 5 ke 6 ke??? Ahakss... Ok tak ada orang nak layan...K bai... Boleh cenggitu??? Ataupun ada yang suruh iolss kurangkan entri dalam sehari ataupun ada yang suruh iolss duduk senyap tak payah buat entri langsung??? Ha tu tak boleh, tu tak boleh... siapa yang suruh kurangkan atau senyap tu, iolss takkan buat...never... melainkan kalau iolss busy atau ada hal yang tak dapat nak dielakkan... Wakakakaka... So dream on siapa2 yang berhajat nak suruh iolss senyap selamanya tu... Muahahahaha... 

*Memang ting tong ni... ekekekeke... hari ni asyik gelak dan kegelian hati jer...buah pinggang pulak macam digeletek2 pulak... asyik gelak jer sampai senak perut...Tapi tak gila ek uolss...adalah sesuatu yang mencuitkan hati iolss ni... Ok...CHEEKY MODE is on!!! *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Udah2lah Ler Tu...Cukup 4 Jer... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, May 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. ikut suka farah lah... yg penting gerblog utk happy2 bukan utk stress...hheee

    ReplyDelete
  2. Kalau sempat 10 entry pon boleh ;)

    ReplyDelete
  3. hihihi ingat isteri punya kuota dah tadi ekeke
    have a happy monday kakfarah <3

    ReplyDelete
  4. yang penting sentiasa ada cerita yang nak di kongsi. :)

    ReplyDelete
  5. Tak kisah kak.. Berape pun tak pe. Ikut idea yg dtg menerjahkan. Kalau banyak idea, lebihlah entry.. :)

    ReplyDelete
  6. x kesah pn brapa banyak sehari uolls.. janji sehari ttp ado tigapat entry kan kan kan..
    jom gelak sama2.. hahahhahaa

    ReplyDelete
  7. wah ! kalau idea ada mmg snang, ni time nk type entry tiba2 takde idea, mmg tak best tul ! hehehe

    ReplyDelete
  8. HAHA...NO 4 tu banyak makna naaa

    Meh tengok siapa kena TAG
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-liza-izara-fazriel.html

    ReplyDelete
  9. yer lah, mama ingat 4 orang anak tadi..

    ReplyDelete
  10. dah puas gelak dah..penat akak tergelak sama..5 entri? x cukup la dik...perah lagi idea..idea kasik gelak pun x pe...

    ReplyDelete
  11. Janji entry nie sempat akak baca...hihi

    ReplyDelete
  12. Kalau terlebih idea Farah, lebih dari 4 pun ok apa....hehe

    ReplyDelete
  13. Morning dear..Wah banyak tu..kita nak dapat empat pun susah sekarang ni..buzy..buzy..buzy..he..he..

    ReplyDelete
  14. tgk tajuk... ingat nak anak 4 orang jer... :)

    ReplyDelete
  15. ok la tue... byk pon bagus... still ada org baca..

    ReplyDelete
  16. takpe kak farah..tul;is je banyak mana pun, kitorang akan tetap baca gak :p

    ReplyDelete
  17. Haha.... Persoalan yg sama kak... Kadang-kadang terlebih idea kan... Tu yang lima enam entry sehari... Nak simpan takut dah xde idea plak lagi dh...

    ReplyDelete
  18. husna pon 4 jgak.. tp kdg2 kurg..:p

    ReplyDelete
  19. seronok macam akak banyak dapat buat entry sehari..banyak idea akak..meh idea sikit kak.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia