Home » , , , , , , , , , » Selamat Hari Guru 2014!!!

Selamat Hari Guru 2014!!!

Source Extracted from Google
Salam pagi Jumaat uolsss!!! Hari ni adalah Hari Guru kann??? Setiap tahun 16 Mei weolls akan sambut Hari Guru...Uikss... weollss, ye lah siapa2 yang bergelar guru, cikgu, ustazah, sir, teacher dan apa saja akan diraikan pada hari ini. Selamat Hari Guru 2014 kepada semua kawan2 blogger yang bergelar guru....Selamat Hari Guru 2014 kepada cikgu2 serta lecturer2 yang pernah memberikan tunjuk ajar, guidance dan ilmu kepada diri ini.... 

Mereka2 ini adalah mereka2 yang termasuk guru2 sekolah tadika, sekolah rendah, sekolah menengah dan juga Uni iolss.... 

Guru2 Capital Kindergarten, Jalan Gurney, KL (Tak ada gambar)

Guru2 SRK Jalan Gurney 2, KL (Uikss bukan sekolah Henry Gurney tau...babab karang...muahahaha)

Source Extracted from Google
 Guru2 SMK Convent Bukit Nanas, KL (sekolah paling best dan banyak kenangan indah di dalamnya)

Source Extracted from Google
Lecturer2 di KYPM now KPTM and UiTM (tempat iolss menyarung jubah konvo...kenangan yang paling manisssss)

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google
Tak lupa juga kepada guru2 tuition iolss....

Biar apa pun panggilan iolss kepada uolss, jasamu tetap kukenang dan jika tiada uolss tiadalah iolss berdiri di tempat iolss sekarang ni... Terima kasih banyak2 yang tidak terhingga dan I do totally appreciate all the lesson learned, thoughts and everything... Tak tergambar dengan kata2.... 

*Tiba2 rindu nak study balik, apakah ada rezeki iolss untuk menyarung jubah konvo buat kali yang ke-2??? In Shaa Allah... ^_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Selamat Hari Guru 2014!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, May 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. Happy Teachers Day to all teachers...
    kalau u jadi cikgu mesti I akan wish you mcm ni "HAPPY TEACHERS DAY CIKGU FARAH" hehehe

    ReplyDelete
  2. harini meriah dgn ucapan selamat hari guru kan ;)

    ReplyDelete
  3. Happy Teachers Day to All teachers out there..Jasamu ku kenang hingga akhir hayat..kiki

    ReplyDelete
  4. Selamat hari guru....semalam anak2 pon dah sibuk beli hadiah hari guru...

    ReplyDelete
  5. selama hari guru..
    farah blh berikan add tak
    sbb nak bg hadiah utk top komen dr blog ena..

    nnti email pd ena yea
    zarena.guardian@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  6. kita mommies ni pon cikgu gak kan? hheee

    ReplyDelete
  7. hari ni hari guru...kat sekolah pagi petang meriah, murid2 dgn cikgu2 sambut ari guru. Selamat Hari Guru kpd semua cikgu cikgi di Malaysia !!

    ReplyDelete
  8. seronok kan zaman belajar..rindu2..selamat hari guru..

    ReplyDelete
  9. speaking of convo, InshaAlalh fae akan convo thn ne ^^

    ReplyDelete
  10. salam. selamat hari guru buat semua cikgu :)

    ReplyDelete
  11. Selamat hari guru kepada semua tenaga pengajar yang telah memberikan ilmu :)

    ReplyDelete
  12. seronok jadi anak murid....haihhh rindu kenangan dulu2 :))

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Guru buat semua warga pendidik... saya sayang cikgu2 saya.. :)

    ReplyDelete
  14. selamat hari guru untuk kengkawan yang bergelar guru......

    ReplyDelete
  15. slmt hari guru kpd semua yg bergelar guru..(sekali lg bgi ucpn hehe)

    ReplyDelete
  16. Wah siap ada logo sekolah lagik, terbaiklah...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia