Home » , , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 2/5/2014

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 2/5/2014

http://www.alexa.com/siteinfo/www.bubblynotes.com

Ini namanya mara bahaya lagi ni... dush dush dush... bha ha ha...tekanan oh tekanan (ok sangatlah poyo... dan sila letakkan tangan di bahu dan pusingkan bebola mata uolss)... Yo yo memang macam yoyo... Kejap kecik kejap besar... Adehhh... ponek... Bha ha ha.... 

Tak berapa nak cantik sangatlah progress... dah terkeluar dari landasan dah ni... Aiyorkkk, tak tau... hurmmm... Setakat hari ini... 2/5/2014....

Global Rank:
62, 985

Rank in Malaysia:
428
(iolss is pengsannn)

SUMBER: SINI

Ada yang nak kena rotan ni kannn??? Aiyorkk tak tau nanti mentor rotan iolss... Huwaaa, sakitnya... He he he... Benda dah jadi, nangis air mata darah pun tak guna... kita pasrah dan redha jer lah dengan ketentuan Ilahi yang dah ditetapkan untuk kita... uiksss ayat apa ni? Over dramatic betul.... Apa2pun, Rank in Indonesia dah semakin mengecillah pulak... I loikeee....

http://www.alexa.com/siteinfo/www.bubblynotes.com

Ok, memang banyak kerja ni...sangat2 banyak kerja... phewwww... iolss is frustrated... (saja jer overdramatic).... Bha ha ha, biasalah tu adat kehidupan di dunia, ada naik dan ada turun, life is a rollercoaster kannn??? Iolss ok ok jer sebenarnya... (ok tak ok lah jugak)... nak kecikkan satu hal nak maintain pun satu hal... Kena kental betul2 oo... hu hu hu... 

Nak check Ranking Alexa uolss??? Boleh semak di SINI

Till then, cheeriossss.... esok cuti lagi... he he he...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 2/5/2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, May 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

30 comments:

  1. sabar ehhh ... nanti nanti kerja keras lagi okayyy

    ReplyDelete
  2. tahniah farah.. bila lah mama nak seperti itu.. hihi, dulu pernah sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah mama you will, usaha tangga kejayaan, mari kita sama2 berusaha yer?

      Delete
  3. Kurlasssss ! Hebatlah mak mertua Sally & AJ ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, mak mentua diva macam tu lah...ahakss... sila muntah rainbow...

      Delete
  4. Kena banyakkan usaha lagi ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah tu, tekanan ni tekanan...ha ha ha...

      Delete
  5. Tak apa sis blh tu naikkan lagi

    ReplyDelete
  6. tahniah ,,, nampaknya bertambah baik ^_^

    ReplyDelete
  7. keep it up babe.. i know u can do it ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak. beznye..dpt alexa rank below 500. keep it up k kak farah. moga sukses berblog

    ReplyDelete
  9. boleh je nanti... sama la... kak mia tgh busy juga ni... huhuhu

    ReplyDelete
  10. Tahniah farah...bestnya bawah 500

    ReplyDelete
  11. Masih dlm thap berwaspada sbb bwh 500 .... Tapi x tahu la kak.. Sy nye ranking pun menurun...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah Tahniah... semoga terus sukses Farah.. :)

    ReplyDelete
  13. Masih di tahap yang sangat membanggakan! Kalau dah di bawah 500 MY memang perlu usaha lebih utk maintain. Tahniah Farah! teruskan usaha mu!

    ReplyDelete
  14. Tahniah ,...takper la turun pon nnt2 naik blk la tu hehehe ..
    Jgn sedih2 tau Farah ..
    Blog titer masih tahap ribu riban lg la huhuhu..

    ReplyDelete
  15. Tahniah dear. At least Global still maintain and Malaysia still below 500. Jangan stress sangat k..kita pun sama je..Malaysian's ranking terus jatuh..Most of us lah I rasa...Nway happy blogging k & not too over stress k..Mungkin perlu buat GA kot..apa kata kita bergabung ..he.,he

    ReplyDelete
  16. Masih bawah 500 kan..tahniah..keep up a good work dear....

    ReplyDelete
  17. org rajin boleh la dapat rank macam gitu... kalau cam akak ni nan hado... hahahahha

    ReplyDelete
  18. Pergh.. dah bawah 500 ranking Malaysia tu.. Tahniah sis.. Mieya ni yang baru nak merangkak balik aktif berblog kembali.

    ReplyDelete
  19. susah nak maintain yg rank malaysia tu kan..apepun teruskan usaha kan..chaiyuk²

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia