Home » , , , , , , » Mom & Baby Expo 2014, Mid Valley Exhibiton Centre, 16th - 18th May

Mom & Baby Expo 2014, Mid Valley Exhibiton Centre, 16th - 18th May


Menarik ni menarik... he he he... sebelum puasa boleh pergi shopping kelengkapan raya untuk Ash dan juga sebelum bersalin, boleh beli kelengkapan baby uolsss... Just sharing dengan uolsss as I thought of dropping by.... La la la... Saja nak cuci2 mata tengok apa yang menarik... ^_^.... 

300 booths / 600 renewed brands / 12k free mugs / 12k goodies bag / 8 strollers per day per hourly draw / free admission.

12k limited edition mugs dari Today Publishing Mom Baby Expo menanti untuk di-redeem oleh weolls. 

Dah tentu pasti ramai gila umatlah... Tapi who knows kann??? Weolls akan rasa worth it? Location... Mid Valley Exhibition Hall 1,2,3 dari 16 May 2014 sehingga 18 May 2014. 

Untuk maklumat lanjut boleh lawat laman sesawang: 

http://www.facebook.com/notes/thisyear-expo/mid-valley-expo-16-18-may-2014-hall-123/699747750063620

*Yang pastinya iolss pergi sendiri dan takkan bawak Ash... orang ramai sangat takut Ash meragam dan rimas... Hu hu hu 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Mom & Baby Expo 2014, Mid Valley Exhibiton Centre, 16th - 18th May , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, May 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

32 comments:

  1. bestnyaaa ada anak kecik kan babe.. boleh shopping menggila.. teringinnnnn :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi babe, tambah lagi lah...hew hew hew...

      Delete
  2. Mesti shoppping sakan la ni Farah ..
    Betul tu kadang2 anak kecil ni kalau terlalu sesak tak sesuai jugak untuk dia ..
    Bila dah panas bising dan bingit diaorg akan raser tak selesa ..
    Bila anak dah tak selesa ibu pon mana ader mood nak meninjau dan membeli belah ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah planning dengan kawan ni.... tempat2 macam ni tak sesuai untuk baby kan lya?

      Delete
  3. wah seronoknya..tapi jauh..kat johor kalo ada expo baby mesti tak dapat pegi sebab biasanya sales ikut gaji org gomen..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi memang macam tu mar, sales ni time tak kena... tengah bulan lah, time belum gaji lah...

      Delete
  4. Bolehla shopping barang baby... tapi yang ni x leh bawak anak kecik, ramai orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak sesuai kalau nak bawak anak kecik nurul...

      Delete
  5. wah kak..sapa pregnant mami kat sini? hahaha..boleh la shopping sakan ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah pasal anim, preggy mummy bolehlah shopping sakan ni...

      Delete
  6. elokla tu kak.. ash nanti mungkin meragam tak selesa dengan tempat ramai yg macam tu.. even husna sendiri rimas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak sendiri pun rimas jugak husna kalau nak diikut2kan...

      Delete
  7. ada anak kecik boleh la sopping sakan...kan...sib baik anak dara iolls dah besar...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi beli banyak2 pun tak elok gak kak, membazir jer, sok sok siapa yang nak pakai.... ooopsss....

      Delete
  8. ohh...musim promosi sekarang......

    ReplyDelete
  9. X prnh pergi..dan dh x ke expo lagi selepas khwin..sbb X suka bersesak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada orang boleh pengsan kalau bersesak2 ni...

      Delete
  10. mommy² jangan luper serbu..lom ade rezeki nak pergi baby expo..=_='

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, ada rezekinya nanti tu...

      Delete
  11. eiii qila suka benda niiii tapi have no baby hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ek qila...hew hew...nak beli untuk ash pun boleh...

      Delete
  12. Wah..menarik nih..tapi che mek dh besar...boleh borong susu aje la kalo ade ..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jugak tu dear, che mek minum susu apa?

      Delete
  13. free gift nya macam menarik.. best

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah N, jom kita pergi? jom? hew hew hew...

      Delete
  14. Replies
    1. suka tak suka jugaklah...hew hew hew...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia