Home » , , , , , , , » Liebster Award Oh Liebster Award...

Liebster Award Oh Liebster Award...

Al-kisahnya Liebster Award... Dah ramai yang tag iolss ni, tapi masih lagi tak buat2...Ho ho ho, banyaknya lah hutang Liebster Award ni dengan uolss... Siapa2 yang tag tu taulah siapa uolss ek... Haip, babab karang...muahahaha... Gurau2.... Seriously sampai sekarang iolss belum bertabah dan gigih lagi nak menjawab... Tapi iolss akan buat jugak... Masanya...tunggu dah boleh bernafas sikit dah nanti... Buat masa sekarang memang tak boleh uolss...bukan tak nak tapi memang tak sempat... Lately ni memang sangat busy schedule harian iolss... (Memang busy dan tak tipu tau? Macam dah tak cukup kaki tangan dah...)

Makanya, ampun dan maaf iolss pinta sekiranya lewat sangat2 nak jawab tagging2 uolss... Awal2 cakap ni... nanti uolss kecam iolss...ahakss...sedih iolss nanti tau... tertekan pulak iolss nanti jadinya tak pun emotionally abuse... Ho ho ho... Ayat the so dramatic one lah kekononnya kannn??? 

So bersabarlah menanti buat sementara waktu ni yer... Jangan marah...nanti cepat nampak tua uolss... Muahahahaha....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Liebster Award Oh Liebster Award... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, May 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. Wakakakakakaka. Kita ade tag ke eh ? Hurmmm.

    ReplyDelete
  2. sabo je la dgn kak farah ni....bz mengalahkan isteri pm

    ReplyDelete
  3. Hehe...same lah kite, kena tag tapi tak terjawab satu pun...
    Jgn tag saya pula ye....pleaseee :) hehe

    ReplyDelete
  4. samalah cik nor pon..tak terjawab lagi.huhu

    ReplyDelete
  5. Iolls tak ada tag sapa2 pun babe.. kesian kat yg kena tag tu nnt kalau dah 500 org tag, takkan 500 entry liebster awards plak nnt nak di tulis.. kannn :p
    haritu nama I di tag I terus buat entry syok sendiri hahaha..

    ReplyDelete
  6. jawb sekali je...hadoii..kalau kena beratus2 mau entry tiap hari pasal nie je..heheh

    ReplyDelete
  7. hahhaa akakk, kelakar laaa baca entry akakkk.!! XD
    eiqa rse sbb da lme x singgah sini..
    sbb penggunaaan bahasa diri akak dalam blog nie iolss uolss..
    rse bestt pulaak iolss nak bacaaa >,<

    ReplyDelete
  8. xpe kak farah.. take ur time.. xsabau nie nak tau tentang kak farah..ehee...

    ReplyDelete
  9. busynya la ekk.. anyway, good luck semoga dapat jawab semua liebster tagged

    ReplyDelete
  10. baru teringat akk ada tag farah kan...hhee... tak paksa pun...

    ReplyDelete
  11. Its ok... Org popular mmg byk la kena tnya dan tag... Hehe

    ReplyDelete
  12. mujurlah deqla sorg je tag.. kalo x jenuh jugak nak kena jwb byk2 soklan..hihi

    ReplyDelete
  13. nrl jawab juga cuma x tag balik kat sape2... :)

    ReplyDelete
  14. Fiza pun tak menyempat nak buat..huhu

    ReplyDelete
  15. samalh kita farah hari2 duk jadi busy bee, berhutang bayk dah dgn kawan2 ni.. !aduhai !

    ReplyDelete
  16. baru nak komplen kan...sib baik dah mintak excuse awal2...hehehe...take ur time dik..

    ReplyDelete
  17. Hehe .... dah mcm virus plak award ni kan ... sana sini berjangkit

    ReplyDelete
  18. jawab kak jangan tak jawab..hihihi

    ReplyDelete
  19. banyak jugakyg husna tengok ada tag kak farah..:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia