Home » , , , , , , » Sri Melaka Luncheon With Blogger Suria Amanda!!! ^_*

Sri Melaka Luncheon With Blogger Suria Amanda!!! ^_*

Kejadian hari ini!!! Bha ha ha... Coincidence di hari Jumaat uolss.... Kak Long Suria Amanda kebetulan drop by dekat Amcorp Mall, PJ... dah dekat sangat dah tu dengan office iolss... Lepas tu, kak long What's App iolss... he he he... apa lagi, melompat lah (ahakss tak adalah melompat punnn....tipu dan over dramatic jer ni...muahahahhaa).... of course lah happy kann sebab nak ketemu Kak Long iolss... last jumpa masa SBB hari tu jer... (macamlah lama sangat ye tak??? ngeee....)

Tak dirancang sebenarnya pertemuan ni, sungguh tak dirancang...walau ada soh seh soh seh sebelum ni sesama kami bertiga... kami bertiga? siapa lagi sorang...ihiksss...kalau dah jadi bertiga baru boleh cerita...la la la.... buat masa sekarang identiti dirahsiakan...bha ha ha... habislah kena kecam dengan yang sorang lagi tu... dapat agak tak uolss siapa? Yang pastinya salah sorang adik iolss jugak dalam dunia blogging ni... nanti kita outing yer adik sayang...

So??? Lunch hour kann??? Nak melepak kat mana??? Weolls just lepak lunch kat Sri Melaka sahaja.... Makanan2 kat atas tu di-order oleh kami berdua... melampau banyak tak hingat donia... uikkk kenapa ada sampai 2 tomyam tu... Gini sebenarnya... Kak Long order Tom Yam Soup dan juga Sri Melaka Mee... Iolss order Seafood Beehoon Tom Yam dan Pandan Leaf Chicken...Makanya, portion kat Sri Melaka ni gedabak2... tu yang jadi banyak tu.... Habis ke kami berdua makan??? Tak habis punnnn.... Sebabkan sayang weollss tapau bawak balik... Masih boleh makan lagi kannn??? 

Bergambar tu wajib...hik hik hik, gambar kami dua beradik... ok ai is jeles...Kak Long dah semakin mengecik...ni yang membuatkan iolss lagi bersungguh2 nak kecikkan badan ni... ha ha ha... tak capai target lagi ni..... Ok, gotta work it out Farah!!! Ha ha ha... 

Dah makan...biasalah aktiviti orang perempuan... kalau tak cuci2 mata tak sah ye tak??? Inilah dia pun tujuan sebenar Kak Long datang kat area office iolss... Kak Long nak pergi Sophie Paris... Business mama and blogger yang sorang ni memang busy.... hik hik hik... Iolsss pun tumpang sekakilah kann.... 

Seronok mencuci mata uolss... dalam cuci2 mata terberkenan pulak kat satu handbag dan juga blouse... jeng jeng jeng...beli ke??? Tak adalah terus2 beli... tapi pelan2 cuba hadam, digest dan fikir dulu...kekonon cuba tahan dulu lah kann??? Kita tengok berapa lama bertahan ni...bha ha ha... dan bila agaknya tertewas ni.... 

Dah puas cuci2 mata... tiba masa untuk masuk office masing2 semula... Itulah dia kejadian hari ini... Meh meh meh uolss...mana2 yang agak2 dekat kalau drop by di Amcorp Mall, roger2 iolss...lol...boleh kita ngeteh ke? lunch ke? Office iolss kan kat PJ??? So, senanglah kalau nak berjumpa di area sini... 4 orang blogger yang pernah drop by di Amcorp Mall dan weolls meet up adalah...sifuku... kak Mia Liana, abang long kawasan Eraz Fadli, Mrs Secretary (FARAH) and Kak Long Suria Amanda

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sri Melaka Luncheon With Blogger Suria Amanda!!! ^_*, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

49 comments:

  1. Ai selalu gak lepaks santai dgn hubby dan anak2 kt situ... Ingt malam ni hujung mggu blh pe ajak hubby g lepak kt pdg depan tu... Amik angin malam... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah maknanya maria tak adalah jauh mana pun dengan akak...

      Delete
  2. Amcorp mall?dekat dah dengan umah ecah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh meh meh datang sini kita jumpa meh? he he he

      Delete
  3. Alahhhh ..... nak juga ngeteh.....tapi jauh ...huhu

    ReplyDelete
  4. wahh beznya...jumpa blogger rmai2..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum farah...seronoknya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm mama, memang seronok kalau dapat berjumpa...

      Delete
  6. thanks adik layan akak tadi..nanti kita lepaking lagi sama2 eh....have a great weekend

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat jumpa kengkawan blogger ni...ok terliur dengan gambar makanan tu hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap makanan kat situ dik an... dan memang best...

      Delete
  8. Replies
    1. kalau ada masa memang kitaorg akan jumpa...

      Delete
  9. amboiiii..... ai is jeles.....

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. seronok kak dapat hang out sesama... bukan selalu kannn???

      Delete
  11. Wah.Bestnyaaa :) Nampak sedap je makanan kat situu
    NEW ENTRY : BACA NOVEL

    ReplyDelete
  12. fae tak berapa suka tom yam flavor hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa fae if you are here ada banyak makanan lain lagi

      Delete
  13. seronoknya dapat jumpa blogger lain..

    ReplyDelete
  14. utglah office dekat jer dgn amcorp mall . senang nak jumpa ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, tak taulah berapa lama kat sini kan mana tau kot2 nak tukar kerja lagi?

      Delete
  15. unplan luncheon ye uolls..
    seronok kan sesekali dpt jmpa kwn2 alam maya.. tp uolls dah 2 kali jmpa kannn.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah unplan babe... so far baru 2 kali... he he he

      Delete
  16. aarghhh lama giler tak singgah amcorp ni! ehhe

    ReplyDelete
  17. Dah bertahun x ker AM, dulu masa belajar selalu jgk gie ...

    ReplyDelete
  18. kedai sophie paris tu ada kat situ ek.....ok tak harga hbag kat situ Farah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kat bangunan sebelah... ok ok jugak harga dia, reasonable kak...

      Delete
  19. seronoknya,,akak tak pernah lagi jejak sana,,

    ReplyDelete
  20. ms study dulu Fiza selalu gak g amcorp mall, ptg2 lepak kat tasik sebelah tu...

    ReplyDelete
  21. wahhh...seronok nyeee....makan tak hengat donia ek...kihkihkh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi, tak habis pun cik... siap tapau lagi...

      Delete
  22. hahahaha... great ada peluang minim-minum :D

    ReplyDelete
  23. barang2 Sophie Paris ni macam best2 kan Farah...:)

    ReplyDelete
  24. untung badan dapat jumpa semua blogger..hihi...
    nanti jumpa cik akak pula :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia