Home » , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 17/4/2014

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 17/4/2014

http://www.alexa.com/siteinfo/www.bubblynotes.com
AMARAN KERAS!!! 
Ini adalah entri over-dramatic dari Cik Puan Bubbly yang tensi...bha ha ha.... jadi sekiranya uolss rasa macam nak muntah rainbow dan letakkan jari jemari di bahu dan pusingkan bebola mata, sila tekan X di hujung browser sebelah kanan hujung atas sekali yer??? Kerana ini adalah luahan serta ekspresi tertekan iolss...bha ha ha.... 
Adoilahhhh haiiii.... apo kono ni milah oiii??? Dari Rank in Malaysia di bawah 400 drop pulak dah.... Sangat2 tensi ok??? Walaubagaimanapun, Global Rank iolss telah berjaya semakin mengecil uolsss.... Ekekekeke.... Ayat nak sedapkan hati sendiri...permainannya begini, bila Global Rank weollss semakin mengecil, Rank in Malaysia akan membesar sedikit. Phewww...berpoluh2 den ni ha.... 

Prestasi yang tak berapa nak flying colours sangat for Bubblynotes di Alexa setakat hari ini.... Progress yang tidak memberangsangkan dan mara bahaya ni.... 

Global Rank:
67,602

Rank in Malaysia:
415

Sumber: SINI

Ok, sangat tak sesuai okkk??? Memang mara bahaya sangat ni... Ni dah berpoluh2, entah2 hari ni plus sekali dengan soram sojuk... Adakah kerana konsistensi tak seimbang??? Hurm, kena buat post mortem ni... Rasanya den konsisten yo... Apo yang tak kono ni??? Apo yang tak kono??? Ini yang dibuek eh tak sonang duduk ni... Dushhh.... Masih lagi di bawah Top 500 Sites in Malaysia... Dan mintak2nya tak lah menambahkan tensi iolss dengan drop lagi... Kalau tak pengsannn... Punyalah susah payah den kojo siang malam tak kiro tongah malam, tak kiro pagi, tak kiro tongah hari...tak kiro dukung anak, layan anak, buat kojo rumah...Ini balasan ekau ek? Bha ha ha... (Nampak tak dah melalut tu....).... 

Adatlah tu turun naik, tak selamanya kita di atas kann??? Ada masanya tergelincir juga... Tapi orang yang kekonon fefeeling perfectionist and always aiming for something excellent ni, macam ni lah statement yang keluar bila keluar dari track sikit... Sangat poyo... Iolss sedar dan iolss cakap pada diri sendiri...Spesies iolss bukan jenis yang cakap goody2 tentang diri sendiri, suka up diri sendiri pada orang semata2 nak attention... Huh... tak sesuai ok??? Sangat tak diva... That's my principe... 

*Ok, enough of the tense... kita kembalikan aura positive... something need to be done... sigh!!! Keep on moving Bubblynotes.Com.... In Shaa Allah mudah2an.... Tapi uolss tak kisah kann? kann? kann? Apa pun uolss tetap akan support Bubblynotes.Com kannn??? Hik hik hik... 

Nak check Alexa Ranking uolss boleh check di SINI

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 17/4/2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, April 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

40 comments:

  1. uikk...nape ek...rasa entry ok jer...hari2 update kan...ada lah tu yang something wrong..takpe farah..cuba lagi...tp ok la tu...bawah 500 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. keadaan ini mara bahaya namanya kak eda...

      Delete
  2. still maintain ni... memang lately ni pun kak mia busy... farah pun busy... sama2 busy heheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kak banyak benda nak arrange dan settlekan sekarang...

      Delete
  3. ok dah tu farah tahniah yer,, KA lagi ler jauh sgt beza rank tu dgn farah tu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm bagi farah tak berapa nak ok ni kak... hu hu hu.... cause i've worked for it and still working...

      Delete
  4. haaa...kang dah kuar loghat nogori...amik ko....sabor yo lah Farah...akak nak kojar farah pun dah bopoloh nia haaa...jom kito samo-samo kojar eh....

    ReplyDelete
  5. Okay jugak tu kak.. Masih bawah Top 500 tu.. hee.. Tahniah! :)

    ReplyDelete
  6. k.el punya asik turun naik je..ritu dlm 2K..tgk dah naik 3K hahahaha
    xdapek lah nak sama taraf ngan uols ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah kak el one day who knows???

      Delete
  7. sama jugak Kak farah..rank in Malaysia susah betul nak maintain..stress jugak dok pikir.huhu..just do our best la kan..positive positive :)

    ReplyDelete
  8. dan dan ku pun nak check..kekeke..

    ReplyDelete
  9. masih dikira okey tue akak.. keep it up k..=D

    ReplyDelete
  10. still bawah 500 ok la dik...akak ni...haaaa...mendadak turun...semua sebab kemalasana ari tuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hu hu hu tapi situasi mara bahaya ni kak...

      Delete
  11. ehh..oklah dear, still bawah 500 lagi...keep it up!

    ReplyDelete
  12. biasaler tu kak..
    sekali sekala kena duk atas jugak
    baru thu mana kelemahan kita:)
    but stilll 500 tue..
    kejap jer bleh turun tue.
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. doa2kablah yer shark? risau ni... hik hik hik

      Delete
  13. still bwh 500 tu ok lah farah.. akk ni masih jauh nk kejar farah ni hehe..

    ReplyDelete
  14. ok la jugak tu dear..mcm kita ni ha..mmg tidak la nak capai bawah 1000, apatah lagi bawah 500..ni kira hebak ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uisshhh iolsss tak hebat mana pun babe...

      Delete
  15. Masih baik lagi tu.. Kna maintain jgn bagi naik je..

    ReplyDelete
  16. salam. uhuk ok la tu..ranking blog sy masi teruk lagi hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersyukur dengan apa yang ada kann??? takper itah, pelan2 kayuh

      Delete
  17. Tahniah.. Hahaha... Makin bertambah hebat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, moga2 bertambah baik hendaknya...

      Delete
  18. Tahniah.. oklah tu.. sure akan bertambah ok lagi lepas ni nanti... all the best Farah.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia