Home » , , , , , , » Bubbly Top Commentators 03/14!!!

Bubbly Top Commentators 03/14!!!

Source Extracted from Google
Bukan sekadar terima kasih kepada Bubbly Top Commentators 03/14 sahaja, tapi terima kasih kepada uolss2 semua kerana sudi menyinggah dan membaca bebelan serta repekan Cik Puan Bubbly selama ini...setiap dari uolss memang iolss hargai sangat2... Terima kasih kepada semua kerana sudi support Bubblynotes.Com dan kerana sudi singgah dan baca entri2 iolss yang tak seberapa ni... Tersenarai atau tidak, uolss semua tetap penting buat iolss... Please trust me cause this is sincerely comes from the bottom of my heart... Thank you juga buat stalkers yang tak jemu datang berkunjung ahaksss!!!! *_^ 

Untuk March 2014, inilah dia mereka2 yang telah disenaraikan sebagai Top Commentators.... 

  • Azhafizah Md Nor (52)
  • Sukma Haron (33)
  • Maria Firdz (31)
  • Amanda Suria (21)
  • Asha Lya (20)
  • ros_reeza (14)
  • MissNadia (13)
  • Cik Yaya (13)
  • Mar Mansor (12)
  • Mia Kassim (11)

  • Seperti yang dah berulang2 kali saya katakan, tahniah kepada mereka yang telah tersenarai dan terima kasih juga kepada yang tidak tersenarai. Heartz uolss deep2, tak kira sama ada yang tersenarai atau tidak. Tanpa uolss siapalah saya, dan di manalah Bubblynotes kannn??? Setiap kunjungan, setiap komen, setiap stalk saya hargai dengan sejujurnya.... sebab uolss semua berharga bagi saya.... Tersenarai atau tidak itu bukan menjadi ukuran sama ada kita terus support satu sama lain atau tidak... Kita semua seharusnya saling support antara satu sama lain dan teruskan berblogging secara sihat ye tak???

    Pada yang dah kenal ataupun belum kenal, jomlah kita ke blog2 mereka dan support mereka juga. Mereka adalah antara yang terbaik pernah saya kenal dan uolss juga adalah antara yang terbaik pernah saya kenal. Sama ada tersenarai atau tidak, tiada unsur pilih kasih untuk saya teruskan ber-blogwalking dan comment di blog uolss... Semuanya sama...I treat everyone equal and I make friendship with all those nicest people in the world I've ever known... *_^....

    Last but not least, continue support sesama kita, teruskan berblogging secara sihat dan jaga reputasi blogger.... *_^... Till then, cheerios!!!

    Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

    Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

    Artikel Bubbly Top Commentators 03/14!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, April 1, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

    64 comments:

    1. jom kita support menyaport :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. yeah keep on supporting each other... *_^

        Delete
    2. Replies
      1. thank you my dear, iolss belum sempat lagi nak singgah wordpress you... sorry, nanti i make time yer...

        Delete
    3. support you dear, tapi susah jugak nak kejor commentors sumer ni hehehe.

      ReplyDelete
    4. terima kasih kak Farah.. sayang kak Farah jugak :)

      ReplyDelete
    5. wah tahniah ...MV ni dah lama menyepi

      ReplyDelete
      Replies
      1. kakak MV busy dengan baby dan anak2...farah faham...

        Delete
    6. daku takde?nampak sgt selalu ketinggalan nie :(

      ReplyDelete
      Replies
      1. tak apa pelan2 kayuh jer babe, your thoughts untuk singgah dan baca entri iolss pun dah cukup buat iolss untuk rasa terharu and i appreciate it much...

        Delete
    7. sentiasa support rakan blogger jika berkesempatan..almaklumlah, berblog ni bila free jer ;)

      ReplyDelete
      Replies
      1. understandable CN memang sibuk, tapi appreciate CN sangat2... *_^

        Delete
    8. farah rajin jugak jalan & komen blog picisan..
      tu yg org rajin mai sini

      ReplyDelete
      Replies
      1. saya pun blogger picisan juga PB... ^_^

        Delete
    9. Assalamualaikum. wah bestnya ramai top komentator~~~

      ReplyDelete
      Replies
      1. wsalam, terima kasih sheila... thank you sebab selalu sudi baca entri and drop-kan komen juga...appreciate it much dear...

        Delete
    10. Tahniah untuk semua pengkomen di blog kak farah..sesamalah kita rajin singgah ke blog lain dan komen juga :)

      ReplyDelete
    11. No 4? hehehe...x cukup gigih lagi ni....hahahaha....apapun tahniah untuk semua....

      ReplyDelete
    12. Tahniah Semua ..Rajin2 La Komen Mengomen Sesama Kiter ...
      Eratkan UKHWAH

      ReplyDelete
    13. tahniah kepada semuanya.. sentiasa menyokong antara satu sama lain.. semoga kak farah terus success.. :D

      ReplyDelete
      Replies
      1. thank you pada aiza juga... In Shaa Allah, mudah2an... Amin...

        Delete
    14. Tahniah pengomen tegar ,... mesti seronok kan ada follower :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. thank you pada yana juga sebab sudi drop by sini...

        Delete
    15. Tahniah kepada yang tersenarai. Saya memang jarang singgah di sini. Insya-Allah, akan singgah juga lepas ni lebih kerap.

      ReplyDelete
    16. Replies
      1. terima kasih bagi pihak mereka... ^_^ ... thank you pada acik juga...

        Delete
    17. nak aktif balik nanti.. boleh singgah sini selalu jumpa ash.. hehehe..

      ReplyDelete
      Replies
      1. gambatte husna .... he he he jumpa ash ek? ^_^

        Delete
    18. Tahniah semua yang tersenarai...You've alwazzz got my support dear...

      ReplyDelete
    19. On listed....support each other...jom terjah...

      ReplyDelete
    20. cik akak memang setia dengan puan bubbly nie..hihi...
      tahniah semua...

      ReplyDelete
    21. tahniah buat mereka yg tersenarai..
      saya menabung sini..

      ReplyDelete
    22. Replies
      1. terima kasih bagi pihak mereka bunda.... thank you pada bunda juga...

        Delete
    23. Kagum melihat mereka yg tersenarai...memang rajin, Tahniah!

      ReplyDelete
      Replies
      1. terima kasih bagi pihak mereka BM... *_^ dan terima kasih pada BM juga kerana sudi datang singgah dan komen sini...

        Delete
    24. tahniah pada pemenang semua :)
      pasni iols kena gigihlah komen mn tau dpt tiket free ke USA haha

      ReplyDelete
      Replies
      1. wah tiket free ke USA... iolss pun tak beli tiket tu kak el...hik hik hik...

        Delete
    25. ada nama N di situ... terharunya rasa :D

      ReplyDelete
    26. tahniah buat mereka....
      cik masih ketinggalan ni...huhuhu

      ReplyDelete
    27. whoaaaaaaaaaaaaa... memang envy betul kat dorang tu... memang awesome... rasanya dah tegar dah komen kat bubbly... masih tak mampu melawan dorang tu hahahahahahaha... btw tahniah untuk semua bloggers yang rajin singgah-singgah dan support each others... especially u sis... u tu apa kurangnya... banyak tersenarai top commentators kat bolg lain hahahaha... awesome!!!!

      ReplyDelete
      Replies
      1. erks really i tak sedar pun, adalah yang a few iolss sedar, thank you brother for your support...

        Delete
    28. Kita serupaaa... Lalala... Hehe... Thniah buat akk juga...

      ReplyDelete
    29. tahniah buat yg tersenarai... >_<

      ReplyDelete
      Replies
      1. thank you fiza and thank you for your support fiza...

        Delete

    DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

    Shoplinks Asia