Home » , , , , , , , , » Arjuna Beta!!! Dedication for My One & Only Ash!!!

Arjuna Beta!!! Dedication for My One & Only Ash!!!


ARJUNA BETA BY FYNN JAMAL

Verse 1
Takkan kubiarkan walau ribut menyentakmu yang tidur
Datang petir menyambar
Jengking dan ular
Bonda takkan berundur

Nyamanlah arjuna beta
Mimpikan yang indah saja
Nanti bila kau buka mata
Semua tak serupa

Verse 2
Kan ada satu ketika, kau tak tahu mana nak pergi
Jalan betul, anakanda
Tak jelas mata
Ambil yang sarat duri

Hiduplah arjuna beta
Biarkan jasad yang luka
Selama Tuhanmu ada
Takkan engkau tercela

Chorus
Ngeri tak terbayang mata
Bonda takkan ada sentiasa
Nanti moga kau tak lupa
Bonda memujukmu, anakanda

Hiduplah arjuna beta
Biarkan jasad yang luka
Selama Tuhanmu ada
Takkan engkau tercela

Nyamanlah arjuna beta
Mimpikan yang indah saja
Nanti bila kau buka mata
Semua tak serupa

Memang lagu ni sangat catchy pada iolss dan dari first time iolss dengar memang terus tangkap lah tertusuk dalam sanubari ini... eceh wah... tapi serious touching ok??? Semoga Ash sentiasa gembira, dilindungi serta diberkati Allah SWT.... Semua parents pun macam ni kann??? Nak yang baik2 untuk anak2 mereka...

Lagu ni ada pengertian yang sangat2 mendalam buat kami dua beranak... Sungguh... There's something to it... Hanya Ash dan mummy saja yang mengetahuinya... 

*Chaitt, tangkap emosi pulak pepetang ni kannn??? Once a while fefeeling sikit, bukan selalu...bha ha ha...tapi cuba uolss perhati betul2 syahdu takkk??? syahdu takkk???

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Arjuna Beta!!! Dedication for My One & Only Ash!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, April 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

54 comments:

  1. ehehe tangkap lentok sis...pandainya ash berselfie

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali tangkap lentok.... pandai ek berselfie? wargh kah kah...

      Delete
  2. yup, as a parent kita mesti nk yg terbaik utk anak kita.. semoga Ash membesar dgn sihat yer ;)

    ReplyDelete
  3. shark ingt yuna nyanyi lagu nie..
    mmg best lentok lagu nie..
    feeling :)

    geram sungguh tgk cuperboy nie.
    si bulat cuperboy
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun memula ingatkan yuna juga shark... memang lentok lagu ni... bha ha ha...bulat ek? *_^

      Delete
  4. Replies
    1. dan juga sangat mendalam maksudnya...kak el ni dah bersalin ker? jarang2 nampak ni...

      Delete
  5. Replies
    1. memang layanzzzz maria... hik hik hik...

      Delete
  6. tak pernah dengar lagi lagu ni..tapi liriknya macam best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba search kat youtube yang...best lagu ni...

      Delete
  7. KA pun 1st time dengar suka terus dgn melodi & lirik yang .. best kan !

    ReplyDelete
  8. hahaha kak yana shahdu btl ni.. ehehhe biase la perasaan mummy dan baby kan.. takde org boleh mengerti ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul, hanya mereka yang terlibat dan ada dalam gambar mengerti...

      Delete
  9. Of course untuk arjuna Ash tu lah mummy :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih nasuha... ^_^

      Delete
  11. Lagu nie sgt sentimental...suke dgr...(♡♡)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Shaila, Farah pun suka dengar...

      Delete
  12. comelnyaaaaaaaaaaaa..gigit sikit ash ni..kiss kan untuk dia ek farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you Ija... Farah dah kisskan dah... ^_*

      Delete
  13. Cik akak kena google balik kat you tube nie hihi
    Baru pertama kali cik akak tahu.
    Lirik nya nampak menarik

    ReplyDelete
  14. hehehe sesekali xper tangkap emosi...jgn selalu.apa pun kasih syg ibu mmg terbaikkk ;)

    ReplyDelete
  15. sori la lama tak datang sini. akk pun suka lagu ni. touchin kan..

    ReplyDelete
  16. tengok title kat BL tadi tertanya-tanya apa arjuna beta... rupa-rupanya a song huhuhu... malunya tak tahu.. :D

    ReplyDelete
  17. lagu ni memang best,dengar kat era dulu..ehehee
    mata ash menggoda tu...hehee^_^

    ReplyDelete
  18. Lama tak dengar radio ..huhuuhu .......
    tak pernah dgr pon lagu nie ...
    Lepas ni kena dengar la hahhaa ..
    Comel Ash .. Tiut miut Geramnyerr nak tubit tubit manjer la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengar kat YouTube pun boleh... hik hik hik ... Alhamdulillah thank you lya...

      Delete
  19. Nice one dear..Nway Ash sebijik macam Farah...Orang tua-tua kata kalau lelaki ikut muka ibu sejuk..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah pernah terdengar... tapi ada one of my friend cakap dia sejibik ikut muka abah dia...

      Delete
  20. dalam banyak2 gambar, gambar baris ke dua belah kanan sekali tu paling comel bila dia angkat kening dua2...macam nak besarkan mata dia je...hehehehe

    ReplyDelete
  21. santai jer kan kak bila dengar lagu ni...;-)

    ReplyDelete
  22. salam farah...cutenya anak farah...setiap ibu mesti nak yang terbaik untuk anak nya.. tu yang akak tak faham org yang sanggup nak buang or dera baby ni..

    ReplyDelete
  23. be cool farah....macam luahan perasaan jer....

    ReplyDelete
  24. Tahu-tahu aje org nak ambil gambar dia ye...lama tak singgah sini, hari ni tgk ash dah semakin besar...

    ReplyDelete
  25. teringat anak bila dengar lagu ni. tersentuh jiwa raga

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia