Home » , , , , , , , » Teletubbies Dah Pulak...

Teletubbies Dah Pulak...

Ash oh Ash... makin hari makin macam2 telatah yer??? ^_^... Tapi tak apa at least mummy boleh nampak development progress Ash... Alhamdulillah, so far baik2 ajer... Cuma air mata tu sometimes mengalir... dia tak nangis tapi air mata tu mengalir... adoilah haiii sedih apa nak??? Mummy kan ada??? No worries, mummy  sentiasa ada untuk Ash... 

Already seek paed opinion at the office, they said that it's normal for some babies to experience such things. As long as no infection and the eyes are not red, then it should be ok. Pheww, lega hati mummy cause budak2 ni kalau ada something odd memang kena pantau kan??? Prevention is better than curing dikatakan... Ke terikut2 ngan mummy masa preggy??? Dok mengalir jerlah air mata... muahahaha... 

Ooopsss bukan nak cerita pasal air mata sebenarnya... tapi nak cerita yang Ash minat Teletubbies.. mummy memang minatlah... sebab punggung Teletubbies tu comel macam pakai diapers... muahahaha... especially si kecik warna merah tu.. Po... 

Source Extracted from Google

Lagut dia tengok Teletubbies tu... kadang2 ketawa sendiri tengok Teletubbies tu, kadang2 sampai nak capai Ms Apple mummy... kadang2 bercakap dengan Teletubbies tu... bukan Teletubbies tu dengar apa yang Ash cakap... gamaknya dia ingat Teletubbies tu bercakap dengan dia agaknya... he he he... Amazingly, Ash boleh stare ajer kat screen Ms Apple tu for 1/2 an hour... leka sangat... ^_^... 

*Lagi satu Ash minat Spongebob jugak... hu hu hu 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Teletubbies Dah Pulak..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, March 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. saya pun dulu minat teletubbies :D

    ReplyDelete
  2. Banyak yg Ash minat nie...sure lps nie minat Toms n Jerry....hihi

    ReplyDelete
  3. teringat zaman sekolah dulu2 hahaha

    ReplyDelete
  4. Hehe... Kartun yg menarik.. Bgus tgk teletubbies.. Jgn bg tgk yg ganas2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah maria, akak cuba cari yang educational juga...

      Delete
  5. Hehe..lepas ni upin ipin ye ash..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin jugalah tu lepas ni upin ipin...

      Delete
  6. iman minat gilersssssssss smpai snggup kunci jam nk tgk citer feberet ni...trademaark,...

    oooh oooo...(smbil tgn tutup mulut) ^_^

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. memang comel kak... especially yang warna kuning dan merah tu...

      Delete
  8. Ash suka tengok sebab dia nampak bwarna-warni tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye farah rasa sebab berwarna warni tu...

      Delete
  9. mata ash mmg sbijik mcm kak farah.
    hehe..

    ReplyDelete
  10. ash pun comel..pipi bambam dah tu :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia