Home » , , , , , , » Penyelamat Di Kala Memerlukan!!! ^_*

Penyelamat Di Kala Memerlukan!!! ^_*

Bila pergi event ni, battery memang cepat kaput uols... Snap snap sana, snap2 sini... Ooopss terlupa sebelum tu kan... Iolsss bersiaran langsung dari Saloma Bistro ok??? Dan semestinya menghadiri SBB2014 giteww... Ash??? Ash tak ikutlah... muahahaha.. dah besar sikit baru bawak... jadi bodyguard mummy... 

Ok, nampak gambar powerbank kat atas tu??? Phewww, inilah penyelamat iolss for today... la la la... event belum separuh jalan battery dah separuh jalan dulu... Adoiii... bila pakai semakphone macam tu lah gayanya...macam2 nak di-update kan??? Termasuklah live update ni... muahahaha... 

Thank you Sally.. Love you adik... la la la la... ^_*... 

*Gambar event nanti iolsss share yer??? Tak sempat sangat nak buat watermark semua bagai time ni... hu hu hu... Ni say hi sekejap... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Penyelamat Di Kala Memerlukan!!! ^_*, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, March 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

23 comments:

  1. Wah.. Dh smbr en.pineng gak ea.. Blogger mcm satu keperluan dh power bank ni kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sambar lagi maria... ini pinjam sally samsaiman punya...

      Delete
  2. Ehem..jgn charge sampai penuh pulak... ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sally... I Love You... muacks...

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah seronok hari ni rasanya...

      Delete
  4. Enjoy yourself k... have all the fun!!!! ..tumpang seronok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. brother thank you, indeed memang happy hari ni...

      Delete
  5. Bestnya enjoy k farah, tapi nak tergelak tang semakphone tu hehe senangkan takyah pakai berukband hehe

    ReplyDelete
  6. best nyeeeee......berevent dan berposing...

    ReplyDelete
  7. hahahahaaa ... saya sebenarnya dah terfikir . ada ke tak blogger yg bwk power bank nih ...

    ReplyDelete
  8. Teringin nak ada powerbank sendiri. Tapi tu lah, tak ada masa sangat nak belek sama ada kat kedai mahupun online.

    ReplyDelete
  9. Sally sempat guna tak selepas tu? Hehe..

    ReplyDelete
  10. hujung bulan ni nak terjah low yatt cari powerbank..adik nak ikut x? leh pi karok juga kot..hehehehehe....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia