Home » , , , » About Bubbly Owner!!!

About Bubbly Owner!!!


Finally!!! Akhirnya berfungsi juga menu tab About Bubbly Owner!!! tu setelah sekian lama terbengkalai... muahahahaha... Syukran Alhamdulillah, semalam berjaya juga disiapkan setelah sekian lama dibiarkan kosong... Ala merapu meraban jer lebih tu... 

Ada yang dah lama ternantidan ada yang nak berkenalan secara 'extra' sikit ke? Yang nak kenal secara 'extra' banyak tu... kena kenal lebih lama sikit yer??? Lepas tu barulah boleh... Nothing special pun... Cuma yang biasa2 saja... Cerita extra hot kita pengap dulu dan lepas tu kita muntahkan sekaligus... Ekekeke... bersamadengan alibiyang ada... Bercerita biasanya lebih seronok dengan gambaryang berkata2...

So uolsss marilah kita berkenal2an ek? ^_*... Till then cheerios... 


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel About Bubbly Owner!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, March 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. Singgah sini jenguk akak =D Ala biasa la tu kan, cepat sangat hang :(

    Jemput awksweetgitu.blogspot.com , sama2 support each other =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yang cepat hang? terconfuse jap akak... anyway thanks for dropping by yer...

      Delete
    2. dik...budak ni banyak jer komen dia kat mana2 blog..pas tu ayat sama jerk...eh...hahahah...larikkkkk

      Delete
    3. Ye ler...komen sama...dia nak kawan tu...chaiyok...

      Delete
  2. baik..kejap lagi ai terjah ok!nak buat keje skit dulu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi terjah... hik hik hik...

      Delete
  3. dear, photoshoot mami dan baby di studio tu ada.. nnt pm trus pd en Ajip yer - 012 9706747. ckp member blog Alycia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok thanks kak, nanti iolss pm terus pada en.Ajip tu... *_^

      Delete
  4. Replies
    1. alamak nak ngorat??? isteri orang ni syira...heh heh heh...

      Delete
  5. wah2...bila nak turunkan il mu kat akak plak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ilmu apa kak long nak turun ni, takut pulak turun menurun ni, nanti jadi lain pulak...wakakakaka...tak adalah gurau2 jer... jangan marah ek kak long?

      Delete
  6. Replies
    1. silakan abang, tumpang duduk bersila pun boleh...

      Delete
  7. nk buat jugak ler cmnie..
    hehehe..

    ReplyDelete
  8. ok.boleh extra kenal dengan kak farah :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia