Home » , , , , , , , , » 507 Request??? Instagram???

507 Request??? Instagram???

Yer begitulah adanya... disebabkan oleh kesibukkan dan kekangan waktu, iolss seriously tak sempat nak approve all the pending request for my Instagram account... sempatnya sikit2 jer... yang mana kengkawan blog yang sempat iolss approve... 

Nak dijadikan cerita, semalam bila jenguk2 ke Instagram, erksss... banyak jugak ek??? Ha ha ha... Tapi sebelum tu ini bukan entri gebang atau showing off ataupun batak sangat nak menunjukkan yang iolss ramai follower yer??? ^_*... Nowadays disclaimer kena buat sebelum dicop yang bukan2 oleh masyarakat yang tak ada sensitiviti ni... Adalah golongan2nya... Biasalah... SWOT Analysis... Strength, Weaknesses, Opportunity and Threat... ada di mana2 saja... ooopsss apakah??? wakakakaka... 

Ok, kita lupakan saja lalutan iolss itu... apa2 pun... uolss kalau rasa tergerak nak follow iolss punya Instagram... 


Inilah dia rupa gayanya ek??? Senang print screen dan bagi terus username di situ... Iolss privatise my Instag account sebab terlalu banyak gambar2 peribadi yang tak patut menjadi tontonan umum a.k.a. stalkers... Yup I do have stalkers tau... Dalam diam2 dia godek sana godek sini... and too bad setiap aktiviti stalking tu, url dia automatically send to my mail... alo lo lo... so sweet... I already know since long time ago but then kalau dia diam2 monitor dan observed kita pun buat diam dan perhatikanlah apa next step dia... Diam dan membiarkan tak bererti iolss tak tau ok and as I said before dalam my previous entry, I do not have time to entertain those low IQ and EQ people... Biarkan saja dia dengan kegilaan dia... Jangan dilayan, yang stalk tu dah tentu2 dah tak ada kerja lain but thank you for making me the centre of your life... Ahaksss, terasa retisss pulak diri ini... ok sila pengsan dan muntah rainbow... Mata dipusingkan 360 degree dan tangan di bahu... 

Ok, by the way enough of those crappy things... and back on track... 

To those yang rasa2 nak follow Instag iolss, silakan yer... nanti iolss approve... tapi inform ler awal2... kat komen entri ni ke??? So iolss terus cari request uolss and approve cepat2... 

*Pheww, berjahit jugak nak approve bebanyak ni... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel 507 Request??? Instagram???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

47 comments:

  1. ffuiyooo banyaknya kak fara.nanti diya follow kak fara jugak ea.=) nak tgk ash yg cute <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang penuh dgn gambar ash pun diya... lg satu dengan food...

      Delete
  2. Assalamualaikum farah. wahh banyak gila request?! hehee. sheila singgah sambil klik tabung Ash sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila, ha tu la tu... banyak pulak tiba2... terima kasih tolong isi tabung ash...

      Delete
  3. Ok kak nak follow jap hehehehe..

    eka pon banyak request tapi eka private IG, ramai yang tak dikenali

    ReplyDelete
  4. wow...banyaknya request follower....retis ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkksss tak adalah retis pun... biasa2 ajer...

      Delete
  5. uikkk..ramainya peminat...hihihihi

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum,..farah,

    moga anda sukses selalu.. moga bertambah rezeki k.. dan dikenali ramai.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslam mselim, thank you di atas doa... Alhamdulillah, In Shaa Allah, mudah2an...

      Delete
  7. bahaya juga stalker ni...nasib baik farah dapat info sapa yang stalker...kadang2 takut juga nak share kat internet ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia perhati kita senyap2 kita kumpul bahan bukti senyap2... fairlah kan macam tu... kadang2 gelakkan ajer stalker ni...

      Delete
  8. takde instagram kak..tak boleh nak request follower..hihihi..
    geram la tengok ash..
    nanti nak follow fb..jangan lupa approve :)

    ReplyDelete
  9. Kakak tak ada intafram pun. FB pun kakak dah deactivated dah Farah.
    Makin malas nak bersocial apa lagi di web..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 bila umur meningkat memang ada satu fasa tu akan jadi macam tu kak...

      Delete
  10. Akak ni buta instagram anak2 selalu dok perli...ahahaa...

    ReplyDelete
  11. jenuh nak mengapprovenya kan.. huhu..
    btw sarah da follow insta akak.. :)

    ReplyDelete
  12. Wahhh...ramai betul peminat Farah ni...salam Isnin Farah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada peminat linda... hu hu hu... salam isnin...

      Delete
  13. wahhh ramainya...lya dah follow sis dah

    ReplyDelete
  14. fuh! bopoloh nak approve sume tu dear hehe :D

    ReplyDelete
  15. uhh.. ramainya follower.. dulu N ada sebb N suka bergambar tapi dah delete :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. this is actually my second account after i deleted the first one...

      Delete
  16. Replies
    1. buatlah satu babe??? ^_* boleh iolsss follow...

      Delete
  17. akak nk follow gak bleh tgk si kenit yg comel...Salam Isnin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam isnin kak... ok nanti farah tengok...

      Delete
  18. Banyak nya request . hehehe =)

    ReplyDelete
  19. Assalam, Farah...
    Ramainya request nak follow mummy Ash ni.. nrl xde instagram... kalau tak, nak request jgkkkk ... ^__*

    ReplyDelete
    Replies
    1. buatlah account instag satu nurul... boleh farah follow...

      Delete
  20. tambah lagi satu nak approve... akk la...hhee

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. euwwww gelissss ngan mengeletis iolsss dengan words famous amos tu... tapi iolsss tak famous amos ok??? iolsss biasa2 jer...

      Delete
  22. Wah... Dh rmai dh peminat akk. .. Hehe

    ReplyDelete
  23. nak clik button follow IG akak..silalah approved ye..heee

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia