Home » , , , , , , , » Thank You Atuk Pink Panther!!!

Thank You Atuk Pink Panther!!!

Semalam memang legend, jalan sangat2 smooth... kalau hari2 jalan macam tu kan bagus??? Seawal 7 pagi dah terpacak kat area office. Tapi bukan pasal jalan yang saya nak cerita. Pasal Pink Panther... ^_^ ngee... 

Masuk2 office jer, tiba2 Pink Panther datang kat workstation saya... Ingatkan nak suruh buat kerja apa ke pepagi tu kan??? Masa tu kitaorang berdua jer... boss dan assistant, orang lain tak sampai... tiba2 Pink Panther hulur paperbag kat saya... katanya... "This is for the baby..."... Jap2 saya salah pendengaran ke??? Mungkin ye mungkin tidak... Sebab masa saya preggy Pink Panther lah yang paling moody dan memang kerjanya tak seteru jer kami berdua... ada jer benda nak gaduh 2 orang kan??? Sampai kadang2 rasa nak nangis stress dengan Pink Panther... (sekarang tak lagilah dah back to normal... muahahaha)... Mungkin betullah pembawakkan budak tapi tersampuk kat Pink Panther... eh jap jap, saya yang pembawakkan ke? atau Pink Panther yang terkena tempias pembawakkan budak??? 


Terharu tau iolsss, ingatkan Pink Panther tak ingat kat cucu dia... he he he... rerupanya ingat... Apa atuk Pink Panther bagi pada Ash??? Jom tengok... 


Sepasang kasut leather See Kai Run bersaiz 5. Ok, tak boleh pakai lagi pun... kena tunggu Ash besar sikit... Karang kalau pakai sekarang dah macam kasut Mc Donald pula... tak pun dah tentu2 pakai lepas tu terjatuh sendiri lepas tu hilang... Sesia jer nanti... muahahha... Makanya, kita simpan dulu kasut itu sehingga waktu dan ketika yang bersesuaian.... Ke atuk Pink Panther tak sabar nak suruh Ash besar dan pandai berjalan??? Lepas tu Mummy boleh bawa Ash datang office on Saturday??? ekekeke... suruh atuk Pink Panther jaga...boleh???

Ada lagi yang atuk Pink Panther bagi... 


Sepasang baju kemeja Gingersnaps tapiii harap maklum saiz untuk 24 months... simpan lagi lah kita yer???  

Thank you atuk Pink Panther... Ash sayang atuk Pink Panther... muahaha dan dan kannn??? Ada masa belilah lagi untuk Ash... (Ash tak cakap mummy cakap... ish ish ish, tak malu betul mummy ni la hai... ekekeke gurau2) ... 

*Agak2 raya nanti dah muat tak Ash pakai??? Melampau betul mummy kannnn??? Sabarlah kot ye pun kannn??? ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Thank You Atuk Pink Panther!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, February 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. sape atuk pink panther tu? bos fara ke? best plak tu hadiahnya...

    ReplyDelete
  2. baiknya atuk pink panther yer..rezki ash tahniah sis

    ReplyDelete
  3. misteri tu Farah..sape atuk tu...

    ReplyDelete
  4. wah...!!! beruntung Ash....ehhh...beruntung jugak Farah....hihi

    ReplyDelete
  5. heheheh nasib simpan tuk pakai bila besar ... kut bagi kecik dari ash .. memang tak sempat la .. buat frame je gamaknya ...
    ^^

    bagus dapat atok pink panther ni ... nak kawan gak la ngan atok ni .. pemurahnya

    ReplyDelete
  6. Kakak rasa atuk pink panther ini mesti org cina. Kepercayaan org cina bila baby sudah full-moon (sebulan) atau lebih hadiah kasut adalah yg terbaik. Kakak pun tak tahu kenapa. Sebab itu kalau kerja dilingkungi bangsa dia jgn terperanjat naik kerja lepas confinement akan dapat berpasang-pasang kasut.

    ReplyDelete
  7. wah...sayang jugak si atuk pink panther kat Ash ye....jeles mama long tau...mama long pun x beli pape lagi buat baby Ash..

    ReplyDelete
  8. Hehe. Baiknya atuk pink panther. Kasi barang yg prepare untuk future semuanya. Hehe

    ReplyDelete
  9. hihihi.. kelakar pulak Farah sebut Pink panther tu.. sape tu farah?

    ReplyDelete
  10. alolo..comel je..tak sabar aunty anim nak tengok ash pakai

    ReplyDelete
  11. comel sungguh la kasut tu... nak tgk ash pakai... cpt upload pic nk tgk.. :p

    ReplyDelete
  12. Dan...dan..syg atuk pink panther.hahaha.ash dpt hadiah la..best yer..

    ReplyDelete
  13. Baik sungguh hati atuk PP hehe....untung dapat atuk yg cenggitu....cantik Farah...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia