Home » , , , » Fear Factor Malaysia 2014

Fear Factor Malaysia 2014

Source Extracted from Google 
Malam minggu, kembali melayan Fear Factor yang sekali lagi dihoskan oleh Aaron Aziz. Antara artis yang terlibat kali ni... Norman Hakim, Sari Yanti and etc... 

Ini rancangan favourite dari dulu ni. Bermula dari hari ini, 15 Februari 2014, Setiap Sabtu dan Ahad, Fear Factor akan bersiaran di Astro Ria dan juga Astro Maya HD pada jam 9.00 malam. Dan kali ini, peserta Fear Factor adalah terdiri dari gabungan peserta biasa dan juga selebriti. 

Apa yang seronok sangat Fear Factor ni? Saya suka tengok cabaran2 yang dipertandingkan. Yang paling tak menahan part makan2 tu. Heee... masih segar di ingatan yang mana salah satu cabaran yang saya tengok part makan2 tu, peserta kena minum telur ostrich. Geli geleman tekak iolsss... ahaksss... tapi nak jugakkkk.... ekekeke... Itu rancangan Fear Factor oversea... 

Yang Malaysia ni pun ada juga... makan makanan yang sangat menggelikan... Euwwww so yucky... Kalau iolss lah yang masuk, confirm lepas tu seminggu pun belum tentu boleh ada selera nak makan... 

*Layan Fear Factor dulu jap... Lepas ni baru menciwi lagi di Bubblynotes... ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Fear Factor Malaysia 2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. selamat menonton fear factor kak farah!..

    ReplyDelete
  2. Kecut perut lahai PC tengok..tapi seronok tengok semangat mereka..

    ReplyDelete
  3. I like Fear Factors... but I couldn't handle some fears that i have right now,... don't think can make it even on the first round ahahahahaha...

    btw.. enjoys!!! ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. what kind of fears??? ^_* don't worry I believe you can!!! gambate!!!

      Delete
  4. Saya mmg minat citer tu dari season 1 lagi :)

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup akak minat dari season 1 juga... In Shaa Allah, I will drop by whenever there's opportunity...

      Delete
  5. kalau akak join bak mkn2 benda yg x sepatutnya dan ada binatang yg merayap seperti UL__ mmg ahaksss ler yg pertama cabuttttt.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat akak jer, Farah pun sama... hu hu hu...

      Delete
  6. sekali tgk diaorg buat ape2 stunt...dengan kita2 nak terlompat sama...hihi...berdebor tgk fear factor nih..

    Jom follow http://vitaminboutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. 1st time tgk.. Mcm best juga..cuma x setaraf luar ngara la cabarannya kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. luar negara lagi extreme maria cabarannya...

      Delete
  8. Ros tengok semalam... first episode macam ok lagi kan. Tak tahu apa aksi seterusnya nanti...

    ReplyDelete
  9. Ayut tgk smlm...tang tikus tu..perghhhh..mnangis ayut klu bt.haaha

    ReplyDelete
  10. yg sblm ni sy tak tgk. tapi yg terbaru ni mmg layan.. mmg best kan.
    comel je tgk sari yanti masa kna dduk tikus. menitik air mata dia. hihi

    ReplyDelete
  11. xmau la tgok...menggelikan..yerkk >,< (tgok iklan....huuu)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia