Home » , , , , » Dah Boleh Jadi Bidan/Gynae Gamaknya!!!

Dah Boleh Jadi Bidan/Gynae Gamaknya!!!

Sejujurnya saya tak pernah sekali pun berkongsi di Bubblynotes akan search keywords Bubblynotes... Muahahaha...bukan tak pantau...pantau juga... ada few places untuk saya pantau... 3 tempat sekali nak pantau apa dia search keywords untuk Bubblynotes... Makanya, buat setakat ini, yang terkini... untuk all time history dari Blogger Overview... inilah dianya... 

Umang ai, banyak betul yang cari tentang kehamilan dan kelahiran rupanya... itulah dia teknologi zaman kini kan...segala info di hujung jari... Dan sekiranya mereka2 yang mencari maklumat yang dinyatakan itu berjumpa dengan apa yang dicari2 Alhamdulillah, sekurang2nya dapat juga membantu secara tak langsung... Mother to be zaman sekarang memang an educated mother to be... sebelum apa2 diaorang banyak study dulu tentang pregnancy and birth processs... macam iolss juga di satu waktu dan ketika itu...itu yang jadinya terhasil banyak sangat entri tentang pregnancy and birth ni... Dan sememangnya niat untuk berkongsi supaya manalah tau boleh juga tak banyak sedikit membantu pada mereka yang memerlukan maklumat... ilmu dan perkara yang baik kan untuk dikongsi??? ... dan diakui, sambil saya belajar mencari info tentang pregnancy and birth, saya tak lupa kongsi di Bubblynotes...walauuuupunnn, saya tahu ada sesetengah atau segelintir di antara uolsss yang dah tahu atau lagi expert dari saya...hik hik hik... It's a sweet memoir for me... Harap2nya sekali lagi, jumpalah apa yang dicari yer...

Yang tak menahan tu, dan rasa kepelikkan melanda diri sekejap...keywords, cerita sedih suami isteri... uhuksss...tersedak air liur jap... bila masa Bubblynotes ni bercerita pasal suami isteri ni??? Cuba gali2 juga entri mana yang bercerita tentang kesedihan suami isteri ni??? Namun tak kujumpa2...muahahaha... setakat ni, Bubblynotes masih dalam cheerful mode ok no matter what... entri sedih2 dari diri sendiri memang nan hado lah kann.... entri sedih2 tentang sesuatu cerita atau orang tu pernahlah juga sekali sekali...tapi entri pasal cerita sedih suami isteri tak ada pula...hu hu hu... 

*Lepas ni mungkin juga keywords akan berubah lagi kannn? sebab dah campur pula cerita Ash dalam ni... ekekekeke... Macam2 keywords yang orang cari ni ek??? Apa2pun keywords yang orang cari, semoga dapatlah membantu mereka dalam apa yang mereka cari... Alhamdulillah sangatlah tak ada orang cari keywords yang pelik2 atau lucah2 kat dalam Bubblynotes ni...kalau ada pengsannnnn (pinjam words Kak Mia Liana / +Mia Liana jap...ekekekeke).... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Dah Boleh Jadi Bidan/Gynae Gamaknya!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. amboii..jadi bidan online ler,hehe :D
    at least,dapat bantu jgak kan3?
    Selmat tengahari akak~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak qualified la nini... selamat petang nini... ^_^

      Delete
  2. Hehehehe ... Hebat penangan mengandung nie kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogger ni bila sesuatu tu berlaku kat kita kalau kreatif enough mcm2 yang boleh dijadikan bahan cerita... ^_^

      Delete
  3. Macam-macam boleh dicari melalui hujung jari je. Ilmu perbidanan pun boleh didapati melalui internet je.Hebat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting kita jangan salah gunakan ye tak??? ^_^

      Delete
  4. kadang² keywords pelik je muncul..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni keywords pelik masih terkawal lagi kat sini... he he he

      Delete
  5. fae jarang pantau search keywords in my blog hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. try pantau fae and you'll like it and sometimes it's gonna make you smile on your own...

      Delete
  6. Haha... Boleh dah tu buka kelas keibubapaan... Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia