Home » , , , , , , , , , » Celah Mana Nak Komen Ni???

Celah Mana Nak Komen Ni???

Source Extracted from Google
Celah mana nak komen ni??? Aduyaiii... adakah saya yang seorang diri menghadapi masalah ini atau ini adalah masalah sejagat...ada orang lain juga yang mengalami masalah yang sama dengan saya??? Tell me, tell me, tell me...hik hik hik... 

Perkara ni berlaku bila mana aktiviti masa senggang dilakukan iaitu blogwalking dan komen mengomen... Iolss kan blogwalking di mana2 saja dan di mana2 ruang yang ada... sejak ada Ash ni beginilah kaedahnya yang boleh dilakukan... Cuma cepat dengan lambat jer iolss sampai di blog2 uolss... he he he... macam mana pun mesti sampai punya... 

Tapi kan, nak mengomel sikit...adehh, sejak kebelakangan ni banyak sangat mengomel kat Bubblynotes...simptom2 seseorang itu telah bergelar ibu dan umur telah meningkat...muahahaha...mengomel... tu belum Ash besar lagi tu, entah macam manalah rupa gayanya iolss mengomel... Ala, dah trademark pun bubbly, dah tentu2 lah kuat mengomel yer tak... (kita guna mengomel instead of membebel, sedap sikit dengar...he he he...).... 

Yang iolss nak mengomel ni, bila iolss tak dapat nak jumpa kat celah mana iolss nak komen ok??? Tak jumpa2 pula kotak komen or button nak komen... Jawabnya bila dah jadi macam ni... duduk diam depan Ms. Lappy dan baca jerlah... maaf kerana tak dapat nak tinggalkan komen... jadinya, janganlah merajuk yer... bukan iolss sombong tak nak komen kat blog uolss... tapi ada di antara blog2 yang iolss pergi, kotak komennya nan hado... entah mana tersoroknya... kadang2 tu ada, tapi kecik sangat sampai tak perasan... warna pula samar2 kann... terkecik2 biji mata ni mencari tau tak...kadang2 sampai berair2 mata... hu hu hu... 

Tapi gigih juga, kalau bw pakai semakphone, Ms. Apple tu... kadang2 sebab dah setting mobile dapatlah juga akhirnya jumpa kotak komen yang tak dapat dijumpai dari blogwalking session di Ms. Lappy tadi... 

Hu hu hu, nak request sikit kalau bolehlah...mana2 atau siapa2 yang ada terselindung2 kotak komen tu, atau tulisan "post a comment" yang kecik dengan warna yang samar2 tu kalau boleh tolong ubah boleh tak? Uhukss...memandai2 jer minta orang ubah kann? Blog orang suka hati orang lah...

Jangan sentap ek uolsss...tapi ini masalah yang perlu diutarakan semoga ada kerja2 pembaikan dapat dilaksanakan.. jadi lebih mudah untuk semua yang datang berkunjung ke blog uolss untuk komen. Untuk kita sama2 juga, bukan untuk kepentingan iolss sendiri... hu hu hu... So, just don't get me wrong... Kalau ada salah silap... Soweeee from deep within my heart.... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Celah Mana Nak Komen Ni??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

27 comments:

  1. Betul tu Farah..kita pun selalu tercari-cari kotak komen tu...tak tau sebenarnya ada ke tak ada..harap-harap siapa yang berkenaan boleh improvekan..untuk kebaikan bersam jugak...nwawy salam hujung minggu ya!!!

    ReplyDelete
  2. ye kadang kala tercari-cari juga.give up terus pangkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu semestinya akak buat juga... buat perkara yang sama dengan acik...

      Delete
  3. ha pernah kak... berpusing2 mata zam cari mn lah ruang komen n link ke ruang komen.. last2 give up.. dok pikir internet zam slow ke apelah sampai lmbt nak loading blog tu sampai tk jumpa ruang komen

    ReplyDelete
  4. Belum pula terjadi xjumpa kotak komen...rupanya ade juge ye...

    ReplyDelete
  5. pernah juga terjadi macam ni..rugilah blog tu tak dapat komen dari blogger yang singgah..huhu

    ReplyDelete
  6. betul tuh...
    saya nie jarang komen-mengomen tapi bila nak komen dan tiada tempat nk komen terus jer tutup..
    hehe..
    thanks akak sebab selalu je komen di blog saya..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah sudahnya, kita tutup jer... eh tak ada apalah akak ikhlas komen mengomen tu...

      Delete
    2. hehe,..
      saya nie bukannya malas nk komen tapi tiada masa dan juga internet slow jer..
      hehe

      Delete
    3. tak apa faham, sebab kita masing2 punya masalah sendiri... ^_^

      Delete
  7. memang la kak.kadang jadi bosan nak komen sebab tak jumpa kotak komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai terbeliak mata dan naik juling mata mencari kotak komen tu anim...

      Delete
  8. kak farahhhh :D lama fae x singgah sin huhu been away from blog for few days huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. understandable fae and no worries dear... ^_*

      Delete
  9. betul tu farah.. teman pun selalu hadapi masalh yg sama gak

    ReplyDelete
  10. ekceli kalau ditakdirkan teman mengandung suatu hari nanti.. dan bersalin juga.. teman akan jadikan blog farah untuk search info2 ni.. heee

    ReplyDelete
  11. setuju sangat kadang-kadang kaler kotak komen tu tak nampak...akak nie dah ler rabun dekat....pakai spek pun tak clear ler.....hihi

    ReplyDelete
  12. Haha.. Mmg kdg2 gtu lh kita.. Bdk2 ni pun kdg kreatif dlm beeblog smp terkebil2 mna butang komen..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia