Home » , , , , , , , , » Bubblynotes.Com: Personal + Parenting & Lifestyle Blogger!!! ^_^

Bubblynotes.Com: Personal + Parenting & Lifestyle Blogger!!! ^_^

http://www.bubblynotes.com

Lama juga Bubblynotes.Com menerbitkan entri2 ataupun post2 tanpa sebarang niche yang tetap... segalanya macam rojak dalam ni...ikut suka hati nak post apa kan??? Tanpa ada pengkhususan... Bila dibelek2 dikaji2... ke arah mana Bubblynotes ni sebenarnya??? Satu persatu entri2 lama digodek dan dibaca jika ada kesempatan sejak 2 bulan kebelakangan ni... cuba mencari identiti yang sebenarnya.... Ha ha ha...kuhilang tanpa arah sekejap... bila tak ada pengkhususan agak payah sebenarnya nak klasifikasikan di mana letaknya kedudukan Bubblynotes sebenarnya... bukan untuk orang lain klasifikasikan atau menempatkan Bubblynotes di mana2... Cuma untuk diri sendiri...Jadi jangan salah anggap ataupun salah faham yer... muahahaha.... 

Akhirnya, malam tadi setelah difikir2 dan setelah perbincangan dari hati ke hati....amboi, perbincangan hati ke hati lagi ko...dengan siapa tu??? Ahaksss... adalah cannot tell... Kenalah minta pandang pendapat juga kan??? I've finally decided inilah dia Bubblynotes yang sebenarnya sekarang pada waktu kini... jika dulu adalah lebih kepada personal blogger... campur sikit2 lifestyle... Now, Bubblynotes telah di-rebranding-kan kepada Personal + Parenting + Lifestyle Blogger... *_^... Gedik tak??? Sendiri nak nobatkan diri sendiri macam tu... Tapi untuk arah kebaikan dan tak usik siapa2 tak salah kannn??? So, here comes how do I elaborate it.... 

Personal
Biasalah, dibawah genre personal, sepertimana semua orang tau kita akan bercerita tentang sesuatu perkara dalam life kita, perkara di persekitaran kita, apa yang terjadi, apa yang kita lihat and what our opinions and perspective are on things.... Jadi, ini lebih kepada cerita kehidupan dan kejadian sekeliling saya... Uols pun dah tau, I did post that kind of entry di dalam Bubblynotes...

Parenting
Mengedik jap nak jadi parenting blogger semenjak bergelar ibu beranak satu ni...hik hik hik...since start dari preggy dulu sampailah kehadiran Ash dalam hidup kami berdua... Bubblynotes dah mula dilambakkan dengan cerita2 tentang pregnancy, tips, parenting kind of stories, Ash... nampaknya dah terarah ke parenting juga, and I realize most of the time, memang akan ada cerita pasal anak...Jadi tak salah rasanya kita labelkan Bubblynotes sebagai parenting blog juga.... 

Lifestyle
I do post entries on fashion, cosmetics, accesories and beauty tips sometime here... not always, but once a while... but intended to do more of it... ^_^... Sebab iolss memang minat benda2 ni semua... So I've decided to keep it as one of my niche...

Jika sebelum ni, segalanya bagai rojak... I'll try to focus on these 3 things now... Dan inilah salah satu KPI untuk Bubblynotes for 2014... One of the target... In Shaa Allah, saya akan cuba sebaik mungkin untuk keep all my droppers and readers interested to read my entries... Hopefully, uolss akan sudi beri continous support yang uolss dah berikan kepada Bubblynotes all this while dan siapalah Bubblynotes tanpa readers and commentators kann??? Uolss means so much to Bubblynotes and personally me... Dan thank you sangat2 atas support uolsss selama ini...sangat saya hargainya...Jika ada kekurangan dan salah silap di mana2... mintak halal dan maafkan yer selama Bubblynotes on air... Dan jika ada kesilapan, jangan ragu2 untuk beri teguran secara diplomatik, kita sama2 belajar yer uolss, berblogging secara sihat and support each other... 

*Tiba2 kan dah laju menaip entri ni, terasa syahdu pula...wakakakaka.... tapi inilah yang cuba disampaikan... deep within from my heart...eceh...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bubblynotes.Com: Personal + Parenting & Lifestyle Blogger!!! ^_^ , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

38 comments:

  1. hehe akhirnya dah jumpa identiti ye... tahniah... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he... itupun setelah sekian lama, akhirnya... punyalah lama...

      Delete
  2. agree..sgt2 setuju....itu yang sebenarnya...macam akak lebih kepada personal...pun still xde niche lagi....masih x tentu arah...

    ReplyDelete
  3. ain start blogging since 2011 tp buat blog baru thn 2013. smpai skrg xtau nk classified blog kategori apa. mngkin personal je kot.hehe

    ReplyDelete
  4. nmpk kematangan puan blog dari wajah blog yg sekrg ni.. hihi.. keep it up farah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah deqla akan kucuba sedaya upaya... ^_*

      Delete
  5. sejak mengenali blogger bubblynote..terus terang suka singgah cne.ditambah2 lagi blog sis dah makin mengancam taw :)..ikhlas memuji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak terharunya akak asha... thanks for your support semoga ukhwah kita berpanjangan...

      Delete
  6. wahhhhhh dah lain
    npk lagi kemas
    suka ngan perubahan baru blog farah ni
    yg penting ada ephyra hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak el... eh, kak el tak nak ephyra ke? ekekeke....

      Delete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah pagi...semoga blog Bubblynotes akan bertambah maju kehadapan...tahniah yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dear, thanks for the wish and support... ^_^

      Delete
  8. tb setuju..ape2 pon gud luck k farah dgn scope yg kak farah terhad kn..rasanye lebih meluas..parenting scope its really suit ngn kak farah sbb dh jadi mama ash kn hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks tb for your wish... i love you... tiba2 boleh??? muahahaha

      Delete
  9. wah....sy pulak beauty and food..hehe..kuat makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuat makan badan tak naik tak apa biela... keep it up dear... akak support...

      Delete
  10. Assalamualaikum farah. nice! bagus juga bila dah tahu hala tuju blog kan. hehe semoga terus maju dalam berblogging ya (",)

    makin suka tengok template blog farah. hehehe

    ReplyDelete
  11. baru nak kenal dgn farah..selamat berkenalan cik puan farah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan dear... maaf jarang sampai ke blog, In Shaa Allah lepas ni akan selalu kunjung yer... terima kasih sebab sudi kenal dengan kita... ^_^

      Delete
  12. setakat ni entry akk masih rojak lagi... sebb byk sgt benda minat...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa kak teruskan dengan minat tu... ^_^ Farah support...

      Delete
  13. Blog saya fokus pada rentak kehidupan saya kak..itu yg pasti. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe anim janji identiti kita sendiri...

      Delete
  14. Replies
    1. kekononnya brandingkan blog fiza... hik hik hik... kononlah....

      Delete
  15. Siap KPI tu kak..caralah..aduhaiii..ayut jugak masih ikut citarasa peribadi sendiri...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha KPI tu yang tak menahan tu ayut...

      Delete
  16. Replies
    1. terima kasih kak for your continuous support...

      Delete
  17. Alhamdulillah.. semoga terus berjaya & mencapai segala yg dihajati.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  18. Prrgh...bagus betul ni Farah....ke arah bloggrr pemikiran aras tinggi hehe....okje bagi laluan je kat adik adik....

    ReplyDelete
  19. Sy lebih fokus pada info n dakwah.. Personal dh xde atas permintaan hubby...

    ReplyDelete
  20. terbaik dear, ada target dan aras penanda untuk terus maju! i support you dear :)

    ReplyDelete
  21. Wahh lepas ni boleh refer blog ni untuk more info about parenthood...thank u dear..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia