Home » , , , , , , , » Bubbly Top Commentators 01/14!!!

Bubbly Top Commentators 01/14!!!

Source Extracted from Google
Lewat sikit  men-update Bubbly Top Commentators bagi bulan Januari 2014...muahahaha...orang lain dah sibuk2 update, tapi akak ketinggalan di belakang...Al-maklumlah busy dengan renovation blog dan juga busy dengan Ash...tu tak campur lagi dengan tugas hakiki di pejabat dan rumah tu...ekekeke....

Oklah, tanpa berceloteh panjang, inilah mereka2 yang telah setia menjadi pengomen terbanyak bagi bulan Januari 2014:

  • Sukma Haron (36)
  • Ainim Suju (27)
  • Maria Firdz (26)
  • Asha Lya (22)
  • Amanda Suria (22)
  • ayut (21)
  • Sally Samsaiman (15)
  • ros_reeza (15)
  • Deqla Manjew (15)
  • Invisible Me (14) 


  • Tahniah diucapkan kepada yang telah tersenarai dan terima kasih juga kepada yang tidak tersenarai kerana telah sudi datang bertandang ke Bubblynotes dan menjalankan aktiviti komen mengomen... Semua saya sayang ok??? Tak ada pilih kasih... Siapa yang dah lama kenal dengan Cik Puan Tanah Kedaung ni, memang tau dan kenal dan dah masak dah dengan Bubblynotes.Com kann??? Tersenarai atau tidak itu bukanlah satu ukuran, yang penting kita ikhlas, support sesama blogger dan juga teruskan berblogging secara sihat... ^_^...

    Pada yang dah kenal atau yang belum pernah kenal mereka2 ini, jom kita terjah dan meriahkan lagi blog mereka...Mereka2 ini semua adalah orang yang sangat peramah, mesra dan baik... Tak percaya cubalah... jom??? *_^

    *Bulan Februari 2014 agak2 siapa pula yang tersenarai ek? Adakah mungking uolss sendiri??? Kita nantikan penghujung Februari 2014 yer... ^_^

    Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

    Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

    Artikel Bubbly Top Commentators 01/14!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, February 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

    34 comments:

    1. Ohhh...top komentator...all the best..singgah blog akak yea...

      ReplyDelete
      Replies
      1. tahniah kak kerana masih mengekalkan takhta... he he he

        Delete
    2. Assalammualaikum..farah,

      wahhh.. tahniah kepada peserta top commentor...

      mselim3

      ReplyDelete
      Replies
      1. wsalam mselim, terima kasih bagi pihak mereka ...

        Delete
    3. wow congrats yang dpt top commentators . sy singgah blog akak :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. terima kasih sudi singgah nanti akak singgah balik yer... ^_^

        Delete
    4. Mmg best tambah kawan2 baru wpun di alam maya jek ;)

      ReplyDelete
    5. perghhh...sally ada...bangga kejap! hahaha :D

      ReplyDelete
      Replies
      1. sally sila bangga lama pun tak apa... muahahaha...

        Delete
    6. okay...sy jelesss...kena usaha lagi..hehe

      ReplyDelete
    7. Hehe. Tahniah semuanya. IM pun tak sempat nak post lagi. :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. tak apa IM pelan2 kayuh, dan tahniah kerana tersenarai bulan ni... ^_^

        Delete
    8. ehh ada juga kita trsenarai..tq sis farah.syg sis sesangat :D

      ReplyDelete
    9. Replies
      1. terima kasih bagi pihak mereka semua... ^_*

        Delete
    10. hihihi..nama kita ada la kak.. :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. tahniah anim and thank you for your continous support...

        Delete
    11. terbaik mereka ni! kenit sendiri tak dapek nak kejor hehehe. Apapun, kenit akan berusaha menempatkan diri dalam senarai insyaAllah :)

      ReplyDelete
    12. eh...terselit jugak kat situ....heheheheh

      ReplyDelete
    13. tahniah kepada mereka yg tersenarai.. :)

      ReplyDelete
    14. Tu dia..ad tsrnarai lg.yeay...hihi.bln 2 pon ayut jgk nnt..plg atas.boleh?? ;p

      ReplyDelete

    DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

    Shoplinks Asia