Home » , , , , , , , , , , , , , » Akhirnya Dapat Juga Gambar Dia Senyum Senget...^_^

Akhirnya Dapat Juga Gambar Dia Senyum Senget...^_^


Kegendulan kepala itu memang terserlah dan tak boleh nak cakap apalah kan??? (Apalah "mummy" ni, tak baik cakap macam tu tau??? He he he)... dan ini adalah koleksi aksi Ash petang semalam selepas dimandikan...he he he... "So" muka "fresh" lah tu kononnya...he he he... 

Pegang botol sendiri??? Ala, "eksi2" jer tu, kejap jer tu, lepas tu tak berapa lama jatuhlah botol tu...ekekeke.... tapi memang berjiwa besar tu nak pegang botol sendiri... muahahaha...bagus juga Ash pegang botol sendiri, "mummy" boleh buat kerja lain... *_^ gurau2... tapi kalau lagi cepat pandai pegang botol sendiri, lagi baguslah..."mummy" suka... 

Ok, "enough of" bebel, sebenarnya nak cerita...cerita ker? Tak kisahlah... nak "inform".. "Yes" akhirnya dapat juga gambar Ash senyum senget... wakakakaka... (sangat poyo kurasakan diri ini, tapi sekali sekala tak salah rasanya...jangan selalu sangat, nanti orang bosan dan jemu dan memang orang akan kata poyo..hu hu hu)... Gambar menceritakan segala2nya...he he he... 

Bukan senang nak "capture moment" macam tu dengan Ash... dengan Ash-lah, "baby2" lain kat luar sana tak taulah kalau2 senang jer nak "capture smiling moment" mereka... Itupun kebetulan ok semalam, bila Ash senyum Ms. Apple memang kat tangan sebab masa tu tengah "update" Instagram...jadi bila nampak Ash tersenyum cepat2 "mummy snap" gambar Ash tersenyum... ^_^...Puas rasanya hati... Dah dapat aksi Ash tersenyum senget ni, lepas ni nak cuba dapatkan aksi Ash tersenyum sambil menampakkan dengan jelas lesung pipit Ash... Anak "ai" berlesung pipit ok??? "Jealous" mummy, mummy pun tak ada lesung pipit...eh ada, sebelah pipi jer...tapi tak dalam sangat... itu pun lesung pipit buatan hasil dari "accident" masa darjah 3 dulu... ho ho ho.. "ai" langgar bas sekolah, bukan bas sekolah langgar "ai"... kuat tak? wakakaka... nanti ada masa cerita ok???

*Gambar ni adalah di usia Ash 48 hari... "A momento for Ash"...bila dah besar2 esok biar dia tengok...he he he... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Akhirnya Dapat Juga Gambar Dia Senyum Senget...^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, January 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. memang susah nak snap picca baby smile... kita angkat camera je dan dan bby tido...hheee

    ReplyDelete
  2. mmg susah kak nk capture baby snyum nie..
    tp bila dpt mmg perfect tgk dioprg snyum..
    kompom kiut miut..
    ash ni tunggu sikit lg pandai ler snyum.
    hari2 ler mummy dia amik gambo.

    ReplyDelete
  3. alala comelnya ash..freshh baru pas mndi ekk

    ReplyDelete
  4. kejap jer dah 48 hari.. detik2 cm nie mmg elok simpan buat kenangan..

    ReplyDelete
  5. Baby senyum memang part paling susah nak ambil gambar. Dapat ambil tu memang seronok kan :]

    ReplyDelete
  6. Comelnya si kecil..
    Salam Maulidur Rasul...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia