Home » , , » 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, January 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

35 comments:

  1. gud luck kak :) insyaAllah kalau sempat nak join jugak.. hikhik

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Kakak,
    Terima kasih sebab sudi join segmen saya ya :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..
    p/s.. harap farah dapat letak link blog kat G+.. senang skit nak klik

    ReplyDelete
  4. @Ainim Suju

    my pleasure dearie, siblings mestilah support each other kan? despite, you've supported me a lot all this while... *_^

    ReplyDelete
  5. @Hani Fadhlina Abdul Rahman

    terima kasih yer, nak join??? sila2... ^_^ amat dialu2kan...

    ReplyDelete
  6. @izan mama mia

    terima kasih kak, link kat G+, memang dah ada dah kak, cuma entry banyak autopublish masa dalam pantang ni tak sempat nak share kat G+, mana yang autofeed jer sempat...In Shaa Allah, lepas ni back to normal..

    ReplyDelete
  7. Singgah pagi :)
    All the best untuk Giveaway nie ^^
    Nad pun join, Jemput ke blog Nad :)

    ReplyDelete
  8. mama singgah dari segmen yang sama... :)

    http://www.mamaniza.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  10. Eraz datang jenguk dari segmen : http://www.erazfadli.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    ReplyDelete

  11. :) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY