Home » , , , , , , , , , , » Rindu Serindu2Nya...

Rindu Serindu2Nya...

Source Extracted from Google
Ahaksss dah bunyi macam tajuk lagu jiwang karat dari Kumpulan Sudu eh... Spoon tu pula... ^_^... Ini luahan hati secara jujur dan ikhlas ni... Rindu serindu2nya dengan "uols" semua... la la la la... tapi disebabkan luka "operation" ni belum baik sepenuhnya lagi dan masih lagi ada rasa sengal2 dan pedih2 luka.... seolah2 ianya membataskan sedikit aktiviti Cik Puan Bubbly...  

Buat masa sekarang, saya cuma selesaikan kerja2 blog yang perlu diselesaikan, "update" entri mengikut momentum "slow pace"...(getis pula ayat ni) dan buatlah apa2 yang perlu mengikut apa yang terdaya...hi hi hi... Tapiiiii rinduuuu bangat sey sama "uols"... In Shaa Allah, dalam masa terdekat ni, "I'll be back"... Buat masa sekarang ni kita bagi sejuk dulu...dingin dulu.... lagi lama lagi rindu kan? hik hik hik...

*Untuk Sally Samsaiman, rindu kamu juga adikku sayang.... (balasan mesej yang ditinggalkan di Shout Box).. "I might be quiet but I'm always around..."...ahaksss...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Rindu Serindu2Nya..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, December 5, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

21 comments:

  1. cam tajuk lagu plak ya sis..tak apa pelan2 :D

    ReplyDelete
  2. buat masa sekarang nie jaga kesihatan farah tu dlu...nanti dah sihat boleh la sambung balik kerinduan terhadap kitorang nie..ececeh....

    ReplyDelete
  3. rindu nak tengok pic Firash hari-hari.. *_^

    ReplyDelete
  4. akak pun selalu miss BW juga, sebab sibuk. Yg penting farah jaga diri dan kesihatan sekarang ni

    ReplyDelete
  5. semoga cepat2 kembali aktif ye :)

    ReplyDelete
  6. biasa la kak .. kehidupan dh berubah kan... mmg take time nk biasa kan... rindu akk juga... :)

    ReplyDelete
  7. Hihihihi... Rindu ye kak.. utamakan diri akak dulu taw..

    ReplyDelete
  8. patut la tersedak...ada yg seru..hehehe...nevermind la kak...take a good care...i'll be here! :)

    ReplyDelete
  9. Kena rehat banyak2 dulu Farah takut bentan pulak......lepas abiss pantang bole sambung berblog lagi... :D

    ReplyDelete
  10. semoga akak cepat sembuh ye..risau betul jadinya

    ReplyDelete
  11. Jgn paksa diri hoke...this is the right time for you to get a good rest ...amboi....

    ReplyDelete
  12. hope segera sembuh...kalau operate memang sengalnya berbulan-bulan...be careful...tak boleh buat keje berat after operate yea...nanti senang akak wechat @ whatsapp.....hihi

    ReplyDelete
  13. i think i have miss some stories here hehe gara2 wifi bermslh fae susah nak on blog.

    ReplyDelete
  14. xpe kak.. kami sedai menanti utk akak aktif kembali..hehehe..

    selamat rehat ye..=)

    ReplyDelete
  15. Semoga cepat sihat dan kuat dan cepat habis pantang...Enjoy the pantang time because it will be missed..hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia