Home » , , , , , , , , , , , , » Menanti Dengan Sabar!!! ^_^

Menanti Dengan Sabar!!! ^_^

Source Extracted from Google
Wahhhh, ayat propa ko...tak menghingat...apa yang menanti dengan sabar sangat tu??? Kisahnya, dulu sibuk2 duk "survey baby stroller and car seat"...Al-maklumlah, "mummy on the go" ni memang macam ni, selalu keluar sana keluar sini dan memang bukan reti nak duduk diam, lebih2 lagi "most of the time" buat semua benda sendiri, jadi "baby stroller and car seat" ni adalah keperluan yang sangat asas dan sangat sangat perlu... senang nak bergerak...ni pun dah terasa2 nak jinjing jer Ash ke sana ke mari, tak sanggup nak tinggalkan Ash lama2 kat rumah sorang2 dengan Nek Ma...wakakaka...naluri keibuan la katakan... dah siap "planning" dah bila nak beli "uols"... tapiii... Alhamdulillah, rezeki Ash nampak gayanya.... Ada orang nak belikan!!! Yippie yeay... Alhamdulillah, alhamdulillah, rezeki anak mummy.... ("over" lah sangat mummy-nya kannn???)... Erksss..."of course" ler... wakakaka, duit nak beli "stroller and car seat" tu boleh buat benda lain untuk Ash pula... bukan kedekut...tapi dah rezeki orang nak belikan kan??? Kita terima jer lah...Kecil tapak tangan nyiru saya tadahkan... Ecehh...gediksss melampau.... 

Siap "request" lagi "uols" nak "design" mana dan yang macam mana... nampak tak??? nampak tak??? macam mana "over" dan melebih2 sangat mummy dari Ash... dah orang nak bagi terima jerlah, banyak betul bunyi...lempang karang baru tau...wakakakakaa.... Saya pilih yang mana??? Ha inilah dia...

Source Extracted from Google


Source Extracted from Google
Pilihan warna merah dan hitam untuk kedua2nya sedondon dengan "baby bag" Ash... muahahaha... Meroyanlah orang yang tengah buat "arrangement" nak "deliver" benda2 ni kat rumah... wakakakaka... Kesian dia... Mesti kelam kelibut dibuatnya tu... Ok ok, "I know and I will wait patiently"... *_^...

*Lepas ni, senang nak bergerak ke mana2... muahahaha...tak padan dalam pantang "uols"...suami pun tak bising sebab tak reti duduk diam kat rumah... *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Menanti Dengan Sabar!!! ^_^ , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, December 20, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. betul farah, stroller ni penting untuk jalan-jalan..akak beli sekali je, tahan lama, 3 org anak pakai stroller yg sama, takyah membazir..

    ReplyDelete
  2. alang2 org nak memberikann
    pe salahnye demand hihi..menghasuttt!

    ReplyDelete
  3. wah rezki ash tahniah sis..save bajet hehe

    ReplyDelete
  4. Bila dah ada anak. Tinggal kejap pun rasa dah lama ditinggalkan. Nanti dah ada car seat dan baby stroller tu. Mesti asyik nak bawak anak jln2... Hehe...

    ReplyDelete
  5. org da sponsor tu byk lak demand nye...hahaaa... haruslah kan... mesti nak yg bekenan dihati...

    ReplyDelete
  6. mahal tu.. mmg rezeki la kalau ada org berikan.. hehe

    ReplyDelete
  7. @memmetlenggeng

    selagi boleh pakai kita pakailah kak kan??? ^_^...berjimat namanya...

    ReplyDelete
  8. @dak-eiza

    hik hik hik, tak apa kak, menghasut untuk sesuatu yang baik... ^_^

    ReplyDelete
  9. @Asha Lya

    thanks Asha, dan Alhamdulillah rezeki Ash.. ^_^

    ReplyDelete
  10. @Fizalinolie

    betul tu fiza, bila dah ada anak ni hati asyik ingat kat anak jer...tak apa, menanti dengan penuh kesabaran untuk tunggu sampai barang2 tu sampai...

    ReplyDelete
  11. @msredcheesecake

    he he he, sekali sekala haruslah kan...kena demand ikut apa yang berkenan di hati... *_^

    ReplyDelete
  12. @Sukma Haron

    akak tambahlah sorang lagi kak, ok kot kalau tambah sorang lagi...he he he...

    ReplyDelete
  13. suka tengok baby dok dalam stroller then si ibu yg tolong tolakkan >_< hehe.. kalau boleh guna lama, guna aje.. dapat jimat duit

    ReplyDelete
  14. hamboih..kelassnye ash..carseat tu sama cam saya punye..cuma beza kaler..itu utk baby 7kg ke atas sesuai..utk baby kecik..saya tampung letak tilam kecik lg..kes silap beli kot..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah... rezeki Ash... :-).., mmg ank pmbawa rezeki...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah. ..siaoa yg sudi sponsor tu eh....cantik plak tuh....kang ada plak yg mkn hati ni kang....mama long ni mmg jeles je ash dh lahir...mama long nk jugak tau.....hihihi.....

    ReplyDelete
  17. @Haruno Hana 하나

    betul tu Hana kalau kita boleh jimat kita jimat kan??? ^_^

    ReplyDelete
  18. @Mar Mansor

    nampaknya kenalah letak tilam jugak ni mar... he he he...

    ReplyDelete
  19. @Amanda Suria

    nanti kita gossip2 ek mama long...entah2 pink panther kot??? he he he... tunggu mummy kembali aktif bergossip mama long...

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah. mmg rezeki ash sungguh kan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia