Home » , , , , , , , » Apa Hadiah Dari Organizer?

Apa Hadiah Dari Organizer?

Source Extracted from Google
Pung pang pung pang dok update senarai sponsors and their gifts tapi Puan Organizer x jugak inform2 apa hadiah yang Puan Organizer akan bagi pada pemenang GA kan? He he he.... Sebabnya, Puan Organizer masa tu masih terfikir2 apa yang nak dibagi dan what sort of gifts yang sesuai... 

Baiklah... drum rolllllllll.... jeng jeng jeng... 

Puan Organizer akan menyumbangkan:
Source Extracted from Google
Novel x 5
Tajuk:
Sebenarnya Saya Isteri Dia
Love You Mr. Arrogant
Aku Untukmu
Cinta Tak Sempurna
Isteri Separuh Masa


Bubblylicous Labels Brooches x 6

Occay? Ada happy? Heee... ^_^

Dan untuk para sponsors.... tambahan lagi satu rewards kepada uols sebab susah payah dan bermurah hati untuk jadi sponsors... "Featured Sponsors on Bubblynotes". .. In Shaa Allah, kalau ada pertambahan hadiah Puan Organizer akan maklumkan dari semasa ke semasa kepada uols... ^_^

*Ai x mampu nak bagi gadget canggih manggih kat uols... he he he... tapi apa yang termampu ai cuba berikan... yang penting kejujuran serta keikhlasan kan? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Apa Hadiah Dari Organizer? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, April 2, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

32 comments:

  1. hadiah ni untuk GA apa ? teringin nak novel tuuu~

    ReplyDelete
  2. wah..macam best je novel tu..huhu..nk jugak ^_^ (muka tak malu) >_<

    ReplyDelete
  3. wah..best tu..nak sponser keycahin bleh?hehe

    ReplyDelete
  4. bestnya kalo mennag..hadiah menarik

    ReplyDelete
  5. kena tambah sebuah novel utk akak maniss..ok..kalau x..lucut jawatan assistant diva

    ReplyDelete
  6. WAAAAAAAAAAAAAAAAA.. HADIAH NYA MEMENG LAZATTT! opss... ter CAPS LOCK lea pulak.. hi3.. hai Fara.. singgah sini di pagi hari jap.. (harusss!!)

    ReplyDelete
  7. novel?? best nya... 3 dari 5 novel tu sy dah ada... ^_^

    ReplyDelete
  8. Senarai Novel semuanya yg best2.. :)

    ReplyDelete
  9. GOOD luck.. slamat berkenalan... dri sobri yaacob

    kalau nak dpatkan cnderati blehla lawat blog ni..tq
    http://cetakhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. wow kaya2 mereka ni kan hehe

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  11. dah ok banget tu Farah hehe....
    Tak sabar nak tumpang happy hehe...

    ReplyDelete
  12. wah novel..hehehe..isteri separuh masa kak MV dah baca..ada simpan kat umah

    ReplyDelete
  13. sukanya kalau dapat hadiah novel tu...

    ReplyDelete
  14. cepat2 publish GA, tak sabar ni. hehe :D

    ReplyDelete
  15. best nyer...... mesti pemenang suka nanti......

    ReplyDelete
  16. wah puan organizer pon nak bg hadiah...hehe

    ReplyDelete
  17. pcl nak salah sebuah novel2 tu..mudah-mudahan dapat ..emm.

    ReplyDelete
  18. good luck!!! baiknya la hati organizer sornag ni,, hehe

    ReplyDelete
  19. sebenarnya saya isteri dia tu ada satu drama tgh main skrg kn ;)

    ReplyDelete
  20. saya nak novel tu...tp bukan saya sebenarnya isteri dia sbb novel tu saya dah ada...jd nak yg selain novel 2...sy nak joinlah cam ni...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  21. Cik puan!! I nk jgk hadiah dari puan organizer!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia