Home » , , , , , » Tolong Jangan Makan Biskut Coklat Cip TWINBOW!

Tolong Jangan Makan Biskut Coklat Cip TWINBOW!


Read! Jangan kata Kak Fa tak pernah warning dan jangan kata Kak Fa tak pernah kongsi info tentang biskut coklat cip TWINBOW... Pesanan Kak Fa - tolong jangan makan biskut coklat cip TWINBOW! Sebabnya? Sebabnya sekali dah mula masukkan biskut coklat cip TWINBOW ke dalam mulut - anda tak akan rasa nak berhenti punya. You'll keep on munching and munching and munching sehingga ke piece yang terakhir.


So happened the other day, I was craving for the extremely delicious chocolate chip cookies, tapi jujur Kak Fa tak sempat nak ke mall dan beli. As I was scrolling my Instagram Feed Posts - Kak Fa ternampak posting dari akaun Instagram TWINBOW. It was exactly what I need and it was exactly what I crave for at that point of time. Sebelum ni, Kak Fa tak pernah dengar, baca ataupun mencuba biskut coklat cip TWINBOW. Ini betul-betul baru first time and to me, no harm trying kan? Tak salah pun kalau nak mencuba. At least, apa yang Kak Fa fikir pada waktu tu, this is the best that I have to satisfy my cravings yang dah tak terbendung tu. Hu hu hu. 

Nak dijadikan cerita, akhirnya I am so firm to try it out. Pengalaman Kak Fa sebagai pelanggan - TWINBOW ni sangat customer friendly. Sejuk jer hati Kak Fa berurusan dengan mereka... Pandai mereka memahami kehendak orang yang tengah mengidam ni ha. Servis penghantaran juga cekap dan tangkas. Sedaya upaya mereka cuba cater kehendak Kak Fa dengan sebaik mungkin.



Harga? Mur mur jer... RM 5.00 untuk 100 gram. Murah kan? Murah kan? Tapi tulah - 100 gram tu macam celah gigi jer Kak Fa rasa walaupun kuantiti dia banyak. Kenapa sedap sangat??? Sampaikan tak cukup sepaket. Krup krap krup krap sedar-sedar jer, sepaket dah Kak Fa kerjakan. Memang Kak Fa tak boleh stop. Rasa dia tu... ya ampunnn... Dah lah ranggup dan melting jer rasa bila masuk dalam mulut. Yang Kak Fa suka lagi, sebab biskut coklat cip TWINBOW ni tak terlalu manis. Sedang-sedang jer... So at least I not need  to worry about overdose sugar in my body. Ha ha ha.


Walaupun packaging biskut coklat cip TWINBOW ni tidak fancy dan sangat simple, tetapi rasa biskut coklat cip TWINBOW ni adalah sangat sedap. Memang tak rugi beli. Apa ada pada luaran, yang penting isi dalam ya tak? Kos TWINBOW kekal rendah dengan bungkusan simple dan pek 100g!

Pendek kata, biskut coklat cip TWINBOW ni memang mantap serba-serbi. Bagi Kak Fa, win dari segi servis, harga dan rasa. Memang anda akan rasa tak rugi pun. Setanding dengan biskut coklat cip mahal yang ada di mall yang majoriti dari kita biasa lihat, dengar ataupun beli. Why should we spent more while we can save and get a better taste kan? 

Pung pang pung pang Kak Fa cerita - you might be wondering and you might be asking - mana nak beli ni Kak Fa? Boleh diberi secara online ataupun bila anda ternampak TWINBOW di mana-mana bazaar di sekitar bandar! Buat masa sekarang ini, penghantaran PERCUMA hanya di sekitar Lembah Klang sahaja. Tapi kalau luar dari Lembah Klang ataupun dari luar negara... Boleh jer hubungi TWINBOW...In Shaa Allah - mereka boleh membantu untuk menyelesaikan keinginan anda untuk merasa biskut coklat cip mereka yang sangat sedap ni. 

Untuk Maklumat Lanjut:



Untuk Tempahan / Pesanan:


If I had any choice in the matter, I'd stay in my comfy bed and eat chocolate chip cookies all day... Ha  ha ha... But serious.... Tak boleh stop! Ni pun Kak Fa nak order lagi ni! Addicted so much to chocolate chip cookies from TWINBOW. Sebelum tidur Kak Fa makan cookies dulu.


On the way ke office while driving pun Kak Fa makan juga....



Balik dari office pun Kak Fa makan juga...



Nampak tak? Memang bersungguh sedap ni!
Terimakasih telah membaca artikel Tolong Jangan Makan Biskut Coklat Cip TWINBOW!. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

4 komentar:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.