Home » , , , , , » 36 Tahun Bermaksud Masa Untuk Produk Anti-Penuaan MURAD AGE REFORM™

36 Tahun Bermaksud Masa Untuk Produk Anti-Penuaan MURAD AGE REFORM™


Hari berganti hari, bulan berganti bulan, tahun berganti tahun - sekejap jer tak lama pun. Tau-tau jer dah berada di fasa kedua 3 series. Waktu ni lah waktu yang menggerunkan bagi Kak Fa... Ha ha ha... Gerun sebab dalam lingkungan 30-an ni, kalau tak jaga betul-betul, cepat jer nanti garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan tu menghadirkan diri mereka. Tak mau! Sebab tu...bila 36 tahun bermaksud masa untuk produk anti-penuaan MURAD AGE REFORM™.  Tapi kenapa MURAD? Memang nak kena MURAD ke?


Bukanlah Kak Fa kata wajib untuk MURAD, tetapi tak salahkan mencuba? Lagipun bukan Kak Fa nak mencuba produk timbang kilo atau sesuatu yang tidak diperakui sertifikasi pemasarannya. Like hello... Kak Fa nak mencuba produk Howard Murad, M.D., FAAD - THE FATHER OF MODERN CLINICAL WELLNESS dan The First Doctor Brand - Murad Skincare kot? Murad Skincare memang anti-ageing breakthrough sepanjang zaman semenjak dari tahun 1989 lagi. Lebih 25 tahun dah kepakaran Murad Skincare, bukan sehari dua. Ramai dah wanita-wanita seluruh dunia yang dah mencuba. Semua cantik-cantik jer kulit Kak Fa tengok?


Kak Fa pun nak juga! Fikir punya fikir, decide punya decide akhirnya Kak Fa beranikan diri mencuba dua produk terlebih dahulu dari siri anti-penuaan Murad Skincare yang dikenali sebagai MURAD AGE REFORM™ iaitu AHA/BHA Exfoliating Cleanser dan Nutrient-Charged Water Gel.



AHA/BHA Exfoliating Cleanser 


AHA/BHA Exfoliating Cleanser adalah berfungsi untuk:

Membersihkan Dan Melicinkan Kulit

Pembersih intensif yang menanggalkan segala kotoran untuk kulit kelihatan licin dan muda.

Memperbaiki Tekstur Kulit

Melembapkan tekstur kulit, membersihkan liang-liang sel kulit mati dan mengeluarkan kotoran serta kotoran yang terperangkap.

Melembutkan Kulit

Membantu melembutkan kulit untuk memberikan kesan kulit yang tampak lebih muda.

The best part, AHA/BHA Exfoliating Cleanser boleh digunakan di seluruh badan - kepala ke kaki untuk kulit yang super lembut. Pengalaman Kak Fa sebagai pengguna, tekstur AHA/BHA Exfoliating Cleanser ini berbiji-biji halus (ada micro-buds), selepas setiap kali penggunaan Kak Fa rasakan yang kulit muka Kak Fa ni lembut serta licin plus sangat-sangat fresh. Tak ada sebarang tindakbalas kulit merengsa ataupun pedih sepertimana produk-produk komersial lain yang Kak Fa pernah gunakan sebelum ini.


Nutrient-Charged Water Gel 



Ini sangat best. Tak berminyak, meresap dengan sangat cepat ke dalam kulit dan memberikan efek sejuk bila dipakai. Kak Fa sangat sukakan Nutrient-Charged Water Gel ni. Kesannya pun cepat nampak. Kesan macam mana tu?

Ini adalah gel air bebas minyak yang menghidratkan kulit dengan Cumulative Hydration-Release Technology yang mengunci kelembapan di kulit dan boleh kelembapan itu boleh kekal sehingga 5 hari*. It work wonders for dry skin, dull skin, fine lines, wrinkels dan permukaan kulit yang kasar.

Setakat selama hampir 2 minggu Kak Fa konsisten dengan kedua-dua produk penjagaan kulit dari MURAD AGE REFORM™ ni, Kak Fa setakat ni gembira dengan hasil yang dapat Kak Fa capai sepanjang penggunaan produk-produk ini.

I will not let age change me. I will change the way I age. Well... you can't help getting older right? But... You don't have to get old!

Untuk Maklumat Lanjut:



Terimakasih telah membaca artikel 36 Tahun Bermaksud Masa Untuk Produk Anti-Penuaan MURAD AGE REFORM™ . Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

1 komentar:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.