Home » , , , , , , » I Heard The Word "Sayang"!!!

I Heard The Word "Sayang"!!!


Assalamualaikum and happy sunday peeps... ^_^... Perghh... rasa segar pagi ni walaupun berjaga sepanjang malam disebabkan Ash meragam last night... Lepaskan Bubblynotes seketika, lepaskan What's App seketika, lepaskan segala seketika... Semua konsentrasi hanya kepada permata hati tercinta yang semuanya serba tak kena seperti yang diceritakan semalam di dalam entri INI akibat dari penangan gusi yang membengkak dengan jayanya di mana gigi Ash berada di dalam proses pertumbuhannya. Ngee.... 

Mengeluh??? Never uolss... Tak pernah sesekali mengeluh kerana anak malah I'm enjoying this motherhood experiences so much kerana wakty kecil dalam hidup seseorang hanya sekali. So??? Why must mengeluh or mengomel kann??? No such words as stress or give up in my diary of motherhood walaupun memang diakui it is very challenging indeed. I always try to look at it from the bright and positive side. ^_^... Kerana tak nak stress2kan diri dan tak nak Ash stress jugak. Cuba didik Ash in a positive environments and lifestule giteww katanya. In Shaa Allah, I will try my best to be an excellent mother to him. Amiinn...

Pagi ni uolss, when he woke up... terbelalak biji mata  ha ha ha, tak adalah... amaze sekejap jer... bila dengar mulut Ash mengungkapkan kata "sayang"... Errr... new words!!! Memang sebagai ibu yang mana anaknya sedang cuba untuk bertutur iolss akui iolss agak teruja bila ada perkataan2 baru yang diungkapkan Ash. OMG, perasaan happy tu tak boleh digambarkan... malam tadi "where?" bila Ash tanya ke mana ball dia pergi... Terkesima sat Atuk dan Nek Ma Ash yang turut sama mendengar. He he he... 

Keep up the good job Ash!!! Mummy memang tak sabar tunggu Ash bercakap... Senang sikit nak potty training...

Story pagi ni tu jer... nak bersiap nak ke pasar Pasir Penambang, Kuala Selangor dengan Ash... nak beli stok bahan2 masak as usual routine for the week... 
Terimakasih telah membaca artikel I Heard The Word "Sayang"!!!. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

14 komentar:

  1. Waaa... Rasa seronok kan bila kita dengar anak sebut sesuatu perkataan tu... Keep it up Ash..

    ReplyDelete
  2. wahhh ash da pandai cakap...
    ehh kite pulak xcited ni

    ReplyDelete
  3. Rajinnya pegi pasar jauh jauh. Sian kat ash. Tp sume tu bb akan lalui kalau nak tumbuh gg.

    ReplyDelete
  4. Dah pandai tu..Alhamdulillah...nanti boleh jadi kawan berbual la..

    ReplyDelete
  5. Good job ash...good effort mommy

    ReplyDelete
  6. terbaik ash...tak terasa semakin membesar..

    ReplyDelete
  7. wah, sayang gitu. hehehe.... bestnya Ash dah pandai cakap banyak perkataan! :D

    ReplyDelete
  8. waa! gud Ash ! kak farah, doakan fiza pun dapat rasa pengalaman tu ye =)

    ReplyDelete
  9. wahh pandainya Ash..sweet word tu :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.