Home » , , , , , , , » Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Terimakasih telah membaca artikel Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

26 komentar:

  1. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. menarik ni... nanti nak join juga la ;)

    Jom semua join segmen ni.... http://buatwanita.blogspot.com/2013/10/segmen-jom-komen-tinggalkan-jejak.html

    ReplyDelete
  3. selamat berjaya..singgah sebentar sat...letih dok blogwalking ni mau kena teh o panaih best gak ni

    ReplyDelete
  4. good luck farah..nak join tapi dah terlambat..haha..

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. moga berjaya :) Ros singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  9. IM datang melawat sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  10. singgah dr segmen yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. datang ziarah dari blog ke blog :}

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. datang singgah dari segmen kak mia. selamat berjaya. done isi tabung nuff

    recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

    ReplyDelete
  14. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. @Eraz FadliSalam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
  18. Jalan-jalan tambah follower....

    Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yang sama...
    http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.