Home » , , , , , , » Melayan Si Cilik Mia Sara Nasuha...

Melayan Si Cilik Mia Sara Nasuha...

Source Extracted from Google
Arena Keek telah lama ditinggalkan buat seketika...^_^ The last Keek yang saya buat adalah approximately 4 months ago... Bilakah akan ber-Keek kembali??? In Shaa Allah... Soon... but not in the nearest time sebab sekarang ni waktu sangat mencemburui saya (kunun... but seriously...sangat sibuk dengan pelbagai benda sekarang ni...)...Rindu juga nak ber-Keek ni...he he he...

Walaupun tak ber-Keek buat sekian lamanya, tapi masih tetap rajin melayan Keek dari Keeksters2 yang lain... *_^... And lately, suka layan Keek dari Siti Saleha dan juga Mia Sara Nasuha... Sharifah Sakinah tu ada juga once a while...Thee heee.... ^_^...Saja2 layan waktu2 boring dan tak ada apa2 nak buat... 

Yesterday night, sampai terlelap dibuatnya melayan Keek Mia Sara Nasuha...tapi yang paling saya suka adalah Keek video yang di-upload as a throwback... When Mia was 2 years old...and she was 1st time on camera... Cer tengok...



Comel dan keletah kan Mia Sara? ^_^... Selain tu, rajin juga melayan Instag dan Videos Baby Popular Malaya... Muhammad Qhaliff Iman di YouTube Channel Abang Ben Ashaari . 

*Bukan apa, suka tengok baby and kanak2 yang tembam2 dan comel2 ni... And it's entertaining as well, and sort of releasing theraphy juga... Oops..lupa pula nak ucap... Happy Monday morning peeps! Lepas 2 hari senyap kannn? *_^ 
Terimakasih telah membaca artikel Melayan Si Cilik Mia Sara Nasuha.... Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

15 komentar:

  1. Takde acc keek lagi..huhu

    #Happy Monday !

    ReplyDelete
  2. comelnya mia.. aiza pun takde akaun keek lagi..

    ReplyDelete
  3. comelnyeeeee mia umur 2 tahun.. bulat je.. hehe

    ReplyDelete
  4. ada acc keek tapi lum upload apa - apa pun ...

    ReplyDelete
  5. pandai Mia berlakon kann ^^
    kecik2x cili padi

    ReplyDelete
  6. Mia Sara mmg comel suka tengok dia

    ReplyDelete
  7. malam merdeka hari tu dik MIA ada kat MElaka....

    ReplyDelete
  8. tembam betul..geram tengok bebudak tembam mcm mia ni :D

    ReplyDelete
  9. X pernah ada keek...haha...ada lak yg sentap kang ...

    ReplyDelete
  10. ALAHAI...comel sesangat mia ni..sukanya tengok dan dengar suara dia

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.