Home » , , , , , , , , » Hubungi Cik Puan Bubbly Di Sini!!!

Hubungi Cik Puan Bubbly Di Sini!!!

"Contact Me Form" bagi Bubblynotes.Com telah beroperasi sepenuhnya (#ayat skema) untuk semua pembaca, pengunjung, penyinggah, "silent reader" dan juga "stalkers"...he he he... Dekat mana nak cari "Contact Me Form" ni? Tak susah, dekat "words" "Contact Me Form" yang Cik Puan Bubbly taip pun dah di-"link"kan untuk "uols" dan juga kalau "uols" perasan pada menu yang disenaraikan di gambar iklan ubat gigi Cik Puan Bubbly iaitu kepala blog ("header") tu pun boleh nampak menu / "link" ke "Contact Me Page".... ^_^...

Bila "uols" klik pada "Contact Me" tu, akan terpaparlah skrin sebagaimana gambar di atas... "Uols" boleh mengisi butiran maklumat yang diperlukan dan tekan butang "Send"... dengan secara automatiknya...akan sampai kepada Cik Puan Bubbly... Bukan semua pihak boleh hubungi Cik Puan Bubbly di Facebook, Facebook Page, Twitter, komen dan juga G+ kan? Jadi salah satu cara nak memudahkan adalah dengan adanya "Contact Me Form" ini... 

In Shaa Allah, setiap pertanyaan akan cuba diberi maklumbalas dengan kadar sesegera mungkin... Ermmm, nak tanya apa??? Apa2lah yang "uols" nak tanya... Tak kisah pun... tapi kalau soalan2 "personal" tu, kena tengok tahap soalan jugalah nak jawab...yang terlalu dalam dan peribadi, memang besar kemungkinan tak akan dijawab pun...ahaksss... "Ai" ni kan perahsia orangnya dan tak suka nak jaja kisah peribadi pada orang lain... bukan sebab malu atau perasan retis, tapi demi menjaga kehormatan pihak yang sepatutnya dan juga "privacy" hiduplah kononnya... Yelah, kisah peribadi bukan untuk dijaja ke sana sini kan? Takut2 nanti tersalah dah jatuh fitnah dan dosa ataupun tak semena2 buka pekung di dada sendiri... *_^ wink...

Ataupun kalau nak e-mel terus ke "Inbox Bubblynotes" pun boleh!!! Ini alamatnya... bubblynotes@gmail.com

*Nak mintak pandangan dengan pendapat pun boleh. Nak luahkan perasaan pun boleh... Nak kata pandai taklah... tapi kalau berdasarkan pengalaman mungkin sedikit sebanyak boleh membantu? ^_^
Terimakasih telah membaca artikel Hubungi Cik Puan Bubbly Di Sini!!! . Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

33 komentar:

  1. hihiih..cam kuanter pertanyaan lak....akak nak tanya apa yer...hihihi...

    ReplyDelete
  2. waaaahh.. ada kaunter pertanyaan lak yea.. heeee.. nak tanya gak lea.. heeee..

    ReplyDelete
  3. terbaek dear .. :) nnt nnt ada ques, L tanya .. >__<

    ReplyDelete
  4. wahhhh!!
    dah semakin maju nampak.. hehehe

    keep it up kak :)

    ReplyDelete
  5. nanti kalau ada soklan blh tanya kan farah hehe pas ni x yah tunggu seminggu dah kot jawapan dari kak farah kan? :) gurau je......

    ReplyDelete
  6. ok...nanti sy hubungi akak kalau ada apa-apa hehe

    ReplyDelete
  7. akak whatsapp jer ler...yea Farah....hehe

    ReplyDelete
  8. salam..

    wahh siap ade colum khas ye..gud2.. ^,^

    ReplyDelete
  9. wahh..ade kaunter pertanyaan..makin hebat dah blog farah ni..:)

    ReplyDelete
  10. Waahhh. Macam best ja.
    Macam teringin :p

    ReplyDelete
  11. ..maju setapak lg..hehe..blh try jgk ni nnt.. :)

    ReplyDelete
  12. wahhh bagus kalau ada ni.... senang nak tanya pada cik puan bubbly..

    ReplyDelete
  13. @izan mama mia

    kak izan, lebih kurang macam kaunter pertanyaan lah tu...he hehe...tanya jer apa saja...ekekekeke...kalau boleh jawab in shaa Allah farah jawab...

    ReplyDelete
  14. @tenku butang

    dah jawab pun pertanyaan awak tu...he he he...

    ReplyDelete
  15. @NURSHAKIRA ABDUL HALIM

    perubahan ke arah yang lebih positif...step by step, In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  16. @nur hannis mohamad

    ha ah dear tak payah tunggu seminggu dah...ekekekeke...

    ReplyDelete
  17. @Sukma Haron

    akak nak what's app kena ke no baru, no telefon dah tukar... ^_^

    ReplyDelete
  18. @Mia Liana

    kak mia nak tanya apa ni kak mia? heee.... *_^

    ReplyDelete
  19. Wah... Dh mcm kaunter pertanyaan la ea.. Hehe

    ReplyDelete
  20. hehehe banyak la email masuk lepas ni.. heheh

    ReplyDelete
  21. wow...senang kan kalau ada apa2 pertanyaan

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.