Home » , , , , , » Out of Office for a Week!!! Finally...

Out of Office for a Week!!! Finally...

Source Extracted from Google
Wah giteww, lagi sejam am gonna be out of office... today adalah last day of working sebelum bercuti sehingga 13/8/2013... 14/8/2013 baru nampak batang hidung ni kat office...he he he... cuti sakan gitewww...sakan ke? ihikss...tak adalah sangat lebih kepada nak berehat dengan aman dan tenang...No emails, no what's app from office secara umum dan secara precisenya Pink Panther... Kalau ada pun setakat see only no action (muahahaha...kejamnya...). Buat masa sekarang ni, mood nak berkerja ntah dah melayang ke mana ntah, yang ada dalam kotak pemikiran ni, malam ni nak pasang langsir, esok nak pergi pasar beli ayam daging serta bahan2 basah yang lain... lepas tu nak ganti bedsheet, nak ganti sarung bantal dekat sofa, nak sangai kelapa nak masak rendang... nak sangai kacang tanah nak buat kuah kacang... nak rebus ketupat/nasi impit, nak vacuum rumah and nak mop lantai...oh my... dah berderet task list kat dalam kepala ni... hu hu hu... 

Balik kampung? He he he, hari tu kan dah cerita pasal balik kampung? Kat entry SINI ... My home sweet home adalah my village... Sebabnya my parents kan ai bawa tinggal sekali dengan ai, lagipun saya nilah satu2 lelaki, satu2nya perempuan bagi mereka... Di kampung tu nanti cuma aktiviti menziarah jer lah, sebab nenek dan atuk kedua2 pihak dah lama pergi... Sob sob sob...sedih... Bila arwah nenek dan atuk dah tak ada, hilang sedikit kemeriahan raya tu, sebab tu hargai orang tua kita selagi mereka bernyawa kan?

Source Extracted from Google
Tiba2 kan tempek gambar ni? Ahaks.. Ntah, tiba2 pula terjumpa kan? Persimpangan Hari Raya Aidilfitri...Ada ke yang mengalami masalah sebegini di luar sana? He he he... Tak kisahlah balik mana pun ye tak? Yang penting semuanya occay... *_^

Pada uols yang dah selamat sampai ke kampung tu...Alhamdulillah, syukur... Pada uols yang belum lagi dan bakal memulakan perjalanan... berhati2 di jalan raya, ingat insan2 tersayang di sekeliling anda... Selamat bercuti peeps! And enjoy your festive holiday!!! 

*Nanti esok kita jumpa dalam entry lain... In Shaa Allah...he he he... (adanya tu, tengoklah nanti....)
Terimakasih telah membaca artikel Out of Office for a Week!!! Finally.... Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

19 komentar:

  1. selamat bercuti akak syg ^_^ n selamat menyambut hari raya.

    ReplyDelete
  2. Gambar tu mmg x menahan...mn persimpangan nak masuk...if ada persimpangan bermadu racun pun ok kot.. hihihi...opps...akak diva terlebih sudah...well adik diva...take care...no worries...blog ni sentiasa ada entry nanti...whatsaap pun ok...sms je x lepas coz kg den line maxis xde coverage....see ya...muah....

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya akak comel <3

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut Aidilfitri...semoga perjalanan pulang ke kampung berjalan dengan lancar

    ReplyDelete
  5. Selamat bercuti dan berhari raya farah..

    Selamat hari raya..maaf zahir dan batin..

    mama kaori pon cuti seminggu jgk!!

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya & Happy Holiday kak farah..=D

    ReplyDelete
  7. ehe samelah kat sini.selamat bercuti jugak yer... :)
    Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Ray Aidil Fitri, Maaf zahir & batin Farah..and happy holidayyyyy...

    ReplyDelete
  9. slmt hari raya kak farah ^^ be safe on road. sambut raya ngan kesederhanaan.

    ReplyDelete
  10. Yahuuu.
    slamat hari raya farah.
    Njoy dihari raya nnti.

    ReplyDelete
  11. Selamat hari Raya kak Farah!! :) Kalau dekat kan boleh visit kak Farah. Tehehe. Have a great one!! :D

    ReplyDelete
  12. slamat bercuti kak n slamat hari rayer..:)

    ReplyDelete
  13. selamat bercuti Farah dan selamat hari raya aidilfitri.....

    ReplyDelete
  14. perghh..bnyaknya keja kena buat..tp itula kerja perempuan kan..xpe kak farah, ajak incik suami tolong kan..nak pasang langsir tu kan tinggi..risau lah..:/

    ReplyDelete
  15. haha...ambik check in hatel je la senang lau nk gaduh sgt blik umah sape... btw, selamat hari raya... =)

    ReplyDelete
  16. seronok cuti lama masa raya kan...

    ReplyDelete
  17. pejam celik pejam celik sekejap je kan seminggu tu berlalu,

    ReplyDelete
  18. Dah balik semula ke KL pun hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.