Home » , , , , » From Singapore To Sydney Then Auckland!!!

From Singapore To Sydney Then Auckland!!!

Lagi beberapa hari jer dah nak masuk bulan September 2013, sangat pantas masa berlalu meninggalkan kita semua... Dan sebelum nak masuk bulan September ni, dah pun siap mengatur schedule Pink Panther... ^_^... Nampak2 gayanya, bulan September ni macam best jer??? Ihiksss... kenapa? 

Cuba tengok, cuba tengok.... gambar kat atas ni?  penuh tak calendar tu? ngeee... Orang merdeka bulan merdeka bulan Ogos...tapi akak? bulan September? Eh tapi occay jugak tu, sempena tarikh penubuhan Malaysia 16 September... la la la la....

Untuk bulan September 2013, Cik Puan Bubbly hanya akan bertemu muka dengan boss, a.k.a. Mr. Pink Panther selama 8 hari saja in total... Yang selebihnya... Pink Panther akan busy ke Singapore lepas tu ke Sydney dan seterusnya ke Auckland... Hurmm...bolehlah gunakan masa ni untuk buat task lists yang sepatutnya untuk temporary replacement akak semasa akak bercuti untuk confinement nanti... So nanti tak adalah kelam kelibut.... (sebenarnya susah hati jugak dan kesian jugak nak tinggal Pink Panther tu selama 2 bulan nanti... huuuuu... dia dah biasa selama setahun 2 bulan - #kepoh #perasan.... sayalah yang dok mengadap dia hari2 dan settlekan apa yang dia perlukan... dah tu coffee pulak, kalau orang lain buat x minum, nak akakkkkk jugakkkk... heeee.... *_^... jawabnya selama 2 bulan tu bancuh coffee sendiri lah ye boss... muahahaha...dia memang cenggitu, kalau saya cuti dia sanggup gi pantry bancuh coffee sendiri tak pun just minum warm water ajer...)

*Bila pulak diri sendiri nak fly ke Singapore, Sydney & Auckland? Wakakakaka... Tunggu arahan yang selanjutnya dari Pink Panther, buat masa sekarang ni memang tak dapek lah kannnn? :P... Tapi tak taulah kalau2 lepas confinement sok2 pulak, kot2 holiday ke... (dreammmmm on...ihiksss)...but who knows kan? sekali Pink Panther suh gi? Acaner... junior tinggal dengan NekMa dan Tuk Wahid la jawabnya...he he he.... mummy nak gi kerja sambil berjimba...boleh? 
Terimakasih telah membaca artikel From Singapore To Sydney Then Auckland!!! . Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

29 komentar:

  1. Assalamualaikum kak. wahh jauhnya bos merantau. hee insyallah ada rezeki lebih kang akak mesti dapat berjimba ke sana :)

    ReplyDelete
  2. wah cik akak nak ikut nie..hihi...berjimba juga :)

    ReplyDelete
  3. If nk pi jugak nanti...inform akak tau...mn tau leh pi sekali.....melampir la kita kat sana...

    ReplyDelete
  4. bestnya klu dapat ke sana kan farah..:)

    ReplyDelete
  5. Mesti coffee yang akak bancuh tue sedap.. kalau tak idak ler bos nak akak jer yg bancuhkan utk dia.. *mesti ala2 coffee Starbucks nie..hehehe

    ReplyDelete
  6. banyak planning. best bila dapat merantau :D

    ReplyDelete
  7. wah padat jadualnyer tu ! kalau dibawak sekali kan best hehehe

    ReplyDelete
  8. boss-boss nie memang suka berjalan-jalan makan angin kita jer yg dok kat opis.....

    ReplyDelete
  9. sally jarang rindu kat boss..hahaha...sbb kena hadap hari-hari...dlm 2-3 jam je..pastu depa g site

    ReplyDelete
  10. meh hantar junior ke banting..pon boleh, mamaD boleh tolong punyalah..hihi.

    ReplyDelete
  11. mohon bawak eiqa sekali boleh takk.??? kihkihhhh :P

    ReplyDelete
  12. orang penting bos ni...sampai kopi pun xmau org lain buat..hehe

    ReplyDelete
  13. kak farah secretary ke ? saya paling suka bos xdak. mcm mungkin ni bos xdak straight ^_6

    ReplyDelete
  14. kwn saya jadi PA seorg tan sri ... bila dpt cuti , melancong dr london , trus ke paris selama seminggu ... tuah badan le mmg ...

    ReplyDelete
  15. Bestnye boss pergi jimba jimba...ble la kite dpt pegi kan dear

    ReplyDelete
  16. ..kalau farah dpt pg, sy pn nk ikut farah jgk.. hahahaha

    ReplyDelete
  17. sy ingatkan sis yg terbang ke sana ke mari.. eh? hehe

    ReplyDelete
  18. ingt akk nk g sana..kot2 plan nk bersalin kt auckland ke.. hehe

    ReplyDelete
  19. pesan kat boss tu, jangan lupa buah tangan, adab tu...

    ReplyDelete
  20. wah.. bestnya boss akak... jalan sesaje.. next year akak pulak ye :)

    ReplyDelete
  21. Syoknyaa jalan2! vacation ke kak? nak ikut lah plss.. ;D

    ReplyDelete
  22. wahh kena ikut ke dikk .. huhuh penat lahh kalau akk ekeke ;)

    ReplyDelete
  23. Wahh bz benar boss farah ye....hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.