Back in Action!!! At Work... ^_^

Source Extracted from Google
Salam & Holla Peeps! Today Cik Puan Bubbly back in action @ work and on the move! Masih ada lagi yang bercuti ke? Rasa2nya memang ada, cause semalam masa belek2 comments untuk di-approve dan di-publish... my sis +Ainim Suju dan akak diva +Amanda Suria melalui FB ada mention yang mereka akan kembali bekerja pada hari Khamis... Whoaaa!!! Seronoknya... Diri sendiri pun rasa berat jer nak gi kerja pagi ni...wakakakaka.... kalau boleh nak sambung sampai weekend dan start bekerja Isnin depan!!! MELAMPAU SUNGGUH!!! ha ha ha...Dah beri betis nak peha pulak kan? Hu hu hu...X molah nanti banyak lagi nak pakai cuti untuk perkara2 lain...

Hampir seminggu jugak, entry kat blog ni on off, on off...sekejap ada sekejap tak ada... bergantung kepada kerajinan juga tu sebenarnya...tiba2 pula kan masa raya holiday jadi kemalasan sebentar nak update... sendu betullll... buka Ms. Netty, buka apps blogging kat Ms. Apple... slow jer jadinya nak update lepas tu, type entry separuh jalan... dah hanyut di lautan mimpi... *_^...buka lagi, type type type...tiba2 entah kenapa jadi x tau pula nak menyusun ayat entry... walhal sebelum cuti raya hari tu, berkobar2 nak update hari2 kan? wakakaka...besar betul pengaruh raya tu ek? *_^...

So, how's your raya peeps? Hopefully uols had a great one with family and love ones... Rindu pula kat uols lepas hampir masing2 semua senyap kan musim2 raya ni? Tu lah dah cakap hari tu... musim2 raya ni, blog pun bercuti raya juga...he he he... Apa2 pun... to those yang senasib with me today... welcome back to routine, welcome back to school (eh sekolah cuti...wakakaka), welcome back to work... Masa untuk cergas kembali... dan masa untuk Cik Puan Bubbly ber-bloghopping kembali...kalau bukan siang, mungkin malam...seperti biasa! *_^ wink...

*Musim cuti raya dah lepas, lepas ni musim open house dan beraya ke rumah saudara mara di KL & Selangor juga colleagues pula... he he he... open house oh open house... Ada ke antara uols yang buat open house ni? Tak nak jemput akak yang mana dekat2 tu...ahakss... #ferasan #muka tak malu #gurau2 aje.... 

47 Comments

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

  1. selamat kembali bertugas...samalah saya pun baru start kerja hari ni walaupun dengan perasaan lemau hehehe

    ReplyDelete
  2. saya sepatutnya semalam dah kembali ke ofis tapi doktor bg mc 2 hari lah pulak. alamatnya esok baru jejak kaki kat ofis tu.
    ~Akak, selamat hari raya, maaf zahir batin ye atas semua salah silap

    ReplyDelete
  3. salam..akak pun mabuk ketupat n lemang...malas nya nk update blog.huhu

    ReplyDelete
  4. raya kurang sihat..tapi still beraya jugak..

    ReplyDelete
  5. selamat kembali bekerja kak..owhhh zee semalam lagi dah koje..mood memang yilekkk..huhu

    ReplyDelete
  6. selamat kerja dik

    aak je lemau lagii nak update huhu

    ReplyDelete
  7. @Adhie Sunan Saifuddin:

    Selamat Kembali Bertugas juga!!! *_^... perasaan lemau tu biasalah kan? he he he...

    ReplyDelete
  8. @ baby comel:

    Baby, selamat hari raya, maaf zahir batin... sama2lah kita bermaafan...wah best tu extended holiday...akak pun nak...he he he...

    ReplyDelete
  9. @ Pen Biru:

    kak, tu biasalah tu, bila dah lama bercuti ni segala2nya terasa lemau... he he he...

    ReplyDelete
  10. @Kisah Si Dairy:

    Kak Eda, walaupun kurang sihat, biasalah tu, raya tetap diteruskan ye tak?

    ReplyDelete
  11. @ Zee Suhaini:

    mood kerja tu Zee, haih, memang ambik masa sikit nak warm up, pagi ni masuk office jer settlekan mana2 yang patut pas tu sekarang ni agak free jugak... tunggu next errands jer ni...

    ReplyDelete
  12. @ ieda immi:

    akak, jangan risau kak, Farah ni ayat terasa berpusing2 jer nak update entry...ekekekeke....

    ReplyDelete
  13. salam farah, trmksh sudi jadi kawan akak ye, akak baru je nak 'hidup', he he

    ReplyDelete
  14. selamat kembali bertugas....saya esok start...tapi hari ni dah terasa malasnya tu...

    ReplyDelete
  15. Akk pun da start keje hr ni wpun mood masih lemau. Rs cam nak sambung cuti je lagi..

    ReplyDelete
  16. hehehehe.. samalea kita farah, memang sebelum raya tu konon berkobar2 nak update entri raya pertama.. tengok2 lemau suda badan2 ni n mood pun ke laut sebab penat memasak juadah raya n melayan tetamu mai umah.. terus not in da mood nak menaip.. nak pulak pakai note.. terus lupakan terus lea kan.. tau lea kan.. payah nak buat entri pakai note.. last2.. dh balik kl baru dok depan pc dengan lajunya publish entri raya .. hik3

    ReplyDelete
  17. selamat kembali bertugas yea farah.. heee

    ReplyDelete
  18. raya kali ni, rasa pantas je berlalu.. huhu

    ReplyDelete
  19. selamat kembali bekerja.. mood raya masih ada..

    ReplyDelete
  20. selamat berkhidmat..untuk manusia huhu...

    ReplyDelete
  21. welkome home :p
    kita beraya di opis pulak..
    hehe..

    ReplyDelete
  22. daddy masih bercuti sekolah. ahad ni baru bukak di kelate. bestnya dpt relax sambil puasa 6..

    ReplyDelete
  23. Blog akak tak cuti. Sebab 2 minggu raya ni, entri auto publish je. hehe

    ReplyDelete
  24. hepi working !!!!
    walaupun mood masih ke laut...akulah tu hehe

    ReplyDelete
  25. selamt kembali bertugas.. tgh bercuti lagi ni.. hehe

    ReplyDelete
  26. @Wak Gelas™:

    wak marilah kita sama2 bekerja...he he he...

    ReplyDelete
  27. @Nor Azimah:

    akak, my pleasure, sama2 kita support sesama sendiri dan blog healthily yer... *_^ welcome to the blogging world...

    ReplyDelete
  28. @wawa syaida:

    saya pun rasa macam tu semalam... hu hu hu...

    ReplyDelete
  29. @Ibu Lala:

    apa yang akak rasakan saya rasakan juga...ihiks...

    ReplyDelete
  30. @tenku butang:

    bila dah sibuk dengan kerja2 di dapur dan melayan tetamu jadinya macam tulah...

    ReplyDelete
  31. @tenku butang:

    tenkiu tenkiu wahai sahabatku tenku butang... *_^

    ReplyDelete
  32. @Zamani Abe:

    memang cepat jer zam terasa masa tu berlalu, cam tak puas cuti pun ada jugak...

    ReplyDelete
  33. @Mizz Aiza (Dunia Kecil):

    mood raya memang masih ada... mana mungkin hilang...ihikss...thanks dear...

    ReplyDelete
  34. @ shark:

    masih ada yang bercuti, office masih senyap lagi...he he he... minggu depan baru ada raya party di office... *_^

    ReplyDelete
  35. @Abe Kie:

    ai is jeles daddy...huwaa seronoknya cuti...

    ReplyDelete
  36. @ieta:

    akak, farah ni tak sempat nak buat autopublish sebab banyak betul kerja nak dibuat di rumah...tapi farah perasan jugak yang akak ada buat autopublish...he he he...

    ReplyDelete
  37. @ejulz:

    ejulz, ai is jeles...seronoklah dan untunglah orang tu cuti lagi...he he he...

    ReplyDelete
  38. Assalammualaikum...farah,

    selamat berkerja kembali dan selamat hari raya .. moga raya2 nie membuatkan keluarga semua ceria2 selalu k..

    mselim3

    ReplyDelete
  39. Assalammualaikum...farah,

    selamat berkerja kembali dan selamat hari raya .. moga raya2 nie membuatkan keluarga semua ceria2 selalu k..

    mselim3

    ReplyDelete
  40. @Mohd Selim Zainal:

    diharapkan mselim pun sama gembira di samping keluarga...

    ReplyDelete
  41. Selamat bekerja... Sy masih mood cuti.. Hehe

    ReplyDelete
  42. Selamat bekerja akak..Saya start keje khamis..uhuk, demam tetibe plak tu..terus rasa tak excited nak masuk opis esok

    ReplyDelete
  43. raya ayut happening sbb ada budak2x jer..lpas diorg balik..non happenning sudah..huhuhu

    ReplyDelete
  44. Wah bizi sampai tak mengingat okje yeh....hehe
    Open house tak buat .......runah sentiasa open ! Hehe
    Psst kad raya baru sampai 2 hari lepas! Tq

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.