Home » , , , , , » Abah Tak Balik Malam Raya!!!

Abah Tak Balik Malam Raya!!!

Source Extracted from HERE
Sesuatu yang menarik di TV3 pada jam 10.00 malam bertarikh 18 Ogos 2013 bersempena Syawal ini... (cheh, bunyi dah macam dibayar jer kan untuk promo telemovie ni?)...Tapi ai ikhlas la..x mengharapkan apa2 balasan... share with u peeps sebab entah tetiba dapat merasakan yang telemovie ni bakal touching dan bila saya tengok nanti, sure ayaq mata ni berjurai2an...wakakaka... ai kan memang cenggitu? penyedih orangnya... *_^...

Telemovie khas Hari Raya Aidilfitri terbitan Z K Creative Production Sdn Bhd... Skrip ditulis oleh MamaBella Novelis, Pengarah: Heykal Hanifah, Penerbit: Zaini Kosnin & Puan Sri Sabariah Mohd Shariff... Sedikit sinopsis...
Basri merupakan anggota penyelamat yang berkahwin dengan Murni. Mereka mempunyai 2 orang anak iaitu Bobby dan Zara. Malangnya Basri terkorban sehari sebelum bermulanya bulan Ramadhan. Melihat adiknya yang selalu asma setiap kali merindui abah mereka, Zara selalu memujuk adiknya yang abah mereka akan pulang pada malam raya nanti. Bagaimana Bobby berdepan dengan realiti yang abahnya tidak mungkin pulang pada malam raya nanti? Pelakon: Azhan Rani, Faezah Elai, Rykal Iskandar, Khayreesha, Riz Amin, Yaya Maembong
Let's roll the VT for the Promo peeps!



*Sedih kannn? Tengok promo pun rasa cam dah nak bergenang air mata ni... Hargailah kedua orang tua kita selagi ada... dan bersyukurlah dengan seadanya sekiranya abah2 kita semua masih ada beraya dengan kita dan juga ada di malam raya... Bayangkanlah apa perasaan ahli keluarga Basri dalam cerita ni bila Abah Tak Balik Malam Raya!!! Sob sob sob....sedihlah cerita ni walaupun belum tengok... 
Terimakasih telah membaca artikel Abah Tak Balik Malam Raya!!!. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

13 komentar:

  1. For sure akak x nak tgok..akak x sanggup...nampak je akak ni brutal...tp akak penyedih adik oiiii....bab mcm ni mmg x reti nk mendiva

    ReplyDelete
  2. jalan cerita yang sedih..tak tau boleh tengok ke tak farah...

    ReplyDelete
  3. tengok tajuk pun dah sedeh...ermmm

    ReplyDelete
  4. sedih sikit2 dah ler...ehehe touching sgt la korang ni :)

    ReplyDelete
  5. Ingatkan abah Farah yang tak balik.. Hehe..

    ReplyDelete
  6. la...mmg ayh die dh xde sblm rmdhn ke?..owh tidak itu spoiler..spoiler..atau itu reverse spoiler??..

    ReplyDelete
  7. memula ingtkan abah Farah yg taknak balik.. skali drama da... hehe... Forsure akak takmo tengok sebabkalo tgk, pasti menangis gile dpn suami n anak2 huhu...

    ReplyDelete
  8. Tgk tajuk dh tau kompom sedih..
    mmg dop berani tgk..
    Hehe
    malu lak nangis nnti
    ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  9. pastikan akak tak nak tengok citer sedih nie.....sebab sedih sangatttttttttttt......

    ReplyDelete
  10. Alahai..mmg x smpat nk nengaok la..

    ReplyDelete
  11. Sebok sangat sampai tak ada peluang nk tengok....mcm best je! Ada ulang tayang tak? Huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.