Featured Me on Bubbly #8: Dunia Diana


8th place a.k.a. winners for Segmen Featured Me on Bubbly?  yang telah dipilih oleh Pakcik Random adalah Dunia Diana.

Selongkar punya selongkar, godek punya godek, cari punya cari... Yeayyyy... Jumpa juga gambar cik empunya belog ini...ekekeke...sebab profile pic beliau nampak kaki jer... Ini pinjam dari photos Google+ beliau... I don't know whether it is her but then I assume itulah Diana...takkanlah Diana nak letak gambar orang lain pulak kan dekat G+ photos beliau... 

Mungkin inilah gerangannya Diana... he he he... Pinjam jap ek darling...
Tak banyak yang dapat diselongkar tentang vital details Diana tapi accordingly Diana quoted this on things about her...
They can say anything they want to say... Try to bring me down but I will not allow anyone to succeed hanging clouds over me... And they can try hard to make me feel that I don't matter at all... But I refuse to fall... Chaiyok!! Gambatte!! -- "Verily, with every difficult there is relief, Al-Quran 94:6"
Jumlah followers Diana setakat hari ini adalah 1,355.

So, apa tunggu lagi, yang dah kenal tu meriah2kan lagi lah blog beliau dan yang belum kenal, jom ler kita merapat2kan lagi kenalan alam maya ni...Jom jom jom... Tekan kepala blog (header) di atas untuk ke blog Diana occay? 

Happy Friday to uols! ^_^

Post a Comment

10 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. emmm... insya allah kalau berkesempatan akan menjengah jua..

    ReplyDelete
  2. blogwalking sini

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Farah..hehe, pandai dia cari gambar kita yea..anyway thanks a lot dear :)

    ReplyDelete
  4. nak singgah gak kalau free...

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd beliau....hebatlah farah siap boleh cari gambar tu....hehehe

    ReplyDelete
  6. dah lama kenal diana... ohsem pren sangat.......

    ReplyDelete
  7. Hihihi.. Rajin kak farah godek2 cari gambor tuan blog... ^______^

    ReplyDelete
  8. harus terjah blogger yg telah direcommended oleh cik bubbly ni...huhu

    ReplyDelete
  9. cumil tuan blog..insyaallah kalau ada maasa nnt singgah

    ReplyDelete
  10. ramai juga followers dia..in shaa ALlah deqla terjah... ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.