Home » , , , , , , » My 1st Doodle from Kisah Si Amyhail

My 1st Doodle from Kisah Si Amyhail

Alamak... pagi2 dah blushing dah ni...sebenarnya dari semalam lagi blushing nih... hu hu hu... a thousand million thanks kepada Amy sebab sudi buat ENTRY INI untuk saya dan juga hadiahkan doodle yang comel sepertimana yang uols lihat di atas... Awww so sweet... My 1st ever doodle dari bloglings... Appreciate it so much... 

Walaupun akak nih buat masa sekarang ni masih lagi "free hair"... tapi doodle muslimah yang Amy bagi ni comel sangat... ai loikee occay... In Shaa Allah... satu hari nanti, mungkin dalam masa terdekat akak akan jadi macam doodle tu jugak... Doodle dari Amy ni pun, bagi motivasi yang positif ni... secara x langsung jadi pendorong ni... Thank you once again Amy...

Kenapa Amy bagi doodle ni? Menurut Amy...
"btw amy nak hargai pengomen blog amy ni. dia selalu komen blog amy dan komen dia pun semua positif! terima kasih :') dan amy nak umumkan TOP komen untuk blog amy ialah akak Farah Waheda Wahid!! akak farah selalu komen entry amy. sangat terharuuuu >-<. oleh sebab itu laa, amy nak kasi sesuatuuu for akak farah. only akak Farah jeee. "
Alahaiii.... x tau nak cakap macam mana... tapi sejujurnya saya sayang uols semua yang saya kenal sepanjang berblogging... Uols mengisi hari2 saya, menambahkan ilmu2 saya yang masih lagi perlu ditambah, my rainbows, my colors...dan saya ikhlas memberikan komen2 di blog2 uols... Yang penting, saya appreciate setiap perkenalan saya dengan setiap blogger yang saya kenal. X kira siapa juga... sama ada yang baru ataupun blogger2 yang memang dah lama establish kat dunia blogging ni... Terima kasih uols... terima kasih sangat2... sob sob sob... (tiba2 nak masuk plak part Neng Yatimah kat cni...ekekekeke)... I will be lonely without uols... Semoga ukhwah yang terbina sesama kita semua ni akan berkekalan sehingga ke akhirnya... 
For All My Rainbows...My Bloglings...

Source Extracted from Google
*Untuk Amy... kakak appreciate sangat apa yang Amy buat, x sangka dan kakak dah letak doodle tu kat side bar kakak... ^_^...thanks adik... 
Terimakasih telah membaca artikel My 1st Doodle from Kisah Si Amyhail. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

18 komentar:

  1. Wow..cantik doodle tu..bertuah farah..yaya doakan suatu hari nanti farah akn jadi cm doodle tu yer..inn shaa Allah

    ReplyDelete
  2. tahniah..cantik doodle tu..bagus la ada yg sudi menghargai camtu kan..

    ReplyDelete
  3. Wah seronok nye farah..semoga persahabatan ni berkekalan hingga akhir hayat..ameen..tahniah ye dalink

    ReplyDelete
  4. mmg cute sesangat doodle tu... akak pun suka.... tahniah dpt doodle yg cute miut mcm Farah juga cute :)

    ReplyDelete
  5. cumil doodle tuu..heheheh...

    insyallah akk..semiga semua dipermudahkan untk akk yea...nyue doakan....

    flying kiss..umuahhh.hehe

    ReplyDelete
  6. cutenya :) ...tahniah yer (Y) u are great !!

    ReplyDelete
  7. alaaa..cute color kuning merah. :)

    ReplyDelete
  8. eee...comel doodle tu..ada makna tu kan?

    ReplyDelete
  9. comel lah farah...tanpa doodle tu pun farah dh cantik..hehe

    ReplyDelete
  10. anyoonyooonyooo sweet je korang ni ;)

    ReplyDelete
  11. dpt penghargaan di situ....tahniah kak farah..nnt komen lg byk2x tau :D

    ReplyDelete
  12. comel doodle tu..baju dia pun cantik..
    dpt penghargaan dari kawan mcm ni menambahkan lagi ikatan persahabaan kan

    ReplyDelete
  13. amboiii...style doodle pakai baju high low lagi

    ReplyDelete
  14. wah best tu...tahniah farah...:)

    ReplyDelete
  15. hehe...rezeki le tu cik bubbly...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.