My Fave Singer/Band #6: Xtreme

Farah Waheda Wahid
5
Source Extracted from Google
Ooopss... terawal pulaks buat thematic entry yang ini... Wakakaka...sementara idea datang nih dan teringat kat kumpulan Xtreme yang saya minat selama nih... Am not sure, maybe antara uols yang pernah dengar and maybe antara uols yang x pernah dengar langsung... Yupp.... minggu ini kita beralih kepada rentak Bachata... Bachata? Nanty kalau berkesempatan saya cerita di satu entry yang lain ek... serba serbi tentang Bachata... Bachata yang menjadi salah satu rentak kegemaran saya... yang mana dulu pernah jugak amik kelas tarian Bachata nih... alaa...bukan apa...sebagai xtiviti masa lapang dan membakar lemak2 yang ada dalam badan... :p ... Oh oh... yer... Cik Puan Bubbly memang gemar menari di masa lapang...tapi bukan untuk tontonan umum lah... kalau yer berpeluh dan jadi raksasa better half saya karang... dolu2 bolehlah...skawang dah pencen...menari untuk diri sendiri jer isi masa lapang...

Lead singer kumpulan ini adalah Danny Mejia yang dilahirkan pada 23 July 1985 di Bronx. Ibunya berasala dari La Romana, Dominican Republic...dan bapanya D.R. Steven Tejada. Xtreme ditubuhkan pada tahun 2003. Lagu yang saya suka dah semestinya "Te-Extrano" yang bermaksud " I Miss You"... Por Que SerĂ¡ yang bermaksud "Mengapa"... Di bawah ni, saya kongsikan nyanyian mereka... ^_^


And to those who wonder how does Bachata dance looks like... saya kongsikan juga link untuk tengok ek? Uhuks...x mo la kongsi sini...karang uols ingat saya nak selitkan unsur2 kelucahan plaks kat sini...hu hu hu... tujuannya nak tunjuk jer...ha...saper2 yang minat nak menari bachata tuh... x yah nak bachata2 sangat ngan lelaki bukan muhrim kay? yang dah kahwin tu... menari jer bachata ngan hubby sendiri... Te Extrano - Bachata Dance Routine... ... Ingat taw...saya kongsi jer cam maner tarian bachata nih...bukan nak tunjukkan yang x sepatutnya... :p


Post a Comment

5Comments

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

  1. best juga lagu ni..layan sekejap

    ReplyDelete
  2. assalamualaiakum farah...sesekali dengar mcm sedap juga...:)

    ReplyDelete
  3. @ MaMa Rey, @Mas Zull:

    mamas... once a while kiter divert la cket kannn? ^_^

    ReplyDelete
  4. Bachata, ingatkan pebenda la tadi.hehe
    Wah awak minat menari rupanya.

    ReplyDelete
  5. wah tak pernah dgr ni...

    nanti boleh la try masuk sehati berdansa plak cik farah...

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Bubblynotes.Com uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !