Home » , , , » Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com



Uhukss... Nasib baik kawan-kawan bloggers yang lain duk trigger pasal segmen Kak Mia nih... Bukan apa, dari hari Sabtu hari tu, dok tak tersempat-sempat nak BW dan comment-menggoment... Ni yang pelan-pelan buat nih... Thanks Miz Ruha sebab jenjalan lawat kawasan kat tempat Ruha tadi ternampak Ruha join... Nasib sempat lagi...  Click kat SINI kalau nak join tau...
Jumlah follower saya Kak Mia adalah:
138 followers jer... hu hu hu... Syukur Alhamdulillah... Terima kasih pada yang sudi follow... ^_^
SMILE...SMILE...SMILE...
Blog Kak Mia adalah salah satu blog wajib lawat kawasan bagi saya sebab saya suka dengan semua hup-date2 dari Kak Mia... Seronok jer nak baca dan saya boleh belajar something dari entry-entry Kak Mia... Pendek kata blog Kak Mia memang melets la...Lagipown Kak Mia nih memang friendly orangnya... ^_^ Seyes... Ikhlas dari hati tau!
^_^ Peace... dah siap dah join Kak Mia! Kawan-kawan lain...jom lah kita meriahkan lagi segmen Kak Mia nih...
Terimakasih telah membaca artikel Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

49 komentar:

  1. terima kasih ya farah sudi join segmen kak mia ni... huhuhu tapi entri tidak lengkap.

    1. tidak ada banner segmen.
    2. tidak ada link ke entri segmen kak mia
    3. tagline smile..smile..smile tu tidak ada link ke blog kak mia http://mialiana.com

    nanti betulkan ya... takpe buat pelan2. tq.

    ReplyDelete
  2. kak mia datang lagi (dengan muka tak tahu malu) heheheh

    hmmm... bagus2. dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  3. hye..slm singgah ye..jom singgak kiter jugak..

    ReplyDelete
  4. :) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. SELAMAT BERSEGMEN ..
    DATANG FOLLOW SINI DARI SEGMEN KAKMIA ..

    ReplyDelete
  6. @Kak Mia:

    ala Kak Mia... kedatangan Kak Mia dialu-alukan lah... ^_^ janganlah cakap cenggitu... hu hu hu...

    @Ibu Lala, @Yaa Nie, @dedeq de wishes:
    thanks for dropping by... ^_^

    @ayut, @Hatimi:
    thank you thank you... ^_^ heee...

    ReplyDelete
  7. yeh, farah pun join...
    singgah jenguk farah dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  8. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  9. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. BW+FOLLOW cnie #145. .:)
    dtg dr segmen sma.. jmput ke blog sy pula.. :P

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    gudluck.. :)

    ReplyDelete
  12. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  13. @miz ruha:

    yeh yeh... heee...ha ah kita pown join... ^_^

    @AyuInsyirah:
    insyaAllah...thanks for dropping by...

    @IsmaildotCom, @BossKucing, @Emas Putih:
    thanks for dropping by... ^_^

    ReplyDelete
  14. @Najihah Hasin:
    thanks for dropping by juga... ^_^

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen sama

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  18. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  19. @Cik Zaniff, @Fendy, @Pecinta pink:
    terima kasih kerana sudi bertandang ke kawasan Farah... ^_^

    ReplyDelete
  20. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Salam , azwa datang follow dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. Salam kenalan & follow… sudi2 ziarah sini juga…>> http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh-mia.html :)

    ReplyDelete
  25. dah balas kunjungan semua dan dah follow semua balik... ^_^

    ReplyDelete
  26. dari segmen yg sma .
    done follow u :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. hai.. dtg dr segmen yg same.. done follow.. jom ke blog afraa?

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. salam kenal cik ladybird.. hehe.. cantik. cantik kasut kat header tuuu... suke. suke.

    Btw, saya dari segmen sama.. *wink*

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  30. folw sini..
    singgh dri blog cik mia ^_^

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum..
    Follow dari segmen yang sama =)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  32. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  33. bw dari segmen sama.
    dh follow sini

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  34. salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

    mai singgah mai.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  35. Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  36. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  37. tahniah fara, sebab blog fara antara yang terplih dalam segmen ni.. dah tgk di blog kak mia ke? :)

    ReplyDelete
  38. Salam kenal. Hai :) Miza datang daripada segmen yang sama. Singgah sini dan follow :)

    ReplyDelete
  39. Salam...tahniah awak menang segmen ni

    http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html :)

    ReplyDelete
  40. Tahniah! Farah anatara pemenang segmen ni..

    ReplyDelete
  41. tahniah ya..
    dah follow blog awak..
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum, tahniahh.. salam kenal dr belog jcb :) *cantekk blog nii ^^

    ReplyDelete
  43. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  44. SALAM,

    MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete
  45. selamat bersegmen farah..

    cik su nk tanya ni.
    blog farah cute.ciksu suka.warna lembut.sejuk mata memandang.ada pulak ladybird tu lagi la cute. Farah edit sendiri ke atau upah orang?

    imform ciksu ye.. tenq :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.