Segmen Cik Misya Nak Follow!

Thankie Cik Misya sebab sudi bertandang ke blog picisan yang tak seberapa ini... ^_^. As a compliment... inilah dia Segmen Cik Misya Nak Follow!

Sila Click Kat Gambar Ini untuk ke Blog Cik Misya kita...
 Ooopss...nak kena jawab soalan Cik Misya kita nih...*_^

Jumlah Follower

Aduyaiii...blog saya ni tak seberapa...jumlah follower pown takderlah gemps... Sangat-sangat tiny dan tiada paksaan sama ada nak follow ataupun tidak... ^_^ yang penting ikhlas dari hati... Sebab saya sedar diri tau...entri saya suma biasa-biasa jer (ayat sedih...muahahaha)... Lagipun bukannya celebs untuk ramai follower... ekekekeke...  Jumlahnya sehingga ke hari ini 29 owang... (Mayunya)



Mayunya Kiter...

Naper Nak Follower Ramai-Ramai?

Erkss...tiada paksaan...ramai ke tidak janji dapat menjalin ikatan persahabatan serta ukhwah jujur, telus dan penuh keikhlasan kay...Nak berkawan kenalah ikhlas ye tak?

Itulah saja dari saya wahai Cik Misya... Kalau nak join segmen nih...jom ke SINI

Post a Comment

10 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Salam dear.. Tq join my segmen..=) Dah update ur blog in list & dah folo juga. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Jangan sedih2 atau malu k. Saya dulu pun camtu juga. Chaiyok2x!=)

    ReplyDelete
  2. done follow here dari segment cik misha.

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. jalan sini^^
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  4. @iehahfarihah:
    hi awak... thanks for dropping by...followed you... ^_^

    ReplyDelete
  5. @Amalia:

    terima kasih sudi drop by cni... followed you... ^_^

    ReplyDelete
  6. @Isabel Diaz:
    thanks for dropping by dear ^_^... followed you ady...

    ReplyDelete
  7. Follow..Follow..Follow!! :DD
    Follow Back yewwwww..

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  8. @ cik azLyzah:

    thanx dear for dropping by... followed you as well ... ^_^

    ReplyDelete
  9. slmt bersegmen..xmau sedey2x..meh2x jom tmbh follower ^__^ done follow

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.