Segmen Aiman Tak Keysah!

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A
0
Source Extracted from Google
http://www.cute-smiley.com Ini adalah satu segmen yang dinamakan Aiman Tak Keysah! Erkksss... Aper kes nih? Lols...Tak ader case aper aper... Cumer tetiber plak fikiran ni jauh menerawang ke satu incident di mana... En Fesbuk telah dibar atau di-block dari di-view di opis hari Jumaat lepas...

Kwang kwang kwang.... Segmen ni bukan nak mengutuk sesaper or bukan nak jadikan kontroversi kat opis tu dan bukan nak bergossip... Sebenarnya segmen ni nak ceritakan my own personal view as my personal talk dan tak ada kene mengena pun nak go against or saying gossips kay... Huks... Clarification kene buat...Kalau tak nanty tak pepasal pulak kene masuk DI... (Domestic Inquiry)... Hu hu hu... Tak nak ar... Bak kater Jay Jay...Cukuplah Sekali Kau Menyakitiku... Tak gitu.... Dah tak minat dah nak masuk masuk ade perbincangan muke ke muke ni... Cukup Cukup..Atas sesuatu yang tidak pernah kulakukan..Uhuksss....

Well, to me... Mender ni remeh temeh ler... Sebab...Ader pro dan cons... tapi what to do...kalau itu adalah decision yang dibuat? Cuma... normal lah... Semua action yang kiter buat mesti ader justification kan? So sometimes we need to prepare the justification as to why it is so and bla bla bla and so on... And yang paling penting it is must be fairly impose to all entities... or branches...or offices...kalau setakat one entity jer... ermm...cam berat sebelah la plaks kan?

Dan bagi saye juge... comment? "Aiman Tak Keysah!" sebab... eventhough Fesbuk dah kene block dari opis pun... Thee Hee....http://www.cute-smiley.com Sahabat setiaku Ms Berry sentiasa ader di sisi...dan Broadband USB saye sedia untuk dicucuk biler biler maser kat USB Drive tu...

Cumer my deep thoughts are... Kiter semua adalah manusia dan bukannya robot... Well itu yang saye diberitahu dulu la oleh salah seorg yang berpangkat... Sometimes we need leisure juga in work... Takkan nak keras mengadap keje jer sepanjang hari... As long as the work performance tak effect aper aper dan kiter tau differentiate tak salah rasernyer... Lagipun kiter semua dah dewasa, dah cukup matang untuk berfikir.... Tak perlu kowt nak treat kami macam budak-budak sekolah...

Tapi, nak kater aper... terpulanglah...nak wat camner pun wat lah... As far as my concern... Saye x mo terlibat ape ape dan suka hatilah.... "Aiman Tak Keysah!"...Janji kerja saye jalan, Tak ader orang ganggu saye.... Dan yang penting... When it's the time of the month... Certain amount dah dikreditkan pada akaun bank saye... He he he...

Post a Comment

0Comments

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Bubblynotes.Com uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !