Home » » I Got My Own Things!

I Got My Own Things!

Macam mana rasenyer biler you are drop dead beezee pas tu ader plaks makhluk yang simply-simply tolak keje yang sepatutnya dia yang tolong or attend pada you? Sakit x hati? Hu hu hu... Ni dah bukan sakit hati lagi dah... Sakit dada...Sakit jantung...Sakit pinggang....Sakit kaki... Sakit kepale...Semua pun ade... tau tak?

Why ek? Everytime saye jer yang nak kene jadi mangsa tolong cover p9x#@ orang lain? Saye ni beezee cam ner pun...Sendiri gaks berkayuh... Yang orang lain semua keje nak bertolong...Sakit tol jiwa dibuatnya... Dah tu... bukanlah nak merungut ker tak nak take up new responsibilities and challenge...And bukan jugak sebab hunger for giler-giler punya appreciation... Cuma yang sakit hatinyer... You know that I could do almost semua bender...tapi mater you tu dah kecik sangat dan tak dapat nak tengok or nilai performance orang yang sebenarnya.... Sometimes, kesian jugak kat team member yang lain dalam department tu...

Diaorang bertungkus lumus and deserve for appreciation tapi dia wat tak nampak jer.... Tau nak cover p9x#@ sendiri jer... So that looks good to everyone.... Haih...Tu la dia manusia dan politics...

Source Extracted from Google
Terimakasih telah membaca artikel I Got My Own Things!. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

1 komentar:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.